Bijuteriile din vise | Interpretare şi semnificaţie vise


Bijuteriile din vise simbolizează în general valoarea personală, bogăţiile personalităţii, talentele sau înzestrările, succesele viitoare ale persoanei care visează. Semnificaţia giuvaierurilor în plan oniric depinde de asocierile cu ele ale fiecăruia dintre noi, de culoarea, tipul lor (inele, lănţişoare, coliere, brăţări, cercei, broşe), metalul din care sunt făcute şi de pietrele preţioase ori semipreţioase care le împodobesc.

Vise despre bijuterii

Dacă ai visat că îţi este dată drept cadou o bijuterie, aceasta poate reprezenta persoana care ţi-a dăruit-o în vis sau îţi poate semnala că cineva din apropierea ta te aprecieză, râvneşte la dragostea ta în lumea reală. Pe de altă parte, când primeşti în dar un giuvaier, înseamnă că trebuie să îţi scoţi în evidenţă calităţile sugerate de acesta.

Rochia din vise | Interpretare şi semnificaţie vise
Cheia din vise | Interpretare şi semnificaţie vise

Visele în care dăruieşti cuiva o bijuterie îţi indică necesitatea de a-ţi exprima mai direct, chiar pe şleau, simţămintele pe care i le porţi.

Se zice că vis de-a lungul căruia persoana iubită îţi face cadou o podoabă, un giuvaier, te avertizează că în viaţa reală nu trebuie să ai o încredere oarbă în aceasta. Într-o interpretare diferită, când visezi că partenerul tău de cuplu îţi dăruieşte o bijuterie, ţi se dă de înţeles că acesta te iubeşte cu adevărat.

Când te visezi cum cumperi bijuterii, ţi se oglindeşte dorinţa de a te înfrumuţesa, a arăta cât mai bine, sau ţi se prezice că vei avea succes într-o afacere viitoare, eventual una în colaborare cu cineva. O femeie necăsătorită ce se visează cumpărând giuvaieruri i se prevesteşte, se spune, că va avea un soţ bogat.

Visele pe parcursul cărora te vezi purtând o mulţime de bijuterii denotă că ai încredere în atractivitatea ta ori că te vei bucura în curând de o avansare în carieră sau de câştiguri financiare însemnate. În acelaşi timp, de visezi pe altcineva că poartă giuvaieruri numeroase, foarte valoroase, ţi se dă de veste că persoanei respective îi vor creşte peste puţină vreme veniturile sau că aceasta îşi va înălţa statutul social.


Un vis în care moşteneşti bijuterii îţi transmite, câteodată, că este nevoie să-ţi preţuieşti într-un grad sporit familia sau că vei fi sprijinit consistent de rude ori prieteni într-un demers important.

Dacă ai visat că găseşti o bijuterie înseamnă că vei depăşi cu uşurinţă nişte probleme viitoare sau că se impune să îţi redescoperi valoarea, potenţialul ascuns, neexploatat îndeajuns. Un vis în care pierzi un giuvaier se zice că este un semn bun.

O bijuterie stricată, deteriorată din vise poate semnifica piedici sau dezamăgiri în drumul către ţelurile tale.

O cutie cu giuvaieruri visată simbolizează câteodată că ascunzi sau îţi închizi în tine ceva de preţ. Poate că încerci să te protejezi faţă de cineva care atentează să-ţi fure sau să-ţi pângărească o parte valoroasă din tine.

Un vis în care îţi ascunzi bijuteriile trage semnalul de alarmă faţă de o pierdere sau un furt, eventual de-a lungul unei călătorii.

Tipul de giuvaier visat este asociat uneori cu partea corpului unde este purtat. De exemplu, cerceii îţi pot indica dezideratul de a-i asculta mai mult pe cei din jur, a lua în seamă opiniile şi sfaturile lor. O brăţară din vis poate fi un mesaj despre dăruire şi/sau primire, iar un colier (conectat cu inima) poate reprezenta identitatea, individualitatea ta profundă, esenţială.


Bijuteriile din vise | Interpretare şi semnificaţie vise Bijuteriile din vise | Interpretare şi semnificaţie vise Reviewed by Diana Popescu on octombrie 19, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.