Horoscop Peşti decembrie 2016

Horoscopul decembrie 2016 pentru Peşti aduce în prim plan o fertilă flexibilitate mentală, pendularea între aspecte pozitive şi negative în legăturile de prietenie, armonizarea din relaţiile familiale, o motivare puternică în materializarea obiectivelor tale principale, o viaţă amoroasă cu două tăişuri, şi deschiderea spre noi trasee şi viziuni în activitatea financiară.

Horoscop Peşti decembrie 2016 - Horoscop general 


Imaginaţia bogată furnizată de cuadratul Soarelui cu Neptun din 1 decembrie 2016 nu este canalizată spre făgaşuri practice, ci către idealuri insurmontabile. Mai puţin mobilizat să înfrunţi dificultăţi din traiul cotidian, eşti înclinat să visezi cu ochii deschişi, să îţi ocoleşti responsabilităţile. Atenţie la tentativa unora de a te duce cu zăhărelul, a te înşela sau a te minţi în faţă!

Mercur în tranzit în Capricorn şi a unsprezecea casă a Peştilor odată cu 2 decembrie îndepărtează influenţele de mai sus, te înconjoară cu prieteni sinceri, animaţi de aceleaşi convingeri ca şi tine. Gândirea îţi câştigă în agilitate, izvodeşte idei originale, neconvenţionale, dar ai nevoie să te implici în discuţii cu cei din jur pentru a-ţi exploata la maximum potenţialul mental. Eşti inspirat în aflarea unor căi eficiente de împlinire a ţelurilor tale pe termen lung.
Horoscop decembrie 2016 Peşti

Viaţa socială parcă nu mai are sare şi piper din 7 noiembrie 2016, sub impactul parcursului lui Venus în Vărsător şi a XII-a ta casă. Nu te simţi în largul tău în mijlocul unei mari colectivităţi, preferând mai degrabă să ai alături numai pe acei oameni care îţi sunt cu adevărat apropiaţi, cărora te poţi confensa şi care sunt mereu gata să-ţi sară în ajutor. Pari să fii atras de o perspectivă spirituală asupra existenţei, să te eliberezi cu uşurinţă de griji materiale exagerate până mai ieri.

Pe 10 decembrie, Mercur în sextil cu Neptun marchează un punct culminant al tenditelor venusiene. Străbătut de o sensibilitate emoţională înaltă, îţi este uşor să desluşeşti frământările celor din jur, şi să îi sprijini pe cei aflaţi la necaz. Orientarea ta către spiritualitate se împleteşte cu o creativitate centrată spre preocupări artistice.

Horoscop Peşti 2017

Luna plină apărută pe 14 decembrie 2016 în Gemeni şi a patra casă a Peştilor pune accentul pe viaţa personală şi pe nevoia de a-ţi dovedi ataşamentul faţă de familie. Eşti predispus să pui dorinţele şi bunăstarea celor dragi mai presus de orice, iar mesajele transmise de intuiţie te îndrumă în ce fel să-i faci fericiţi pe aceştia.

Ziua de 19 decembrie este dedicată intrării lui Marte în Peşti şi debutului tranzitului retrograd al lui Mercur în a XI-a ta casă. Cea dintâi planetă îţi dăruieşte temeritate în tot ce întreprinzi, dar mai cu seamă în afirmarea personalităţii şi ţelurilor tale principale. Nu mai este vreme de tocmeală, amânări ori ezitări. Intri cu năvălnicie în acţiune, îţi arogi ceea ce ţi se cuvine, iar această atitudine de învingător îţi făgăduieşte succese însemnate. Din cauza combativităţii tale te poţi, totuşi, implica în certuri, controverse, iar acest lucru suprapus peste vibraţiile retrograde ale lui Mercur poate să işte probleme în relaţiile tale de prietenie, chiar despărţirea de nişte amici vechi, de care te leagă multe amintiri frumoase.

Din fericire, Soarele călătoreşte odată cu 21 decembrie 2016 pe meleagurile Capricornului, contracarând în mare parte aspectele negative anterioare. Dacă nu ai făcut până în această zi vreun gest impulsiv ireversibil, este de aşteptat, aşadar, ca sărbătoarea Crăciunului să aibă loc într-un climat de veselie şi bună înţelegere cu prietenii şi membrii cercului tău social. Acest ciclu solar te ajută să stingi conflictele cu cei din imediata ta apropiere şi să-ţi măreşti numărul de contacte sociale utile. Ştii foarte bine ce îţi doreşti şi ai la îndemânarea să-ţi comunici cu expresivitate opiniile şi credinţele.

Mercur în sextil cu Marte pe 28 decembrie îţi echilibrează temeritatea cu organizarea, planificarea riguroasă a acţiunilor. Capabil să ghiceşti următoarea mutare a altora de pe tabla de şah a existenţei, ai astfel posibilitatea să le-o iei înainte.

Sub efluviile Lunii noi răsărite pe 29 decembrie 2016 în Capricorn şi a unsprezecea casă a Peştilor, te bucuri iarăşi de oportunităţi atunci când ieşi din carapace, te întâlneşti cu oamenii, apelezi la sprijinul prietenilor tăi. Poţi ajunge, fără măcar să-ţi doreşti asta, într-o poziţie de lider, şi totodată este posibil să primeşti o veste îmbucurătoare de la un amic de care nu ai mai auzit de mult timp.


Horoscop Peşti decembrie 2016 - Dragoste şi cuplu 


Începând cu 7 decembrie, prezenţa lui Venus în a XII-a casă a Peştilor poate avea atât efecte pozitive, cât şi negative în viaţa sentimentală. Dacă unii nativi tind să fie copleşiţi de o timiditate excesivă în abordarea unei persoane care le este pe plac, să fie străbătuţi de fiorii iubirii faţă de cineva care le este inaccesibil, alţii, mai norocoşi, sunt pe cale să fie atraşi într-o idilă cu o tentă spirituală, poate cu un suflet pereche, învăluită uneori în secrete sau desfăşurată în spatele cortinei lumii, departe de ochii curioşi ai unor oameni puşi mereu pe bârfe. Nativii angajaţi într-o legătură de cuplu au prilejul să redescopere ceea ce este esenţial în conexiunea cu partenerul lor, să şteargă cu buretele neînţelegeri, dezamăgiri trecute.

Horoscop Peşti decembrie 2016 - Muncă şi bani 


Din 29 decembrie, Uranus îşi reia tranzitul direct în Berbec şi a doua casă a Peştilor, aşa că ar trebui să fi ieşit din rutină, de pe cărările bătătorite şi poate păguboase ale demersurilor tale financiare. Ai capacitatea să te menţii într-o prudenţă relativă, flexibilă, ce nu te opreşte să-ţi asumi riscuri bine calculate într-o iniţiativă de afaceri. Pari să ai câştiguri substanţiale în special când te lansezi în tranzacţii financiare inedite, neîncercate vreodată!

Horoscop Peşti noiembrie 2016
Horoscop Peşti decembrie 2016 Horoscop Peşti decembrie 2016 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 20, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.