Horoscop Leu octombrie 2017

Horoscopul Leului octombrie 2017 insistă asupra bucuriilor şi împlinirilor asociate cu casa şi familia, chiar şi a avantajelor materiale datorate acestora. Viaţa sentimentală este favorizată de sinceritate, responsabilitate şi o comunicare intensă, iar forţa de persuasiune te sprijină pe plan financiar.

Horoscop Leu octombrie 2017 - Previziuni generale 


Sursele principale de satisfacţii, beneficii sunt casa, căminul, familia. Îţi îmbunătăţeşti relaţiile, comunicarea cu rudele, inclusiv cu părinţii, ai ocazia să pui capăt unor dispute, certuri cu unele neamuri, să soluţionezi o problemă apăsătoare ţinând de locuinţă. Căminul, atmosfera domestică îţi infuzează un simţământ de siguranţă, protecţie.

Te simţi în largul tău, în elementul tău cu precădere acasă şi, din acest motiv, poţi acorda o scăzută atenţie vieţii sociale. În plus, pari să fii antrenat mai frecvent în reuniuni, petreceri de familie. Eşti tentat să dai o nouă faţă locuinţei tale, să o redecorezi, eventual să-i schimbi mobilierul.

Horoscop octombrie 2017 Leu


De asemeni, ai posibilitatea să te muţi într-o casă mai mare, mai bine utilată, să obţii avantaje din vânzarea sau cumpărarea unei locuinţe, a unui teren.

Horoscop Leu septembrie 2017 

Complicaţiile din plan social ori profesional tind să persiste până îţi relevi o nouă viziune despre destinul tău, viitorul tău. Sub efluviile Lunii pline poposite pe 5 octombrie în Berbec poţi avea o astfel de revelaţie, eşti străbătut de o energie, gândire pozitivă, ce te sprijină să depăşeşti obstacolele din calea ta, ba chiar să le direcţionezi în favoarea ta.

În ziua de 19 octombrie 2017, Luna nouă din Balanţă îţi deschide ochii asupra unei perspective înnoitoare despre lume şi rolul tău în ea. Ai capacitatea să descâlceşti conjuncturi negative ce-ţi afectează păgubos comunicarea şi cooperarea cu cei din jur. Deşi informaţiile care-ţi parvin în această zi par să-ţi infirme nişte credinţe, certitudini, intuiţia şi adaptabilitatea te ajută să treci peste acest impediment.


Horoscop Leu octombrie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Interacţiunea din relaţiile de cuplu existente este caracterizată de o reciprocă sinceritate şi sensibilitate emoţională faţă de nevoile, dorinţele partenerului. Posezi potenţialul de a te înţelege aproape fără cuvinte cu persoana iubită, iar acesta tinde să-ţi dovedească până în pânzele albe loialitatea, credinţa în tine. În caz că eşti singur, dacă reuşeşti să te debarasezi de nostalgie, de amintirile poate idealizate despre o trecută poveste de dragoste, ai oportunitatea să închegi o conexiune în doi puternică, responsabilă, cu cineva din apropierea ta, cu o persoană ce a aderat la cercul tău social de curând ori pe care o cunoşteai până acum numai din vedere.


Horoscop Leu octombrie 2017 - Muncă şi bani 


Munca de acasă sau un demers financiar în colaborare cu o rudă îţi făgăduiesc câştiguri însemnate. Abilitatea de a-ţi exprima sugestiv, cu putere de convingere interesele, ideile, reprezintă şi ea un atu major în activitatea de la serviciu. Totodată, ai de profitat în urma unor negocieri din afaceri.

Predicţii bazate pe Aspecte astrologice în horoscopul octombrie 2017
Horoscop Leu octombrie 2017 Horoscop Leu octombrie 2017 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 27, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.