Horoscop chinezesc 2018 - Bivol

Horoscopul chinezesc al Bivolului din 2018, Anul Câinelui de Pământ,  pune accentul pe îndepărtarea de inerție, zona ta de comoditate, exploatarea efluviilor creative, flexibilitatea în comunicare, optimizarea interacțiunii sociale, pe o viață amoroasă necesitând răbdare și o atitudine proactivă, una profesională favorizată de o perspectiva amplă, eforturi și colaborare, și pe demersuri financiare centrate pe asocieri și investiții.

Horoscop chinezesc 2018 - Bivol: Previziuni generale


In 2018, sub presiunea neastâmpărului, vioiciunii Câinelui, Bivolul trebuie să se desprindă de comoditate, din conservatorismul său tipic, să-și stimuleze creativitatea și să se străduiască să se autoperfecționeze. În caz contrar, poate să se confrunte cu dificultăți, ce-i drept, nu foarte mari, însă sacaitoare, stresante. De asemeni este indicat să-și domolească încăpățânarea, să fie cât mai adaptabil, să țină seama într-o măsură sporită de opiniile și ideile altora.
Horoscop chinezesc Bivol 2018

Bivolul trece, de altfel, printr-o perioada prielnică intensificării vieții sociale, întâlnirii tot mai frecvente cu prieteni, colegi, rude. Asta înseamnă însă că nu este scutit de eforturi în îmbunătățirea relațiilor cu cei din jur. I se recomandă să-și regândescă interacțiunea cu persoane din toate planurile existenței sale, să aibă un sporit spirit de inițiativă în activitățile sociale. Schimbările de acest gen au potențialul să se reflecte pozitiv și în sfera profesională și financiara.

2018: Anul chinezesc al Câinelui de Pământ

In anul Câinelui de Pământ, Bivolii nu sunt amenințați de boli grave. Starea de sănătate le poate fi afectată de unele minore, precum dureri de cap, migrene, răceli, gripe, infecții virale. Sunt atenționați să fie atenți îndeosebi la probleme legate de stomac, zona abdominală, rinichi și sistemul urinar.


Horoscop chinezesc 2018 - Bivol: Dragoste și cuplu


Cainele în asociere cu Bivolul nu prilejuiește, de obicei, efuziuni sentimentale nemaipoimenite, jocuri de artificii impresionate în dragoste. De aceea, dacă ești singur, trebuie să te înarmezi cu răbdare în căutarea unui suflet pereche și te poți aștepta să te înfrunți cu competitori în cucerirea inimii unei persoane speciale, de care te simți atras.

Cele mai oportune împrejurări în inițierea unei povești de dragoste par să-ți fie mijlocite de rude și prieteni, dar și de participarea la cât mai numeroase evenimente sociale.

Daca ai deja un partener, conexiunea ta cu el este mai norocoasă, dar nu trebuie să te pleci pe o ureche, ci să menții aprinsă flacăra atașamentului reciproc, să-ți condimentezi continuu relația amoroasă cu spontaneitate, gesturi surprinzătoare, memorabile.


Horoscop chinezesc 2018 - Bivol: Muncă și bani


Bivolul face parte din zodiile de Pământ. Conform astrologiei chinezești, cariera ta este reprezentată de Lemn, un element chinezesc care nu este prezent în Câine. Din acest motiv, se pare că sfera ta profesională va fi marcată de schimbări notabile.

Pe de altă parte, nu este de dorit să te așezi sub luminile reflectoarelor în acest domeniu, impunându-se să fii cât mai productiv. Cu cât muncești mai mult, ai mai multe beneficii!

In același timp, Bivolul înglobează Pământul feminin, ce este corelat cu ferma, gospodăria țărănească. Câinele cuprinde Pământ masculin, e conectat cu munții, dealurile, având astfel capacitatea să vadă ce se petrece în preajma lui de la o mare distanță. El poate, drept urmare, să te călăuzească pe calea cea mai bună către viitorul tău. Este asociat și cu amicii, colegii de muncă și partenerii tăi de afaceri. Din această cauză, ai posibilitatea să stabilești cu ei relații capabile să te sprijine în carieră!

Horoscop 2018 - Toate zodiile

In caz că ai ocazia să-ți schimbi locul de muncă, este de bun augur să faci asta! Schimbarea mediului profesional, a obiectivelor tale din acest plan, pare să-ți înlesnească o dezvoltare remarcabilă în carieră!

Apa poate să dispară în Pământ, este dominată de acesta. Potrivit filosofiei chinezești a celor 5 elemente, apa constitue bani pentru Pământ. Se află în Bivol, dar nu și în Câine. Bivolul tinde să-și pună banii la ciorap. Apa acestuia este rece și se poate transformă în gheață. Acest lucru denotă că Bivolului nu îi place să își cheltuiască, investească, cu nici un preț, banii. Focul inclus în Câine poate topi gheața, o poate preschimba în apă. Asta înseamnă că Câinele îl poate îndrumă pe Bivol cum să renunțe la o anumită meschinărie și să-și investea banii cu folos.

Atat Bivolul, cât și Câinele, înglobează Metal feminin, asociat cu ceața. Ceața plutește în jurul munților Câinelui și, mai devreme sau mai târziu, se transformă în ploaie. Apa ploii poate simboliza bani pentru Bivol și Câine, și este absorbită cu repeziciune de cel de-al doilea semn zodiacal. În consecință, Câinele îi dă o mâna de ajutor Bivolului în mărirea veniturilor sale.

Investitiile și parteneriatele în afaceri sunt modalitățile principale dea-ți crește în timp, și nu peste noapte, contul din bancă. Nu este auspicios să te avânți în aventuri, demersuri financiare de mare amploare, fiindcă pari să nu le evaluezi cu destulă luciditate riscurile!

Horoscop chinezesc 2017: Bivol
Horoscop chinezesc 2018 - Bivol Horoscop chinezesc 2018 - Bivol Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 15, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.