Horoscop Săgetător decembrie 2016

Horoscopul Săgetătorului decembrie 2016 anticipează o integrare fericită printre oameni, focalizarea către relaţiile familiale, regăsirea resurselor creativităţii şi plăcerilor autentice ale existenţei, o viaţă amoroasă armonioasă, centrată spre ţeluri comune şi reînnoire, şi o activitate financiară necesitând un relativ echilibru între prudenţă şi îndrăzneală.

Horoscop Săgetător decembrie 2016 - Horoscop general 


Lucrurile parcă o iau razna, lumea iese din rutină şi capătă aspecte neobişnuite pe 1 decembrie 2016, în urma cuadratului dintre Soare şi Neptun. Dacă nu te împotriveşti haosului aparent, ci te laşi purtat de val, ai şansa să înţelegi ce se întâmplă, să-ţi dezvălui sensul evenimentelor ieşite din comun şi chiar să profiţi de ele.

Interacţiunea din plan personal, social şi profesional îţi face tot mai mare plăcere şi îţi oferă beneficii graţie tranzitului demarat de Venus, pe 7 decembrie, în Vărsător şi a treia casă a Săgetătorului. Ştii să-ţi exprimi cu forţă de convingere ideile, proiectele, având posibilitatea să închegi alianţe puternice în vederea materializării ţelurilor tale.
Horoscop decembrie 2016 Sagetator

Credinţa în tine însuţi şi bunăvoinţa de care dai dovadă îţi crează oportunităţi rare pe 9 decembrie 2016. Sextilul Soarelui cu Jupiter te ajută să dai tot ce ai mai bun în tine, să faci faţă cu brio oricărei situaţii sau circumstanţe.

În ziua de 10 decembrie, Mercur în sextil cu Neptun şi conjuncţia dintre Soare şi Saturn îţi măresc receptivitatea faţă de cei din preajma ta şi abilitatea de a desluşi detaliile nesemnificative ce îţi împiedică evoluţia. Te orientezi spre obiective realiste pe termen lung.

Soarele în trigon cu Uranus pe 12 decembrie 2016 te stimulează să calci în picioare convenţiile şi să te laşi în voia spontaneităţii şi originalităţii. Poţi să priveşti existenţa dintr-un unghi diferit şi să-i descoperi astfel înţelesuri adânci.

Sub vibraţiile Lunii pline apărute pe 14 decembrie în Gemeni şi a şaptea casă a Săgetătorului, răbdarea îţi este pusă la încercare de prieteni şi colegi care par să-şi schimbe deciziile şi opiniile de la un minut la altul. Toată lumea pare să te sâcâie, să încerce cu tot dinandinsul să îţi răpeasca concentrarea către activităţile tale. Toată această vânzoleală are, de fapt, scopul să-ţi atragă atenţia faţă de lucruri importante pe care nu vrei ori nu poţi să le bagi în seamă!

Începând cu 19 decembrie 2016, Marte traversează Peştii şi a patra ta casă, iar Mercur devine retrograd în Capricorn. Te simţi motivat să te dedici cât mai mult familiei, mai ales că sărbătorile de iarnă se apropie cu paşi repezi, însă este nevoie să-ţi supraveghezi tendinţa de a fi prea autoritar cu cei dragi, a le insufla cu de-a silă ideile tale. Atenţie la o eventuală dispută legată de cheltuielile pentru cadourile de Crăciun şi/sau Anul Nou!

Ziua de Crăciun este marcată de două evenimente astrale: Saturn se poziţionează în trigon cu Uranus, şi Venus în sextil cu Saturn. Aşadar, pe 25 decembrie 2016 este dispus să fii foarte creativ, să-i suprinzi pe alţii prin gesturi inedite de generozitate. Responsabilităţile faţă de familie nu-ţi mai sunt deloc împovărătoare şi îţi furnizează satisfacţii profunde. Eşti împlinit sufleteşte atunci când te înconjuri cu oameni de calitate, eşti alături de prietenii intimi, de persoanele cu adevărat importante din viaţa ta. Se anunţă un Crăciun fericit!

Horoscop Săgetător 2017 

Sextilul dintre Mercur şi Marte din 28 decembrie te înzestrează cu curaj şi dorinţa fierbinte de a fi învingător în bătăliile decisive ale existenţei. Nu fii totuşi prea combativ în urmărirea ţelurilor tale, ascultă părerile altora, arată-le că eşti gata să le fii de ajutor, şi nu vei avea decât de câştigat!

