Horoscop Scorpion iunie 2017

Horoscopul Scorpionului iunie 2017 aduce în prim plan deschiderea spre noi orizonturi ale trăirii, atât înăuntrul cât şi în afara ta, oportunităţi asociate cu studiile şi călătoriile, eliberarea de aspecte negative întipărite de mult timp . Viaţa sentimentală oscilează între iluzii şi realitate, iar acţiunile financiare sunt favorizate de asocieri, parteneriate.

Horoscop Scorpion iunie 2017 - Previziuni generale 


Dacă în această lună, mai întâi Marte, apoi Soarele şi Mercur te îndeamnă să-ţi depăşeşti graniţele lumii exterioare, Jupiter te inspiră să-ţi explorezi universul interior. Ţi se asigură în acest fel un echilibru benefic, care nu permite neglijarea sau, din contra, exacerbarea unor laturi ale personalităţii şi existenţei tale.

Cutezător, optimist, însetat de aventură şi inedit, eşti dornic să faci ceva nou, să-ţi extinzi limitele cunoaşterii şi să înţelegi misterele vieţii. Ai posibilitatea să călătoreşti mai mult decât de obicei, să faci cunoştiinţă cu oameni interesanţi de pe meleaguri îndepărtate, să primeşti veşti bune, poate aşteptate de multă vreme, din străinătate.
Horoscop iunie 2017 Scorpion

În acelaşi timp, poţi avea o oportunitate legată de studii, eventual şansa de a urma nişte cursuri într-o altă ţară. Năzuinţa de a-ţi perfecţiona abilităţile, a-ţi lărgi aria competenţelor îţi poate fi înlesnită de o persoană întâlnită recent, una excelând într-un domeniu care te pasionează. Este o perioadă de-a lungul căreia poţi avea rezultate foarte bune la teste şi examene.

Horoscop Scorpion mai 2017

Influenţele anterioare ajung la o cotă înaltă pe 24 iunie 2017, graţie Lunii noi din Rac şi a noua casă a Scorpionului. Această zi îţi poate rezerva o împlinire de excepţie în învăţătură sau oportunitatea de a vizita în curând un loc incitant, la care visezi de ceva timp.

Pe de altă parte, te simţi îmboldit să te înalţi la o viziune spirituală asupra existenţei, să îţi dezvălui pornirile subconştiente, impulsuri interioare puternice dar neglijate, trecute cu vederea, ocolite până acum. În acest mod, ai prilejul să te desprinzi de obiceiuri rele, să elimini din traiul tău circumstanţe ori simţăminte care nu-şi mai au locul în prezent.

Horoscop Scorpion iunie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Dragostea te urcă şi te coboară, te provoacă să îi descoperi frumuseţea fără a pica în capcana mirajelor.

Venus, amplasată în Taur, îţi netezeşte calea spre o poveste de iubire fundamentată pe o încredere solidă şi o autentică dăruire reciprocă, împreună cu cineva aureolat de un farmec şi o graţie aparte, care nu se teme să-ţi arate sentimentele pentru tine. Îţi poţi încrucişa paşii cu o astfel de persoană prin intermediul unui om apropiat sau într-o conjunctură având de a face cu arta, cultura.

Neptun, retrograd în Peşti începând cu 16 iunie 2017, profită de înclinaţia venusiană de a fi atras de frumuseţea, aspectul exterior al unui potenţial tovarăş de cuplu, şi îşi ţese în jurul tău panza de păianjen a iluziilor amoroase. Se impune să te străduieşti să desluşeşti dacă în spatele unui chip frumos se află un suflet, un caracter la fel de frumos. Nu de alta, dar nu vrei să pici curând pradă decepţiilor, dezamăgirilor!

Horoscop Scorpion iunie 2017 - Muncă şi bani 


Între 7 şi 21 iunie 2017, tranzitul lui Mercur în Gemeni anunţă o comunicare intensă, fertilă, în parteneriate financiare, inclusiv în unele iniţiate cu oameni din alte regiuni ale lumii. Poţi fi mai des pe drumuri pentru a pune la punct sau a dezvolta o afacere.

Luna plină, poposită pe 9 iunie 2017, în Săgetător te ajută să culegi roadele unor investiţii mai vechi ori să te hotărăşti, după multe ezitări, să te avânţi într-un demers financiar. Totodată, cineva de care depinde o afacere de-a ta în derulare te poate irita din cauza şovăielilor sale. Păstrează-ţi calmul şi mâine ori poimâine vei reuşi să ajungi la o înţelegere cu această persoană!

Previziuni bazate pe Aspecte astrologice în horoscopul iunie 2017
Horoscop Scorpion iunie 2017 Horoscop Scorpion iunie 2017 Reviewed by Unknown on mai 23, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.