Din seria de ustensile potrivite – de ce merită să investești în pensule pentru machiaj


Deși aparent sunt doar accesorii dintr-o trusă de machiaj și există tendința de a neglija și subestima importanța lor, pensulele pentru machiaj sunt necesare și fac o majoră diferență în modul de aplicare. Acele femei care doresc să se bucure de beneficiile complete ale makeup-ului trebuie să știe că pensulele sunt în egală măsură de importante precum însăși machiajele.

pensule machiaj

Dacă încă nu te-ai hotărât, întrucât desigur că implică și un nivel de cunoaștere în modul de folosire, iată și un top al motivelor pentru care ai nevoie de pensule machiaj la fiecare aplicare de makeup.


Atinge perfecțiunea

Dacă fondul de ten îl aplici cu mâna nu ai același efect de acoperire totală și perfectă precum se întâmplă la aplicarea cu pensula specială. Același lucru se repetă la fiecare tip de machiaj. Poți să înțelegi asta făcând o simplă corelație cu orice alt domeniu: ca să creezi perfecțiune, ai nevoie de unelte potrivite. Același lucru se întâmplă și în artă machiajului.

Combină perfect 

Mare parte din aplicarea de machiaj înseamnă suprapuneri de texturi și culori, un mix perfect, un amestec de culoare și produse. Nu vei putea obține efectul dorit dacă nu folosești pensulele care trebuie. Poți observa asta în clipele imediate de la aplicare: să spunem la partea de machiaj ale buzelor, dacă te bazezi pe pensulă vei aplică mai corect, o linie fină pe conturul natural, vei putea estompa anumite locuri însă aplicarea rujului în mod direct este o manieră parcă grăbită de a pune culoare pe buze și atât.

Aplică exact cât trebuie

O greșeală frecventă când vine vorba de aplicarea oricărui tip de makeup se referă la a pune prea mult pigment, prea mult produs. Adică îți încarci tenul, porii cu prea mult machiaj. Desigur că o astfel de întâmplare va dicta în fond că persoana în cauza nu este una pricepută și că nu stăpânește bine tehnicile. Însă de vină ar putea fi și lipsa de ustensile precum pensulele corecte și calitative. În plus, fixarea machiajului, spre exemplu prin tehnica de tapotare, poate însemna din nou un avantaj la folosirea de pensule și totodată o necesitate. Orice femeie își dorește să aibă un look impecabil, preț de ore bune, fără să mai intervină în a retușa ceva.


Realizate în unghiuri potrivite pentru a se aplică la locul corect – vei observă cât de simplu pare când folosești pensula corectă pe o anumită zona a feței, parcă vine ca turnată – pensulele sunt parte din ritualul de makeup. Alegerea acestora ar trebui să însoțească plăcerea de a învăța modul de folosire a lor.


Dacă ești în căutarea unui set care să acopere tot necesarul tipurilor de pensule, caută la pandera.ro. Vei găsi aici seturi la prețuri rezonabile, de la cele mai compacte la cele mai complexe și profi. Așadar, chiar dacă ești o începătoare în acest domeniu, poți alege un set cu mai puține tipuri de pensule, până când vei stăpâni foarte bine tehnicile.


Din seria de ustensile potrivite – de ce merită să investești în pensule pentru machiaj Din seria de ustensile potrivite – de ce merită să investești în pensule pentru machiaj Reviewed by Diana Popescu on februarie 17, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.