Horoscop Scorpion octombrie 2017

Horoscopul Scorpionului octombrie 2017 reliefează asumarea unei atitudini pozitivive, cutezătoare, ce tinde să atragă oportunităţile de partea ta. Viaţa amoroasă este impietată uneori de complexe păguboase, iar cea profesională îţi este prielnică în special în activităţi individuale.


Horoscop Scorpion octombrie 2017 - Previziuni generale 


Optimismul, gândirea pozitivă, încrederea în tine însuţi, inclusiv în interacţiunea cu cei din jur, reprezintă atuurile tale incontestabile în această lună. Norocul tinde mai mereu să fie de partea ta şi ai prilejul să-ţi promovezi cu uşurinţă interesele şi să progresezi notabil în drumul către ţelurile tale. Autoperfecţionarea, îmbunătăţirea imaginii tale personale şi a modului cum relaţionezi cu alţii sunt favorizate! Oamenii te preţuiesc pentru ceea ce eşti cu adevărat şi te poţi impune de la sine într-o poziţie de lider. Este necesar, totuşi, să îţi ţii în frâu un oarecare egocentrism, impulsul de a fi prea preocupat de tine însuţi, neglijând din această pricină pe alţii, poate chiar pe persoane care te îndrăgesc. Ai posibilitatea să obţii beneficii importante datorită unor vizite şi călătorii.

Pe 5 octombrie 2017, Luna plină din Berbec te inspiră să îţi ajustezi stilul de viaţă astfel încât să-ţi optimizezi tonusul fizic şi psihic.O relativă singurătate te sprijină să îţi recunoşti punctele forte şi pe cele slabe.
Horoscop octombrie 2017 Scorpion

Conjuncţia dintre Mercur şi Jupiter din 18 octombrie 2017 îţi pune la dispoziţie cu atât mai multe ocazii de a învăţa ceva nou şi util cu cât eşti mai activ, cu cât de desprinzi mai tare de inerţie ori pasivitate. O viziune fulgerătoare, bruscă, împletită cu înţelepciunea conferită de experienţă te ajută să schiţezi un plan de succes pe termen lung. Nu dezvălui prea multe despre tine şi nu te încrede în tot ce ţi se spune!

Dacă ai răbdare ca negura din preajma ta să se destrame, poţi afla răspunsurile la nişte întrebări esenţiale sub vibraţiile Lunii noi ivite pe 19 octombrie 2017 în Balanţă. Există posibilitatea să întâlneşti un mentor sau un învăţător spiritual în stare să-ţi clarifice zonele obscure ale destinului tău.

Mercur în trigon cu Neptun pe 24 octombrie 2017 îţi dăruieşte sensibilitate şi receptivitate în relaţionarea cu alţii. Ai abilitatea de a discerne ceea ce este cu adevărat şi ceea ce-i fals din ce-ţi spun oamenii din imediata ta apropiere. O scurtă călătorie fără o ţintă precisă te incită şi îţi uşurează povara monotoniei cotidiene.

Horoscop Scorpion septembrie 2017

Aşteptându-te la tot ce este mai bun în ziua de 26 octombrie 2017 te ajută să ai o realizare de excepţie. Conjuncţia Soarelui cu Jupiter din această zi este oportună demarării unor proiecte noi, capabile să-ţi lărgească orizonturile. Diversitatea existenţei ţi se dezvăluie la fiecare pas, indicându-ţi căi inedite de a te cunoaşte şi a-ţi explora credinţele.

Sextilul dintre Mercur şi Pluton din 28 octombrie 2017 te dinamizează în comunicarea cu oamenii. Nu îţi îngădui să fii refuzat în nici o privinţă şi forţa ta de convingere îţi facilitează crearea unor alianţe de nădejde în viitorul apropiat. Ţi se recomandă să-ţi cântăreşti cu precauţie cuvintele întrucât acestea au un impact sporit asupra celorlalţi!

Horoscop Scorpion octombrie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Deşi Jupiter te însufleţeşte cu exuberanţă în amor şi tinde să-ţi fie prielnic într-o legătură de cuplu mai veche sau mai nouă, amplasarea lui Venus în Balanţă îţi poate pune beţe în roate mai ales dacă încerci să înfiripi o nouă idilă. Poţi fi, astfel, stăpânit de un sentiment de iubire nemărturisit faţă de cineva care îţi este inaccesibil ori doar pare să-ţi fie inaccesibil. În caz că reuşeşti să te eliberezi de o timiditate excesivă, ai oportunitatea să clădeşti bazele unei relaţii de cuplu cu o persoană ce se poate dovedi a fi sufletul tău pereche. În acelaşi timp, poţi fi atras într-o poveste de dragoste alături de cineva care are neapărat nevoie de ajutorul tău!

Horoscop Scorpion octombrie 2017 - Muncă şi bani 


În pofida faptului că eşti, în general, apreciat de cei care te înconjoară, pari să ajungi la o productivitate, eficienţă mărită îndeosebi în demersuri profesionale individuale. Colegii tăi pot avea, la rândul lor, impresia că nu eşti interesat de o colaborare cu ei sau te poţi simţi îndreptăţit să crezi că nu sunt pe aceeşi lungime de undă ca şi tine.

Predicţii bazate pe Aspecte astrologice în horoscopul octombrie 2017
Horoscop Scorpion octombrie 2017 Horoscop Scorpion octombrie 2017 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 20, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.