Horoscop Săgetător 2017

Horoscopul Săgetătorului 2017 lasă să se întrezărească dezideratul unei abordări realiste a relaţiilor familiale şi cel de a-ţi estima cu maturitate parcursul prin existenţă, prilejul de a-ţi pune în valoare înzestrările native, înfiriparea unor legături de prietenie viguroase, promiţătoare, şi o armonizare a tendinţelor conştiente cu cele subconştiente. Viaţa amoroasă este fortificată de seriozitate şi o cât mai autentică comuniune afectivă între partenerii de cuplu, iar activităţile financiare impun prudenţă şi organizare.

Horoscop Săgetător 2017 - Horoscop general 


Neptun parcurge şi în 2017 sectorul astrologic al Peştilor şi al celei de-a patra case a Săgetătorului, atentând să te facă să îţi vezi casa şi familia dintr-o perspectiva idealistă. Rişti să îţi creezi o imagine prea roză despre cămin şi să nu reuşeşti să-ţi relevi aspecte mai puţin plăcute, problematice ţinând de acesta. Este nevoie, aşadar, să ţii mereu cont de opiniile şi ideile celor îndrăgiţi, prin care aceştia îţi pot deschide ochii asupra a ceea ce se întâmplă cu adevărat, şi să nu eziţi să iei măsuri ferme atunci când este necesar pentru a păstra armonia din relaţiile familiale şi a acţiona în interesul rudelor, părinţilor sau copiilor.
Horoscop 2017 Săgetător

Uranus continuă să tranziteze Berbecul şi să te pună în faţa unor evenimente neaşteptate, având potenţialul de a-ţi scoate la lumină şi a-ţi exploata noi talente, eventual legate de artă. Oricum, modul tău de a petrece timpul liber poate lua forme mai elevate, se poate îndrepta către un hobby ce îţi permite eliberarea creativităţii.

Saturn rămâne în cea mai mare parte a anului 2017 în Săgetător, străduindu-se să te facă să înţelegi mai bine lumea în care trăieşti. Desigur, nu se dă în lături să te penalizeze atunci când nu faci diferenţa dintre ceea ce îţi înlesneşte dezvoltarea şi ceea ce te poate determina să involuezi. Nu face asta decât pentru a te proteja şi a se asigura că eşti pe calea cea bună. În acest context astral, tinzi să ai mintea deschisă, să îţi asumi riscuri atunci când la mijloc este o chestiune importantă, vitală pentru tine, iar sinceritatea cu care te implici în sfera socială poate fi atât dezarmantă cât şi neplăcută pentru oamenii înrădăcinaţi în convenţii.
Între 5 aprilie şi 24 august, aspectul retrograd al acestei planete accentuează dezideratul de a fi mai matur prin punerea ta la încercare într-o serie de experienţe de viaţă complexe, dacă nu chiar încurcate. În luna decembrie Saturn părăseşte meleagurile Săgetătorului, aşa că sfârşitul anului ar trebuie să te găsească înarmat cu sporită înţelepciune, cu o stăpânire de sine ce poate pune stavilă impulsurilor tale înfierbântate, dar nu îndeajuns de bine evaluate din punct de vedere al posibilelor lor consecinţe.

Speranţele, visele tale de căpătâi şi valorile prieteniei reprezintă şi în acest an, până spre toamnă, repere marcante, graţie tranzitului lui Jupiter în Balanţă şi a unsprezecea casă a Săgetătorului. Ai posibilitatea să-ţi lărgeşti reţeaua de contacte şi cunoştiinţe, să întâlneşti noi oameni şi să închegi prietenii de cursă lungă. Oportunităţile generate de Jupiter te sprijină să faci paşi importanţi către obiectivele tale esenţiale. Totodată, în acest ciclu astrologic, norocul te urmăreşte mai ales când îţi afirmi independenţa, sinele autentic, şi acţionezi numai aşa cum îţi dictează propria conştiinţa şi minte. Cu cât mai mult ieşi din zona ta de confort, şi depăşeşti o prudenţă păguboasă, cu atât te bucuri de mai multe beneficii!

