Horoscop Leu septembrie 2017

Conform horoscopului Leului din septembrie 2017 devii tot mai sigur pe tine şi pe abilităţile tale, pe capacitatea de a te dezvolta, a evolua în toate planurile existenţei, eşti angrenat într-o activitate socială febrilă şi fertilă, te bucuri de stabilitate în dragoste şi de oportunităţi în sfera financiară.

Horoscop Leu septembrie 2017 - Previziuni generale 


Nu mai eşti stăpânit de vreun dubiu privind valoarea ta personală, eşti sigur pe atuurile tale individuale şi pe abilităţile, înzestrările tale şi eşti gata să ţi le pui la treabă pentru a-ţi duce la bun sfârşit ţelurile ambiţioase.

Îţi promovezi cu succes personalitatea, interesele, ştii să te aşezi în cea mai favorabilă lumină şi să îţi ajustezi comunicarea cu cei din jur, astfel încât să ţi-i transformi în aliaţi.

În ultima decadă a lunii te implici tot mai activ în sfera socială, eşti cât se poate de atent la ceea ce se petrece în mediul tău înconjurător, dai dovadă de răbdare, înţelegere şi bunăvoinţa în relaţionarea cu oamenii, fără să fii prea insistent în afirmarea opiniilor şi credinţelor tale. Acest lucru îţi creşte prestigiul, popularitatea, îţi permite să obţii de la alţii informaţii preţioase, utile pentru demersurile tale principale.
Horoscop septembrie 2017 Leu

Pari să fii mereu pe drumuri, angajat în conversaţii şi dezbateri constructive, să ai contacte mai frecvente cu rudele, colegii, prietenii şi cunoştinţele. Deşi mintea îţi este alertă, te concentrezi cu greu asupra uneia şi aceleiaşi activităţi. Vrei să faci totul deodată, să îţi cauţi de lucru, risipindu-te uneori în lucruri triviale, insignifiante.

Un şir de influenţe de scurtă durata se adaugă celor anterioare...

Astfel, Marte în trigon cu Uranus în data de 2 septembrie 2017 îţi stimulează creativitatea, însă inspiraţia pare să-ţi pună la dispoziţie - culmea!- prea multe idei bune, fiindu-ţi greu să o alegi pe cea mai avantajoasă. Este necesar să-ţi impui disciplină, organizare în tot ce faci şi să nu te laşi distras de cei din imediata ta apropiere. În acest fel, în ziua asta poţi avea parte de o realizare notabilă!

Ca efect al trigonului dintre Venus şi Saturn de pe 13 septembrie 2017 te simţi mai puţin împovărat de o sarcina dificilă, neplăcută, pe care trebuie să o îndeplineşti. Responsabilitatea ta sare în ochii altora. Deşi nu te bucuri într-o deplină libertate, plăcerile care apar în acesta zi se vor perpetua mai mult timp. O relaţie bună de prietenie poate fi şi mai viguroasă dacă îi acorzi prioritate.

Horoscop Leu august 2017

Pe 14 septembrie 2017, Venus în sextil cu Jupiter conferă o notă optimistă, pozitivă, comunicării tale cu cei din preajmă. Este o zi favorabilă pentru a ajunge la o înţelegere avantajoasă sau a-ţi ralia pe alţii planurilor tale. Efluviile creative îţi ajung la o cotă înaltă, dar proiectele tale îşi pot extinde originalitatea cu mult mai mult decât ai intenţionat.

Fascinaţia faţă de orice este ieşit din comun, insolit este o caracteristică infuzată de trigonul lui Venus cu Uranus din 18 septembrie 2017. Ideile tale execentrice, chiar trăznite nu îi revoltă pe oameni, ci, din contră, îi atrag către tine. O vizită neaşteptată ori un eveniment inedit este cale să te ia prin surprindere!

Horoscop Leu septembrie 2017 - Dragoste şi cuplu 


În cea din urmă decadă a lunii, prezenţa lui Venus în Fecioară este asociată cu stabilitatea, seriozitatea în dragoste. Cuplurile consacrate se dezbară de certuri şi înfruntări neproductive, iscate din senin de cauze minore, şi se concentrează pe afecţiunea reciprocă şi pe obiectivele comune. Dacă eşti singur, ai ocazia să înfiripi o poveste de iubire cu cineva care te place aşa cum eşti, îţi recunoaşte calităţile, şi nu şi-ar dori nici în ruptul capului să te schimbe în vreun fel. Este un lucru rar, deoarece, de obicei unul din parteneri se străduieşte-te din răsputeri să îl preschimbe pe celălalt, să-l perfecţioneze ori să-l aducă pe "cărarea cea bună."


Horoscop Leu septembrie 2017 - Muncă şi bani 


Luna plină răsărită pe 6 septembrie 2017 în Peşti îţi dă în clocot dorinţa de a-ţi schimba din temelii un parteneriat de afaceri. Poate că ţi-ai ieşit din răbdări din cauza inerţiei ce îl domină şi vrei să îţi asiguri o sporită independenţă financiară. Oricum, examinează-ţi cu grijă intenţiile înainte de a intra în acţiune!

Oricum, luna septembrie stă sub semnul unei intense activităţi financiare. Eşti mobilizat să îţi reverşi din plin energia în afaceri ori în demersuri financiare, iar eforturile tale par să nu fie zadarnice. Este de aşteptat să îţi măreşti simţitor veniturile, mai cu seama dacă îţi planifici cu minuţiozitate întreprinderile lucrative. Poţi să călătoreşti mai des în interes de afaceri şi să pui stavilă unor cheltuieli păguboase.

Pe 20 septembrie 2017, Luna nouă din Fecioara te poate avertiza că ai făcut prea multe concesii unor parteneri din plan financiar. Este nevoie să îţi reevaluezi astfel de asocieri şi poate chiar să renunţi la unele dintre ele.

Viaţă profesională tinde către finalul lunii să-ţi fie avantajoasă datorită unei transformări recente ale locului sau condiţiilor de muncă. Desigur, pentru a profita întru totul de această situaţie ţi se cere să dai dovadă de cât mai multă adaptabilitate!

Predicţii bazate pe Aspecte astrologice în horoscopul septembrie 2017
Horoscop Leu septembrie 2017 Horoscop Leu septembrie 2017 Reviewed by Diana Popescu on august 27, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.