Horoscop Scorpion ianuarie 2017

Horoscopul Scorpionului ianuarie 2017 prevesteşte oportunitatea de a te bucura din plin de viaţă, a comunica cu eficienţă cu oamenii, a călători şi a obţine rezultate însemnate în studii, precum şi un ataşament viguros faţă de casă şi familie. Dragostea profită de circumstanţe favorabile, activităţile profesionale sunt avantajate de un plus de ambiţie şi dinamism, iar cele financiare trec de la o conjunctură negativă spre una pozitivă.


Horoscop Scorpion ianuarie 2017 | Horoscop general 


Viaţa nu conteneşte să-ţi dezvăluie, una după alta, minunile sale, plăceri ispititoare ca efect al tranzitului demarat de Venus, pe 3 ianuarie 2017, în Peşti şi a cincea casă a Scorpionului. Pari s-o ţii dintr-o distracţie în alta, să fii invitat la o grămadă de petreceri datorită talentului tău de a-i face pe oameni să se simtă bine, să scoţi la iveală tot ce au mai bun în ei.
Horoscop ianuarie 2017 Scorpion

Pe 12 ianuarie, Luna plină din Rac îţi dă prilejul să ai o revelaţie magică despre tine însuţi şi oameni îndrăgiţi dacă reuşeşti să rezişti tentaţiei de a pleca departe de casă. Te poţi bucura de o zi nemaipomenită în preajma căminului. Frumuseţea te înconjoară şi trebuie doar să fii cât mai receptiv la ce se petrece în jurul tău.

Conversaţiile cu rudele, amicii şi colegii par să te acapareze şi să-ţi furnizeze idei fertile odată cu aceeaşi dată de 12 ianuarie 2017, în urma parcursului lui Mercur în Capricorn şi a III-a casă a Scorpionului. La ordinea zilei sunt vizitele şi călătoriile, oportunităţi legate de studiu şi primirea unor veşti îmbucurătoare!

Horoscop Scorpion 2017

Soarele păşeşte începând cu 20 ianuarie în Vărsător, îndreptându-şi razele energizante spre cămin şi familie. Te poţi îndepărta niţel de viaţa socială pentru a petrece cât mai mult timp de calitate împreună cu oamenii dragi. Casa îţi infuzează un simţământ de siguranţă şi stabilitate, şi nu este exclus să fii preocupat de reamenajarea sa ori sporirea confortului său. Uneori, sub auspiciile acestui ciclu solar, te poţi implica în cumpărarea sau vânzarea unei locuinţe.

Influenţele anterioare sunt înteţite pe 28 ianuarie 2017, sub efluviile Lunii noi din Vărsător şi a patra casă a Scorpionului. Eşti îmboldit să-ţi revezi rădăcinile, arborele genealogic, să răsfoieşti vechi albume de familie şi să retrăieşti în minte momentele ferice ale copilăriei. Această Lună nouă poate fi corelată şi cu o reuniune ori o petrecere de familie.


Horoscop Scorpion ianuarie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Ziua de 3 ianuarie marchează debutul uneia din cele mai favorabile perioade din viaţa ta sentimentală din acest an. Venus îşi face sălaş în a V-a ta casă, aşa că farmecul tău devine aproape irezistibil şi îţi înlesneşte o mulţime de oportunităţi amoroase. Dacă eşti singur, pari să fii curtat de mai multe persoane deodată şi, tot ce-ţi rămâne de făcut este să o alegi pe cea care îţi provoacă inima să se înfioare, să vibreze cel mai tare! Adeseori, o idilă închegată în această conjunctură astrală are putinţa să înfrângă mult timp adversităţile existenţei. Dacă ai un partener, acesta tinde să te răsfeţe, să-şi dovedească continuu iubirea pe care ţi-o poartă.

Horoscop Scorpion ianuarie 2017 - Muncă şi bani 


Din 4 ianuarie 2017, Mercur retrograd în Săgetător şi a doua casă a Scorpionului poate isca un şir de dificultăţi în sfera financiară din cauza lipsei de loialitate sau dezinteresului unui partener de afaceri ori a modului neconvingător în care îţi promovezi un demers ţinând de bani. Se impune să-ţi însuşeşti o prudenţă sporită, să-ţi strângi punga faţă de cheltuieli inutile, astfel încât să ai o rezervă de bani albi pentru zile negre.

Tendinţele negative anterioare sunt pe cale să dispară odată cu 8 ianuarie, ca urmare a tranzitului direct preluat de Mercur în aceeaşi regiune astrologică. Greutăţile cu care te-ai confruntat mai inainte ar trebui să te ambiţioneze, mai ales că eşti pus în faţa unor oportunităţi deosebite de a-ţi majora veniturile.

Marte traversează din 28 ianuarie 2017 sectorul astral al Berbecului şi a VI-a casă a Scorpionului, direcţionându-ţi energia către activităţile profesionale. Abordarea sarcinilor şi responsabilităţilor de la serviciu se dinamizează, şi ai şansa de a înainta cu rapiditate spre ţeluri de mare amploare. Este necesar, totuşi, să eviţi confruntări neproductive cu şefii şi colegii, să-ţi supraveghezi predispoziţia de a te accidenta din pricina grabei.

Horoscop Scorpion decembrie 2016
Horoscop Scorpion ianuarie 2017 Horoscop Scorpion ianuarie 2017 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 26, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.