Horoscop Rac ianuarie 2018

Horoscopul Racului din ianuarie 2018 indică beneficii emoționale, sufleteșți și materiale furnizate de parteneriate, impulsul de a demola orice tip de bariere dintre tine și oamenii dragi, o viață sentimentală efervescentă, una profesională guvernată de ambiții, și o activitate financiară extrem de promițătoare.

Horoscop Rac ianuarie 2018 - Previziuni generale


 Legăturile de parteneriat din toate planurile existenței tale capătă întâietate, așa că te poți focaliza cu succes asupra lor, reușind să ți le îmbunătățești, armonizezi. Ești capabil să deslușeșți cu limpezime punctele de vedere, opiniile asociaților tăi, să renunți la idei fixe, încăpățânări în conexiunea cu aceștia.

În cea de-a doua parte a lunii, sfera ta de influență se extinde. Îți mărești impactul nu numai în relațiile de parteneriat ci și, în general, în cele din viața socială. Îi câștigi pe oameni de partea ta grație forței tale de persuasiune, a șarmului cu care îți promovezi personalitatea și interesele.
Horoscop ianuarie 2018 Rac

Cu toate astea, nu-ți poți neglija pe mai departe preocupările personale, te simți îmboldit să îți fortifici relaționarea cu oamenii apropiați, importanți pentru tine. Pari să fii motivat să înlături orice fel de incertitudine din traiul tău, să pui capăt unor confuzii, dubii, neînțelegeri ce-ți îngrădesc comunicarea cu persoanele îndrăgite.

Luna plină ivită pe 2 ianuarie 2018 în Rac îți permite să îți declari cu fermitate, putere de convingere crezurile, idealurile. Într-un fel sau altul, este necesar să aduci în prim plan ce te frământă, să pui accentul pe demersurile tale, mai ales dacă în ultimul timp te-ai ocupat peste măsură de nevoile, grijile celor din imediata ta apropiere. Nu este vorba, în nici un caz de egoism, ci de dezideratul de a-ți releva individualitatea atât înaintea altora cât și a propriei tale persoane!

Horoscop Rac 2018

Oricum, responsabilitățile ținând de cei care contează cu adevărat pentru tine redevin pregnante în data de 17 ianuarie 2018, sub vibrațiile Lunii noi răsărite în Capricorn. Poți fi nevoit să  preiei inițiativa într-o chestiune complicată vizând familia ori o relație de prietenie. Nu ai cum să te eschivezi într-o astfel de circumstanță!

Horoscop Rac ianuarie 2018 - Dragoste și cuplu


Dragostea se invigoreaza ca urmare a unei comunicări excelente, intuitive din cuplurile deja statornicite. Atât tu, cât și tovarășul tău de viață sunteți înclinați să vă puneți deoparte orice urmă de egoism, să vădedicați întru totul unul altuia.

Totodată, conexiunile amoroase mai vechi sunt străbătute de o briză de revitalizare, împrospătare emoțională și senzuală. Erotismul pare să demoleze asemeni unui tsunami orice fel de piedici, interioare sau exterioare, din calea iubirii.

Pe de altă parte, în caz că ești singur, eșți înzestrat de Venus cu o aură copleșitoare de magnetism, ce atrage către tine mai mulți pretendenți la inima ta. Nu-ți rămâne decât să-l alegi pe cel care îți face să vibreze cele mai adânci corzi al sufletului!


Horoscop Rac ianuarie 2018 - Muncă și bani


Încrederea în tine însuți și atitudinea ta deschisă, șarmantă îți deschid calea către surse noi de venituri. Banii vin cu ușurință către tine, îți este lesne să găseșți investitori pentru o idee de afaceri, să obții un împrumut avantajos. Pari să ai la îndemână o grămadă de oportunități financiare, inclusiv din zona profesională. Serviciul te poate solicita mai mult decât de obicei, însă ai destulă energie și perseverență pentru a-ți duce la bun sfârșit sarcinile, proiectele. Treci printr-o perioadă prielnică obținerii unui job nou, mai avantajos. Câteodată, este necesar să-ți infrânezi impulsivitatea, tendința de a te lua la ceartă din pricina unor lucruri mărunte cu șefii și colegii.

Pe 31 ianuarie 2018, Luna plină din Leu vestește fructificarea unui plan sau demers financiar. Nu te lăsa pradă tentației de a investi niște bani proaspăt câștigați într-o afacere riscantă. Mai curând, investește-i într-un proiect nu tocmai spectaculos, dar sigur pe termen lung!

Horoscop Rac decembrie 2017
Horoscop Rac ianuarie 2018 Horoscop Rac ianuarie 2018 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 24, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.