Horoscop BERBEC noiembrie 2016

Conform horoscopului BERBECULUI noiembrie 2016, poţi să-ţi promovezi cu eficienţă obiectivele şi să ajungi, în mod constant, într-o poziţie de lider, ai ocazia să îţi descoperi oportunităţi inedite, despre tine şi despre lume, să îţi relevi trasee înnoitoare pe plan profesional şi social şi să pui baze solide vieţii sentimentale.


Horoscop BERBEC noiembrie 2016- Horoscop general 


Plin de neastâmpăr, încerci cu orice preţ să evadezi din mijlocul rutinei zilnice că efect al trigonului lui Venus cu Uranus de pe 5 noiembrie 2016. Te simţi bine printre oameni şi ai ocazia să cunoşti unii având darul de a-ţi inocula un plus de incitare a vieţii.

Marte se înscrie, din 29 noiembrie, în tranzit în Vărsător şi a unsprezecea casă a Berbecului, inspirîndu-ţi dorinţa de a-i convinge pe cei din jurul tău de viabilitatea şi avantajele demersurilor tale şi a-i racola spre acestea. Ai oportunitatea de a ajunge într-o poziţie de lider recunoscută şi respectată de alţii, însă nu trebuie să împingi lucrurile prea departe şi să le impui cu de-a sila, oamenilor ideile şi convingerile tale. Oricum, ai parte de beneficii majore mai cu seamă prin cooperări şi activităţi în parteneriat.
Horoscop BERBEC noiembrie 2016

Interesul faţă de aspectele neobişnuite ale lumii îţi este învigorat odată cu 12 noiembrie 2016, ca efect al prezenţei lui Mercur în Săgetător şi a noua casă a Berbecului. Ai prilejul să intri în contact cu persoane de pe alte meridiane ale Pământului şi să primeşti o veste bună din străinătate, referitoare la un job sau o rudă apropiată. O călătorie iniţiată sau programată în acest ciclu mercurian promite să-ţi furnizeze mari oportunităţi.

Horoscop Berbec 2017

Neptun pune punct tranzitului său retrograd în Peşti, începând cu 19 noiembrie, aşa că ar trebui să fii eliberat deja de obsesii şi preocupări trecute, care nu îşi mai au locul în prezent, să te fi debarasat de constrângeri subconştiente, ce îţi împiedicau dezvoltarea personală.

Focalizarea către dimensiuni înnoitoare ale existenţei, impregnată de ciclul mercurian este intensificată din 21 noiembrie 2016. Soarele porneşte să parcurgă zona astrală a celei de-a noua case a Berbecului, favorizându-ţi demersurile legate de studii şi cele vizând o călătorie ori o mutare într-o altă ţară. Îţi este uşor să-ţi întrevezi destinul, dar ai probleme în punerea la punct a amănuntelor proiectelor tale ambiţioase.

O ştire surprinzătoare îţi permite să profiţi de o conjunctură aparent negativă şi să-ţi materializezi un ţel văzut iluzioriu de cei din imediata ta apropiere. Trigonul dintre Mercur şi Uranus de pe 26 noiembrie este de bun augur, atâta timp cât nu te agăţi de prejudecăţi şi te adaptezi unei situaţii ieşite din comun.

Cuadratul lui Venus cu Uranus din 29 noiembrie 2016 îşi împărtăşeşte influenţele cu cele ale Lunii noi ivite pe aceeaşi dată în Săgetător şi a noua casă a Berbecului. Eşti pe punctul să trăieşti o aventură palpitantă, o experienţă de viaţă deosebită care te conştientizează asupra unor lucruri importante, ascunse sub valul strălucitor al aparenţelor. În acelaşi timp, ţi se recomandă să-ţi ţii în frâu graba, nerăbdarea, să nu dai buzna către obiectivele tale, neglijând barierele care îţi sunt puse în cale de alţii.

Horoscop BERBEC noiembrie 2016 - Dragoste şi cuplu 


Dragostea se stabilizează şi câştigă în maturitate, din 12 noiembrie 2016, atunci când Venus începe să străbată sectorul astrologic al celei de-a zecea case a Berbecului. Dacă eşti singur, nu vrei să te implici în flirturi superficiale, ocazionale, ci să pui bazele unei relaţii de cuplu statornice, cu bătaie lungă în viitor. Ai şansa să întâlneşti pe cineva împreună cu care să te angajezi într-o conexiune specială, în mediul tău profesional sau într-o persoana care iese în evidenţă prin tăria sa de caracter, prin poziţia să socială înalta, clădită datorită perseverenţei şi seriozităţii. Un partener de acest gen are capabilitatea să-ţi fortifice încrederea în tine însuţi, să-ţi înţeleagă şi să-ţi sprijine năzuinţele esenţiale. În caz că ai deja un tovarăş de viaţă, relaţionarea ta cu acesta nu se mai împiedică de amănunte nesemnificative, de capricii şi o viziune idealistă despre iubire.


Horoscop BERBEC noiembrie 2016 - Muncă şi bani 


Viaţa ta profesională beneficiază de oportunităţi reale în urma atmosferei de bună înţelegere şi chiar amiciţie ce este instaurată odată cu 12 noiembrie de tranzitul lui Venus în a zecea ta casă. Colegii şi şefii tind să te aprecieze mai mult decât de obicei, să-ţi dea o mâna de ajutor în îndeplinirea sarcinilor şi responsabilităţilor. Sunt favorizaţi în special Berbecii care lucrează într-un domeniu asociat cu arta, vânzările şi relaţiile cu publicul.

Horoscop Berbec octombrie 2016

Pe 14 noiembrie 2016, Luna Plină din Taur şi a doua casă a Berbecului te îndrumă spre dezvăluirea punctelor tale forte, a talentelor ce îţi eficientizează talentele din punct de vedere financiar. Este vremea să îţi reanalizezi investiţiile şi să renunţi la cele păguboase, să pui capăt unor asocieri de afaceri care bat pasul pe loc.
Horoscop BERBEC noiembrie 2016 Horoscop BERBEC noiembrie 2016 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 24, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.