Luna nouă răsărită pe 29 decembrie 2016 în Capricorn te îndreptăţeşte să crezi că actuala conjunctură din viaţa ta este mai importantă decât pare la prima vedere. Se impune, cu toate astea, să nu îţi confunzi visele cu realitatea şi să conştientizezi cum să dai o turnură nouă, mai promiţătoare, destinului tău.

Data de 29 decembrie este rezervată şi revenirii lui Uranus în tranzit direct în Berbec, ceea ce ar trebui să îţi risipească îndoielile, ezitările ţinând de potenţialul tău creativ şi să-ţi limpezească cum anume să te lansezi în existenţă într-un mod autentic, fără să mai ţii cont de convenţionalism sau de părerile neavenite ale altor persoane.

Horoscop Săgetător decembrie 2016 - Dragoste şi cuplu 


Dragostea stă sub semnul unei comunicări intense şi a focalizării pe idealuri comune odată cu 3 decembrie 2016, atunci când Venus intră în a III-a ta casă. În relaţiile de cuplu de cursă lungă se fac simţite o sporită înţelegere şi sinceritate reciprocă, care au darul le stabilizeze. Dacă eşti singur, poţi fi atras într-o idilă cu cineva animat de aceleaşi năzuinţe ca şi tine, de o persoană întâlnită prin intermediul mediului online, a unui prieten sau a unei călătorii.

Din 29 decembrie, ieşirea lui Uranus din mişcarea sa retrogradă în a cincea casă a Săgetătorului te călăuzeşte spre exprimarea cea mai potrivită a sentimentelor tale faţă de partenerul tău. O revelaţie despre o faţetă înnoitoare a vieţii tale amoroase, întrezărită cumva până acum, devine tot mai clară şi îţi făgăduieşte împliniri în cuplu în anul ce vine. Unii nativi sunt pe cale să păşească în 2017 eliberaţi de o legătură în doi toxică, păguboasă, sau să fie angajaţi mai serios într-o poveste de dragoste abia înfiripată.

Horoscop Săgetător decembrie 2016 - Muncă şi bani 


Mercur porneşte să străbată Capricornul şi a II-a casă a Săgetătorului odată cu 2 decembrie 2016, îndemnându-te să abordezi cu maximă prudenţă orice fel de chestiune financiară. Este o perioadă favorabilă unor colaborări în afaceri şi în muncă, deşi meticulozitatea ta îi poate scoate pe unii din sărite. Oricum, ai capacitatea să-ţi analizezi la sânge, în detaliu, balanţa de venituri şi cheltuieli, şi să gasesti soluţii de a ţi-o îmbunătăţi.

Pe 3 decembrie, sextilul dintre Marte şi Saturn se aliniază influenţelor anterioare, îţi permite să te apleci cu răbdare, disciplină şi încredere în tine însuţi asupra sarcinilor profesionale. Discuţiile cu colegii şi şefii te îndrumă să-ţi iei în serios responsabilităţile şi chiar să îţi scoţi la lumină competenţa.

Situaţia financiară poate fi afectată de o precauţie exagerată din 19 decembrie 2016. Mercur retrograd în Capricorn te poate face să pierzi o oportunitate de afaceri din pricina încăpăţânării de a nu-ţi asuma nişte riscuri minore.

Din fericire, pe 21 decembrie, Soarele pătrunde şi el în a doua casă a Săgetătorului, într-un tranzit ce te determină să fii mai puţin rigid din punct de vedere financiar şi care îţi pune la îndemână noi mijloace sau resurse de a-ţi mări contul din banca. Poţi beneficia de o reducere spectaculoasă la achiziţionarea unui bun de folosinţă îndelungată. Pe de altă parte, ar fi bine să-ţi ţii în frâu impulsul de a cheltui peste măsură pentru plăcerile tale şi ale celor îndrăgiţi. Moş Crăciun pare să fie foarte darnic în acest an, dar nu-i forţa totuşi mâna!

Horoscop Săgetător noiembrie 2016
Horoscop Săgetător decembrie 2016 Horoscop Săgetător decembrie 2016 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 15, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.