Horoscop Săgetător octombrie 2017

Potrivit horoscopului Săgetătorului octombrie 2017, eşti acaparat de viaţa personală, tinzi să te purifici, vindeci din punct vedere spiritual ori emoţional, şi eşti dornic să te dedici ajutorării altora. Dragostea se orientează către o comunicare cât mai strânsă de interese şi năzuinţe, iar activitatea financiară îţi este marcată de suişuri şi coborâşuri.


Horoscop Săgetător octombrie 2017 - Previziuni generale 


Eşti înclinat să ieşi de sub lumina reflectoarelor, să te ocupi de treburile personale într-o relativă penumbră, fără să ieşi cu orice preţ în evidenţă. Problemele trecute ce îţi reverberează înspre prezent îşi caută o rezolvare grabnică, definitivă. Ai, astfel, oportunitatea să te lepezi de temeri adânci, neconştientizate până acum, de simţăminte de vinovăţie şi tendinţe autodistructive. Poţi profita de un fel de protecţie spirituală, psihologică, sufletească. Ai prilejul să întâlneşti oameni ce te încarcă cu energie pozitivă, îţi stimulează imaginaţia şi intuiţia şi îţi sugerează căi neexplorate de a intra în contact cu universul tău interior. Interacţiunea cu astfel de persoane este fructificată îndeosebi printr-o meditaţie care te învigorează, regenerează. Pari să te simţi împlinit prin implicarea în acţiuni caritabile, prin sprijinirea dezinteresată a unor semeni năpăstuiţi de soartă. În plus, ajutorul altora tinde să apară chiar atunci când ai cel mai mare nevoie de el.
Horoscop octombrie 2017 Săgetător

Pe lângă aceste aspecte generale, eşti influenţat de o serie de circumstanţe astrale de o mai mică anvergură...

Luna plină răsărită pe 5 octombrie 2017 în Berbec te invită să te laşi în voia unor noi şi incitante plăceri şi modalităţi de a te exprima, a-ţi releva personalitatea atâta vreme cât nu îţi îndepărtezi colegii şi prietenii prin ignorarea credinţelor şi sentimentelor lor. Pofta năvalnică de a trăi din plin, a te bucura la maximum de viaţă te poate determina să te avânţi cu capul înainte înspre aventuri trepidante, fără a mai ţine cont de riscurile aferente lor.

Cu toate astea, în data de 8 octombrie 2017, eşti cumva mai inhibat în relaţionarea cu ceilalţi şi prea grijuliu să te aliniezi unui comportament cât mai potrivit. Din această pricină, este posibil să fii înţeles greşit, să le pari unora neprietenos, rece, distant!

Cuadratul dintre Marte şi Saturn din 11 octombrie 2017 este în măsură să dea naştere unor înfruntări, certuri cu cineva care are autoritate asupra ta, cu unul din părinţi ori cu amândoi. Nu te lăsa antrenat de chestiuni de moment pentru a nu-ţi pierde perspectiva de ansamblu a existenţei tale. Graba îţi poate strica treaba, aşa că abordează cu calm, răbdare orice situaţie complexă.

Horoscop Săgetător septembrie 2017

Focalizarea conferită pe 16 octombrie 2017 de sextilul Soarelui cu Saturn îţi este oportună soluţionării unor probleme mereu amânate, a aplecării asupra unor detalii care de obicei îţi displac. Nu este o zi prielnică unor iniţiative îndrăzneţe. Tinzi să extragi beneficii din respectarea regulilor nescrise sociale şi profesionale, din menţinerea pe cărări bătătorite.

Sub vibraţiile Lunii noi poposite pe 23 octombrie 2017, eşti străbătut de năzuinţa fierbinte de a-ţi vedea cât mai curând visele cu ochii, a-ţi materializa cât se poate de repede obiectivele principale. Deşi împrejurările îţi sunt favorabile în acest sens, se impune să nu treci prea grăbit peste nişte etape importante şi să iei în calcul toate detaliile semnificative ale proiectelor tale.


Horoscop Săgetător octombrie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Efluviile Lunii pline amplasate pe 5 octombrie 2017 în a cincea ta casă vestesc, adeseori, o împlinire remarcabilă în viaţa sentimentală. Eşti gata să îţi înalţi legătura de cuplu la un alt palier de împărtăşire afectivă, eventual să o oficializezi printr-o logodnă ori o căsătorie.

În caz că eşti singur, în a doua jumătate a lunii, Venus te îndrumă să-ţi afli un partener care are harul de a te provoca, stimula pe plan mental sau care ţinteşte spre aceleaşi crezuri, idealuri ca şi ţine. Poţi cunoaşte o astfel de persoană prin mijlocirea unui amic ori poate fi una pe care o ştii demult, fără să te fi gândit vreodată că ai putea fi atras romantic de ea.

Horoscop Săgetător octombrie 2017 - Muncă şi bani 


Venus în cuadrat cu Saturn pe 8 octombrie 2017 nu-ţi recomandă să te angajezi în operaţiuni financiare însemnate întrucât tinzi să fi prea conformist, temător, nesigur de valoarea ideilor tale. Nu este exclus să primeşti o veste rea despe nişte bani aştepţi de mult timp, însă, din fericire, de mâine, ai capacitatea să îţi îmbunătăţeşti situaţia financiară graţie seriozităţii şi perseverenţei.

În ziua de 13 octombrie 2017, sub impactul sextilului lui Saturn cu Mercur, afacerile te solicită mai mult decât altădată, dar, acest fapt nu te defavorizează datorită simţului practic şi minuţiozităţii care te caracterizează. O idee insolită din plan profesional se poate transforma într-un proiect promiţător pe termen lung. Eşti responsabil, serios, şi poţi intra din această cauză în graţiile unor persoane influente.

Predicţii bazate pe Aspecte astrologice în horoscopul octombrie 2017
Horoscop Săgetător octombrie 2017 Horoscop Săgetător octombrie 2017 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 21, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.