Horoscop Balanţă iunie 2017

Conform horoscopului Balanţei iunie 2017 esti dinamizat să înfăptuieşti ceva remarcabil şi ajungi la miezul lucrurilor în toate planurile existenţei, te bucuri de o mai mare libertate interioară şi exterioară şi de numeroase oportunităţi. Viaţa sentimentală îţi este cu halal, devine mai intensă, mai incitantă, iar cea profesională este marcată de succese atâta timp cât este abordată cu realism.

Horoscop Balanţă iunie 2017 - Previziuni generale 


Ambiţia crescândă care te caracterizează în această lună se împleteşte cu dorinţa de a te debarasa de superficialism şi a explora în adâncime orice îţi propui să faci. Marte în Rac şi Venus în Taur te însufleţesc să îţi depăşeşti limitele exterioare şi interioare, să realizezi ceva cu adevărat important.

În plus, amplasarea lui Mercur în Gemeni te invită să te deschizi spre laturi noi, necunoscute ale lumii şi ale trăirii. Ai şansa să pleci într-o călătorie şi/sau să primeşti veşti bune din străinătate, să intri în contact cu oameni de pe meleaguri îndepărtate.

Datorită revenirii lui Jupiter în aspect direct în Balanţă, te simţi tot mai bine în pielea ta şi mai satisfăcut de viaţa ta. Asta nu înseamnă însă că te complaci în inerţie şi nu îţi propui obiective majore. Oportunităţile răsar mai des în calea ta sau chiar ţi le creezi singur datorită optimismului şi încrederii în ţine însuţi. Nu eşti dispus totuşi să fii înlănţuit de obligaţii, nu vrei să depinzi de alţii, ci să fii liber ca pasărea cerului!
Horoscop iunie 2017 Balanţă

Dacă influenţele de mai sus sunt prezente în decursul aproapei întregii luni, există o serie de aspecte astrale ale căror ecouri sunt de mai scurtă durată:

Pe 3 iunie 2017, trigonul dintre Venus şi Jupiter te încarcă cu o vitalitate ieşită din comun, ce te îmboldeşte să te dedici unor activităţi sportive, în aer liber. Meşteşugul vorbirii te ajută să-i convingi pe cei din imediata ta apropiere de viabilitatea ţelurilor şi convingerilor tale. Posezi căldură sufletească şi generozitate, aşa că oamenii îţi caută cu insistenţă tovărăşia.

Horoscop Balanţă mai 2017

Luna plină ivită în data de 9 iunie 2017 în Săgetător şi a treia casă a Balanţei îţi infuzează dorinţa de a-ţi micşora imprevizibilitatea vieţii provocată de oamenii cu care interacţionezi. Nu ai totuşi cum să te fereşti de surprizele existenţei, iar străduinţele în acest sens nu fac decât să-ţi răpească intensitatea şi bucuria trăirii.

Marte în cuadrat cu Jupiter pe 25 iunie 2017 îţi conferă o stare de neastâmpăr care te împinge să mergi prea departe pe drumul unor speranţe aproape imposibile. Râvneşti la luna de pe cer şi rişti astfel să pici în dezamăgiri amare! Estimează cu realism ce-ţi stă şi ce nu-ţi stă în putinţă.

Efervescenţa mentală te determina să te angajezi în prea multe demersuri deodată şi să-ţi consumi în zadar energia ca efect al cuadratului dintre Mercur şi Jupiter din 27 iunie 2017. Stabileşte-ţi priorităţile şi organizeza-ţi cu minuţiozitate activităţile!


Horoscop Balanţă iunie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Viaţa amoroasă câştigă în profunzime şi intensitate. Dacă eşti singur, poţi fi atras de cineva care te intrigă, te provoacă din cauza unei aure de mister, enigmă. Oricum, nu eşti interesat de o aventură superficială, trecătoare. Totodată, poţi fi atras într-o idilă cu o persoană cu o viziune spirituală, având darul de a te înţelege adânc, a te sprijini să-ţi vindeci vechi răni sufleteşti şi să te transformi în cea mai bună varianta a sinelui. În cuplurile formate domneşte o atmosferă de intimatate şi ardoare afectivă, o senzualitate ce reînnoieşte conexiunea sentimentală.


Horoscop Balanţă iunie 2017 - Muncă şi bani 


Combativitatea ce-ţi este oferită de Marte îţi este de folos în afirmarea şi recunoaşterea meritelor tale din sfera profesională. Se anunţă o perioadă prielnică demarării unor activităţi lucrative individuale sau unei afaceri proprii.

La jumătatea lui iunie, mobilizarea în muncă poate fi totuşi orientată spre ţeluri iluzorii ca urmare a tranzitului retrograd preluat de Neptun în Peşti. Este necesar să nu te angajezi în lucruri care-ţi depăşesc competenţele şi să-ţi propui obiective pe termen scurt!

Începând cu 21 ianuarie 2017, Soarele şi Mercur traversează a zecea casă a Balanţei, slăbind influenţele neptuniene. Ai, aşadar, oportunitatea să-ţi însuşeşti o perspectivă mai realistă şi mai cuprinzătoare asupra muncii. Încă o dată, apare ocazia de a ajunge la serviciu sub luminile reflectoarelor. O discuţie importantă, cu o mare miză, cu un şef sau cu o persoană influentă, te ajută să faci un pas însemnat în carieră.

Pe 24 iunie 2017, Luna nouă din Rac este corelată cu o culme a trendurilor anterioare. Poţi avea o împlinire de excepţie în activitatea profesională ori poţi primi o veste îmbucurătoare legată de un (nou) job!


Previziuni bazate pe Aspecte astrologice în horoscopul iunie 2017


Horoscop Balanţă iunie 2017 Horoscop Balanţă iunie 2017 Reviewed by Diana Popescu on mai 21, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.