Horoscop Fecioară mai 2018


În horoscopul Fecioarei din luna mai 2018 se remarcă asumarea unei perspective cât mai largi asupra lumii și intereselor proprii, o socializare intensă, îndeosebi cu amicii, o viață amoroasă împletită cu prietenia, și una profesională guvernată de tenacitate, perseverență.

Horoscop Fecioară mai 2018: Previziuni astrologice principale

Horoscop mai 2018 Fecioară

Sastisit de mărunțișurile cotidiene, ești înclinat să-ți asumi o viziune atotcuprinzătoare a existenței, te străduiești să analizezi cu o luciditate extremă încotro te îndrepți în viață, dacă ești pe calea cea bună către țelurile tale esențiale.

De altfel, câteva împrejurări norocoase par să te ajute să te apropii consistent de materializarea unor speranțe înalte, ambițioase.

Interacțiunea socială ți se întețește și-ți este avantajoasă. Ai ocazia să iei parte la multe evenimente, reuniuni de grup, să beneficiezi de întărirea relațiilor de prietenie mai vechi și de unele abia inițiate. De asemeni, poți să primești o veste bună de la cineva din străinătate și să ai o discuție crucială cu unul dintre părinți ori cu o rudă apropiată.

Horoscop Fecioară 2018

Sub vibrațiile Lunii pline ivite pe 15 mai 2018 în Taur, poți trece printr-o situație complexă, ce necesită o abordare răbdătoare, meticuloasă, înainte să iei o decizie majoră în această privință.

Pe 29 mai 2018, Luna plină din Săgetător te îndeamnă să-ți clarifici relațiile din sfera personală și profesională. Temeri vagi despre parcursul carierei tale sau cel al conexiunii cu o persoană îndrăgită pot fi îndepărtate cu ușurință atunci când le examinezi la rece, rațional.


Horoscop Fecioară mai 2018: Dragoste și cuplu

Dragostea își extrage seva din prietenie, camaraderie!

Dacă ești solo, ai prilejul să te implici într-o idilă cu cineva cunoscut în cercul tău social ori prin intermediul unui amic. Nu este exclus nici ca o legătură de pură prietenie să se transforme pe neașteptate într-una amoroasă.

În caz că ai deja un partener, relația ta cu acesta este purificată de orice urmă de gelozie sau posesivitate. Ai șansa să te concentrezi împreună cu el asupra unor proiecte comune pe termen lung, avand darul să  sporească stabilitatea împărtășirii voastre afective.

Horoscop Fecioară mai 2018: Muncă și bani

Devii tot mai dinamic în activitatea profesională, gata să depui eforturi notabile, remarcabile pentru a-ți îndeplini obiectivele.

În plus, beneficiezi în acest domeniu de simț practic, realism, de o atitudine matură, responsabilă, fiind de așteptat să fii apreciat, lăudat, recompensat.

Câteodată, trebuie totuși să-ți ții în frâu impulsivitatea excesivă, predispoziția de a te lăsa atras în certuri păguboase cu colegii!

Horoscop Fecioară aprilie 2018

Horoscop Fecioară mai 2018 Horoscop Fecioară mai 2018 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 26, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.