Horoscop Capricorn octombrie 2017

Principalele orientări din horoscopul Capricornului octombrie 2017 sunt o interacţiune intensă, fertilă, avantajoasă în sfera socială şi personală, învigorarea şi extinderea relaţiilor de prietenie, focalizarea către planuri pe termen lung, împletirea vieţii sentimentale cu cea profesională şi o conjunctură favorabilă îndeosebi în cea din urmă.

Horoscop Capricorn octombrie 2017 - Previziuni generale 


Interconectarea strânsă cu oamenii, sociabilitatea de care dai dovadă, optimizarea comunicării din toate planurile existenţei tale te energizează şi îţi asigură beneficii majore. Este de aşteptat să petreci mult timp de calitate împreună cu prietenii, să primeşti un ajutor consistent de la ei, să te concentrezi alături de aceştia asupra unor cauze de largă anvergură. Eşti pe cale să îţi extinzi reţeaua de amici şi cunoştiinţe, să aderi la grupuri şi organizaţii centrate pe idei, idealuri care te pasionează. Nu vrei, totuşi, să-ţi ştirbeşti în vreun fel independenţa, să depinzi de alţii, mai ales că te simţi ambiţionat să-ţi croieşti drum spre obiective individuale înalte. Îţi desluşeşti cu realism şi intuiţie cele mai bune opţiuni viitoare şi modul cum sati împlineşti visurile. Speranţele îţi dau aripi şi eşti înclinat să crezi că dacă îţi doreşti din toată inima un lucru, acesta se va materializa!
Horoscop octombrie 2017 Capricorn

Influenţele anterioare sunt condimentate de altele, de o mai mică amploare...

Pe 3 octombrie 2017, trigonul lui Venus cu Pluton te stârneşte să-ţi găseşti timp pentru ce-ţi place. Plăcerile pe care le experimentezi astăzi îţi împrospătează bucuria de a trăi. O relaţie de prietenie tinde să se adâncească, mai ales prin relevarea unor secrete bine păstrate până acum.

Tensiunea şi combativitatea cu care te încarcă Luna plină ivită pe 5 octombrie 2017 în Berbec te poate determina să te lansezi într-o ceartă înverşunată cu o rudă. Cu toate astea, îţi estimezi cu obiectivitate planurile legate de casă şi familie, fiind dispus să te debarasezi de cele nerealiste şi să adopţi altele noi, conform actualului stadiu al vieţii tale. Nu este totuşi cazul să iei o decizie importantă deocamdată. Viitorul apropiat îţi rezervă câteva surprize ce-ţi pot devia traiectoria destinului!

Horoscop Capricorn septembrie 2017

Sub impactul cuadratului dintre Pluton şi Mercur din 9 octombrie 2017 este posibil să te implici într-o discuţie importantă, ce va avea efecte o vreme îndelungată. Tinzi să-ţi impui cu o mare emfază interesele, însă poţi să întâlneşti persoane şi situaţii care să ţi se împotrivească cu persistenţă. Străduieşte-te să fii mai realist şi mai receptiv la părerile altora!

Venus se poziţionează în cuadrat cu Pluton, iar Mercur ajunge în sextil cu Pluton, în data de 28 octombrie 2017, aşa că, încă o dată, pari să interacţionezi mai dificil cu cei din jur din pricina impulsului de a-i aduce pe alţii cu de-a sila pe făgaşul ideilor şi aspiraţiilor tale. Pe de altă parte, există posibilitatea ca altcineva să încerce să te controleze, să te manipuleze. Poţi fi silit să te angajezi în treburi care îţi displac, de obicei, dar ai abilitatea de a extrage numeroase avantaje din informaţiile care-ţi parvin astăzi.


Horoscop Capricorn octombrie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Dragostea interfereaza, adeseori, în acesta lună cu sfera profesională. Dacă ai un partener de cuplu, te poţi dedica alături de el unui proiect ambiţios ţinând de muncă sau afaceri. Dacă eşti solo, ai oportunitatea să fii atras într-o idilă cu cineva având de a face cu profesia ta ori cu principalul tău domeniu ocupaţional. O astfel de persoană pare să fie una stabilă, serioasă, încununată de succese în viaţă socială sau în carieră.


Horoscop Capricorn octombrie 2017 - Muncă şi bani 


Marte în trigon cu Pluton, pe 1 octombrie 2017, îţi furnizează hotărâre şi perseverenţă în plan profesional. Posezi un potenţial energetic extrem de mare, ce îţi îngăduie să faci eforturi notabile, dar nu trebuie să întinzi prea tare coarda pentru a nu-ţi afecta sănătatea. Aproape nimeni şi nimic nu te poate distrage de la ţelurile tale, şi, în plus, ai abilitatea de a-i convinge pe oameni să se ralieze năzuinţelor tale. Poţi fi inspirat să demarezi o afacere de succes sau să atragi investitori într-una deja existenţa.

În a două jumătate a lui noiembrie, atmosfera de la serviciu se înseninează şi ai posibilitatea să îţi scoţi în evidenţă abilităţile şi meritele. Colegii tind să fie mai cooperanţi, mai dornici să te sprijine, iar şefii sunt pe punctul să-ţi recompenseze eforturile printr-o avansare sau o creştere salarială.

Pe 19 octombrie, 2017, Luna nouă găzduită de Balanţă îţi infuzează un fin simţ diplomatic în plan profesional. Eşti în stare să închei alianţe de nădejde în demersurile tale existente, mai ales că iei în considerare nevoile şi dorinţele altora.

Predicţii bazate pe Aspecte astrologice în horoscopul octombrie 2017
Horoscop Capricorn octombrie 2017 Horoscop Capricorn octombrie 2017 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 22, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.