Horoscop Balanță mai 2018


Horoscopul Balanței din luna mai 2018 anunță o activitate socială incitantă, prilejul de a descoperi fațete neobișnuite ale lumii, o viață sentimentală pe cale să se limpezească, să își clarifice opțiunile, și una profesională plină de făgăduințe.

Horoscop Balanță mai 2018: Previziuni astrologice generale

Horoscop mai 2018 Balanță

Pari să-ți dezvălui instinctiv înțelesurile ascunse ale unor imprejurări sau ale comportamentului oamenilor, ceea ce-ți asigură progrese în demersurile tale majore. Îți este lesne să abordezi logic, rațional, chestiuni care altădată te bulversau din punct de vedere emoțional.

Te angajezi în convorbiri înfierbântate cu cei din jur, dornic să-ți afirmi ideile, opiniile, însă ai și capacitatea să-i asculți cu adevărat, să pui cu diplomație în discuție subiecte delicate, detensionându-ți astfel unele relații umane. Pofta și meșteșugul de a vorbi îți înlesnesc creșterea popularității.

Cel puțin în plan social, tinzi să fii mai puțin serios decât de obicei, să te lași în voia distracției, să te desprinzi de pe cărări bătătorite și să te implici în experiențe de viață trepidante, inedite.

Ai ocazia să-ți lărgești orizonturile, fie prin călătorii, fie prin intrarea în contact cu oameni ieșiți din comun, din alte țări sau medii culturale.

Horoscop Balanță 2018

Năzuința să-ți armonizezi relațiile cu persoane importante pentru tine poate fi copleșitoare pe 15 mai 2018, ca efect al amplasării Lunii pline în Taur. Dornic să te faci plăcut, nu trebuie să forțezi nota în acest sens, astfel încât să nu obții rezultate contrare celor dorite.

În data de 29 mai 2018, Luna plină din Săgetător îți infuzează abilitatea de a-ți exprima cu forță de convingere interesele, personalitatea autentică. Ai prilejul să elimini prejudecățile unora despre tine, părerile lor greșite despre tine, arătându-te în cea mai avantajoasă lumină.


Horoscop Balanță mai 2018: Dragoste și cuplu

Dragostea se purifică de zgura indoielilor, de cea a unor simțăminte tulburi, contradictorii.

Îți lămurești ceea ce te leagă în mod veritabil de un tovarăș de cuplu, ai înclinația să pui punctul pe "i" în privința unor aspecte care influențează negativ conexiunea în doi.

Dacă nu ți-ai pus încă pirostriile, dar ești angajat de ceva vreme într-o idilă promițătoare, poți fi impulsionat să îți ceri în căsătorie persoana iubită. Nu este exclus nici ca aceasta să se hotărască să facă acest pas important!

În eventualitatea că ești singur, ai posibilitatea să fii atras într-o poveste de dragoste cu cineva din sfera ta socială sau profesională.

Horoscop Balanță mai 2018: Muncă și bani

Traversezi o perioada favorabilă planificării și organizării întreprinderilor financiare.

Pe de altă parte, pari să fii foarte apreciat la serviciu, fiind de așteptat ca eforturile notabile să-ți fie răsplătite printr-o promovare ori o creștere salarială.

În caz că ești în căutarea unui job, ai sorți sporiți de izbândă în acest demers.

Horoscop Balanță aprilie 2018

Horoscop Balanță mai 2018 Horoscop Balanță mai 2018 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 28, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.