2017 - Anul chinezesc al Cocoşului de Foc: Preambul la horoscopul chinezesc 2017

Din 4 şi până pe 8 ianuarie 2017, Mercur retrograd în prima ta casă este în stare să-ţi pună piedici în drumul spre ţelurile tale, să-ţi dea senzaţia că stagnezi, baţi pasul pe loc. Nu este o vreme propice iniţiativelor ci, mai degrabă, analizării şi regândirii activităţilor şi proiectelor tale mai vechi.

Marte traversează până pe 28 ianuarie zona astrală a Peştilor şi a patra casă a Săgetătorului, contracarând nişte influenţe negative imprimate de Neptun. Debutul acestui an stă, drept urmare, sub semnul armonizării vieţii de familie şi a unirii sale spre obiective comune. Nu încerca însă să te transformi într-un mic tiran şi să le impui celor dragi punctele tale de vedere. Este posibil să te mobilizezi spre un proiect legat de transformarea locuinţei sau a mutării într-o altă casă.

Relaţionarea cu familia poate lua totuşi o întorsătură neplăcută în intervalul 3 - 15 aprilie 2017, din cauza aspectului retrograd preluat de Venus tot în Peşti. Îţi poate fi mai greu să-ţi înţelegi rudele ori poţi fi mai delăsător, mai neglijent în tot ceea ce ţine de cămin. Se impune să îţi păstrezi răbdarea şi să te desprinzi de comoditate, să-ţi readuci în minte şi în inimă afecţiunea şi respectul faţă de cei îndrăgiţi, şi chiar să apelezi la compromisuri numai şi numai pentru a linişti lucrurile de acasă.

Pe 10 octombrie, Jupiter îşi face intrarea în Scorpion şi a XII-a casă a Săgetătorului, sprijinindu-te să intri în contact cu pornirile subconştiente, să ţi le desluşeşti şi să le menţii sub control, astfel încât să nu-ţi mai aducă prejudicii în traiul cotidian. Te poţi lepăda de povara trecutului, a unor simţăminte şi evenimente care nu mai au nici o semnificaţie în prezent. Jupiter te îmboldeşte să îţi explorezi spiritualitatea, să afli un sens mai înalt al existenţei, dincolo de poleiala aparenţelor. De asemeni, pari să fii însufleţit de dorinţa de a da o mână de ajutor persoanelor ajunse într-un impas sau defavorizate de soartă.

Începând cu 9 decembrie 2016, Marte îşi face şi el sălaş în Scorpion, contracarând influenţele negative imprimate de Uranus şi aliindu-se celor jupiteriene. Ai, aşadar, nevoie către finalul anului de mai multe clipe de singurătate, astfel încât să îţi întrevezi cu claritate lumea interioară, să îţi reformulezi independenţa şi să te debarasezi de obiceiuri nocive.

Mercur retrograd în răstimpul 3 - 22 decembrie în Săgetător poate să-ţi transmită o stare de lehamite, oboseală. Este indicat să îţi pui la punct până atunci lucrurile importante din 2017, să nu iei decizii pripite în decursul acestui tranzit. Cel mai bine ar, poate, să îţi începi mai devreme vacanţa dedicată sărbătorilor de iarnă!


Horoscop Săgetător 2017 - Dragoste şi cuplu 


În viaţa sentimentală din 2017 ar trebui să te aştepţi la neaşteptat, la turnuri bruşte şi evenimente ieşite din comun. Prezenţa lui Uranus în a V-a casă a Săgetătorului îţi recomandă prudenţă în dragoste! Chiar dacă eşti ispitit să te arunci cu capul înainte în aventuri romantice, incitante, străduieşte-te să le descoperi mai înainte riscurile şi nu-ţi dărui inima cuiva până când nu îi verifici seriozitatea şi autenticitatea sentimentelor.

Marte străbate şi el între 28 ianuarie şi 10 martie a cincea ta casă, dând naştere unor schimbări în relaţiile de cuplu statornicite. Astfel, dacă te simţi sufocat de atenţiile partenerului tău, poţi să îi ceri să-ţi acorde mai multă libertate, independenţă, îndeosebi în demersurile tale individuale. În caz că eşti singur, pari să îţi doreşti ca dragostea să ocolească cărările bătătorite, să fii atras într-o idilă insolită, cu cineva ieşit din tiparele obişnuitului.

