Horoscop Rac decembrie 2017

In horoscopul Racului decembrie 2017 insistă pe șansa de a-ți promova cu persuasiune sinele și obiectivele principale, cea de a te bucură din plin de viață, și pe o preocupare sporită față de starea ta de sănătate. Dragostea riscă câteodată să fie prinsă în plasa de păianjen a unei rațiuni prea reci, iar demersurile profesionale îți sunt încununate de succes dacă te focalizezi pe eliminarea unor carențe.

Horoscop Rac decembrie 2017 - Previziuni generale


Iti exprimi sugestiv, cu forță de convingere, personalitatea și interesele, dai dovadă de creativitate și spontaneitate în modul cum deguști plăcerile vietii.

Te poți concentra pe un hobby, pe ceva care-ți place dar, uneori, nu ai indeajunsă autodisciplină pentru a avea o realizare în acest sens. Ești însuflețit de dorința impulsivă de a te juca cu viața și este necesar să-ți înfrânezi tendința de a-ți asuma riscuri nesocotite, inclusiv în plan financiar.
Horoscop decembrie 2017 Rac

Atat năzuința de a-ți optimiza imaginea exterioară, cât și cea de a profita de un înalt tonus fizic și psihic, te pot ambiționa să te dedici unui program regulat de fitness, poate yoga. Interesat de îmbunătățirea stării tale de sănătate, se impune, totuși, să adopți calea pașilor mărunți în schimbarea stilului tău de trai, în adaptarea la o nouă dietă.

Iti datorezi o doză substanțială de odihnă sub efluviile Lunii pline găzduite pe 3 decembrie 2017 în Gemeni. În timp ce te relaxezi, reflectează la responsabilitățile tale profesionale și la promisiunile pe care le-ai făcut celor care te îndrăgesc. Poți să-ți dorești să îți usurezi povara obligațiilor, să te eliberezi de unele din ele. Menține-ți onestitatea în relațiile cu alții, deoarece aceasta este calea cea mai potrivită către fericire!

Horoscop Rac decembrie 2017 - Dragoste și cuplu


Dragostea pare să fie încorsetată de rațiune, să se supună uneori prea mult tăinuirii acesteia. Nativii singuri pot să-și țină în frâu emotivitatea, simțămintele, nevrând, poate, să se îndrăgostească de dragul dragostei, întrebându-se dacă este avantajos sau nu să se atașeze sentimental de o anumită persoană. Dacă reușesc să-și dea jos această armură rațională, par să închege o idilă cu cineva din mediul lor profesional ori din principalul lor domeniu ocupational.

Cei aflați într-o legătură de cuplu tind să-și însănătoșească conexiunea cu tovarășul lor de viață, să se lepede de suspiciuni și fiori bolnăvicioși de gelozie. Totodată, se pot alia cu partenerul lor într-o întreprindere lucrativă, într-o afacere.

Horoscop Rac decembrie 2017 - Muncă și bani


Fiindca ești mai îndatoritor, mai binevoitor și mai cooperant cu colegii, ai ocazia să fii privit mai favorabil, să fii mai apreciat la serviciu. Cu toate astea, o serie de împrejurări neașteptate îți pot sugera să nu te lansezi în demersuri profesionale ambițioase până nu îți pui la punct niște deficiențe în organizare și îți aduci la zi niște sarcini, proiecte amânate.

Horoscop Rac noiembrie 2017

Desi beneficiezi de o creativitate clocotitoare, este nevoie să ți-o direcționezi astfel încât să-ți faciliteze realizări în muncă. Dacă ai reușit să te ocupi de dezideratele anterioare, în ultima decadă din decembrie este de așteptat să fii mult mai productiv, mai eficient.

In data de 18 decembrie 2017, Luna nouă din Săgetător îți rezervă un eveniment ieșit din comun în plan profesional, unul care deși te poate deruta inițial, are menirea să-ți lărgească orizonturile. Poți fi pus în fața unor opțiuni incitante, extrem de atractive în muncă.

Horoscop Rac 2018
Horoscop Rac decembrie 2017 Horoscop Rac decembrie 2017 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 25, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.