Ce să faci dacă ți- ai pierdut inelul de logodnă?


Ştiai că exista o vreme când bărbaţii purtau şi ei inele de logodnă, precum femeile?
Devenite însemne ale robiei masculine de către barbații timpului, mai ales dacă punem la socoteală nestatornicia unora şi abandonul angajamentelor altora, acestea au fost cumva uitate...

Ce este inelul de puritate?

Simbol al  ataşamentului emoţional, al iubirii fără sfârşit în cupluri, inelul de logodnă îşi păstrează aura sa magică până în timpurile noastre, astfel încât, deterioararea sau dispariţia lui este asociată de multe ori de către persoanele superstiţioase cu nenorocul, pierderea iubirii şi alte necazuri de acest gen.
De ce? Stai să-ţi spun!


Toate inelele au fost socotite, cândva, magice sau, dacă vrei, sacre, obiecte de protecţie ce puteau înfrânge vrăjile malefice, datorită formei rotunde, ce simbolizează comuniunea şi continuitatea.
Se credea că materialele din care inelele erau confecţionate şi, bineînţeles, pietrele preţioase sau semipreţioase care le erau ataşate confereau purtătoarelor din puterea şi energia lor.
Cu atât mai mult, acele inele de logodnă din aur alb sau galben, metalul Soarelui, erau şi încă mai sunt considerate cele mai de seamă daruri pe care cei care se iubesc le pot oferi, respectiv accepta.

Inelul de logodnă- simboluri, superstiții și tradiții

Ipotetic vorbind, pierderea unui inel de logodnă este un accident nefericit, care se poate întâmplă şi la case foarte mari.
Ce poţi face dacă ţi se întâmplă ţie?  Relax! Dacă el te iubeşte cu adevărat, va trece peste această pierdere, împreună cu tine şi va înlocui inelul de logodnă cu un altul.
Daca inelul tău de logodnă era unul destul de scump, aproape ca sigur avea un fel de asigurare în caz de pierdere sau stricăciune si te-ai scos!

Este bine ca inelele de logodnă din aur sau chiar argint să aiba pietrele prețioase corespunzătoare zodiei nașterii fiecărei femei.

Inelul prieteniei și inelul Claddagh

Trăim o perioadă în care relaţiile de cuplu se bazează pe principii de intimitate şi de conexiune mult mai profunde decât au existat vreodată, ești de acord cu mine?
Cel mai vital lucru este angajamentul romantic dublat de siguranţa prezentă şi viitoare.

Iubire, vouă, tuturor!


Ce să faci dacă ți- ai pierdut inelul de logodnă?  Ce să faci dacă ți- ai pierdut inelul de logodnă? Reviewed by Diana Popescu on martie 28, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.