Conexiunile de cuplu deja formate mai au de trecut peste un hop în perioada 4 martie - 3 aprilie 2017, sub impactul tranzitului retrograd al lui Venus în Berbec. Poţi simţi că tovarăşul tău de viaţă nu te iubeşte îndeajuns sau că nu mai poţi comunica cu el în plan afectiv. Nu trebuie să menţii tăcerea faţă de aceste lucruri ci să-i mărturiseşti acestuia ce te frământă, să găsiţi amândoi soluţii de revitalizare a legăturii dintre voi.

Dacă sunt neglijate, trecute cu vederea, problemele anterioare pot reveni în intervalul 20 aprilie - 3 mai, atunci când Mercur este retrograd în a V-a casă a Săgetătorului!

În răstimpul 21 aprilie - 4 iunie 2016, Marte parcurge Racul şi a şaptea ta casă, şi te focalizează pe o relaţie în doi cât mai deschis, mai sinceră. Ai ocazia să te implici într-o poveste de dragoste cu o persoană atractivă care te respectă şi îţi impune respect, te tratează de pe o poziţie de egalitate.

Apoi, până pe 20 iulie 2017, Marte vizitează a opta casă a Săgetătorului, stârnindu-ţi năzuinţa de a avea o conexiune cât mai intimă, mai profundă cu partenerul tău. Nativii singuri nu au de gând nici în acesta circumstanţă astrală să se lase în voia flirturilor, a unei idile superficiale, de scurtă durata.


Horoscop Săgetător 2017 - Muncă şi bani 


Pluton, amplasat şi în 2017 în Capricorn şi a doua casă a Săgetătorului, are forţa de a provoca lovituri de teatru în domeniul financiar. Poate să îţi dăruiasca din senin bani cu ghiotura, pentru a-i face după aceea să se evaporeze ca prin minune! Tocmai de aceea, este necesar să nu iei lucrurile de-a gata în incursiunile tale financiare, să îţi organizezi şi planifici riguros orice afacere sau chestiune bănească, să îţi investeşti cu prudenţă eventuale câştiguri.

Tranzitul lui Saturn în întâia ta casă, ce ia sfârşit abia în decembrie, anticipează o activitate profesională aglomerată, presupunând o grămadă de responsabilităţi. Succesele din muncă îţi sunt condiţionate de eforturi şi perseverenţă. Este cazul să clădeşti o fundaţie solidă, pornind de la care să îţi trasezi planuri de mare anvergură în carieră.

În intervalul 28 ianuarie - 10 martie 2016, Marte călătoreşte în a şasea casă a Săgetătorului, punându-ţi la dispoziţie o energie consistentă canalizată către muncă. Devii tot mai eficient în sarcinile încredinţate, şi te ocupi de ele cu minuţiozitate, aplecandu-te asupra fiecărui detaliu. Este o perioada favorabilă obţinerii unui (nou) job atâta vreme cât nu acţionezi sub imperiul unei grabe nejustificate de nimic.

Din 20 aprilie până pe 3 mai, Mercur retrograd în Berbec anunţă un şir de ghinioane în sfera profesională. Nişte întâmplări nefericite te pot împiedica să îţi finalizezi nişte activităţi în timp util sau să te concentrezi asupra lucrurilor de amănunt din responsabilităţile tale. Nu ar fi rău să-ţi iei câteva zile libere la serviciu.

Mercur se încadrează iarăşi într-o mişcare retrogradă, de această dată în Fecioară şi a zecea casă a Săgetătorului, între 12 şi 31 august. Îţi poate fi dificil să te alături unei munci în echipă, să comunici limpede, constructiv, cu colegii şi superiorii.

Spre sfârşitul anului, odată cu 20 decembrie, se impune să-ţi iei şi mai mult în serios activitatea financiară. Saturn se mută în a II-a ta casă, iar acest lucru necesită să te preocupi de proiecte pe termen lung, să iei decizii legate de bani având în vizor un viitor mai îndepărtat. La începutul acestui tranzit poţi să te simţi cumva strâmtorat din punct de vedere financiar, însă, pe măsură ce te adaptezi trendurilor saturniene, oportunităţile îşi vor face pe nesimţite apariţia.

Pentru a descoperi în amănunt ce-ţi rezervă astrele urmăreşte Horoscopul lunar 2017, de pe diane.ro.
Horoscop Săgetător 2017 Horoscop Săgetător 2017 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 06, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.