Horoscop Fecioară aprilie 2018


În horoscopul Fecioarei din aprilie 2018 se evidențiază dezideratul de a-ți armoniza responsabilitățile cu dorința ardentă de a trăi din plin, orientarea către o perspectivă spirituală despre lume și sine, prilejul de a călători, o viață sentimentală nutrită de seriozitate, maturitate, una profesională norocoasă și demersuri financiare fertile.

Horoscop aprilie 2018 Fecioară

Horoscop Fecioară aprilie 2018 - Previziuni astrologice generale


Creativitatea poate să-ți bată pasul pe loc, să fie mai greu direcționată către întreprinderi practice. În acest context astral, ți se recomandă să nu te lansezi în proiecte creative, ci să te ocupi de detaliile celor deja demarate.

Obligațiile, îndatoririle tale tind să se multiplice ori să ți să pară mai împovărătoare, să-ți răpească o mare parte din timpul tău liber. Poate fi nevoie să ți le sortezi, să ți le ierarhizezi, să le abordezi mai sârguincios, mai eficient, astfel încât să-ți poți îngădui răgazuri sporite de a te distra, a degusta plăcerile vieții.

Dacă reușești cât de cât să faci ceea ce ți se sugerează anterior, pari să ai, mai cu seamă în ultima decadă a lunii, oportunitatea de a călători, a vizita tărâmuri îndepărtate.

Simți nevoia, totodată, să investighezi tainele lumii, să-ți extinzi cunoașterea, să te dedici unor laturi spirituale ale sinelui.

Horoscop Fecioară 2018

Pe 16 aprilie 2018, Luna nouă situată în Berbec te călăuzește să clarifici situațîi ambigue din parteneriatele tale personale ori financiare. Chiar dacă se poate crea un oarecare disconfort prin punerea în discuție ale unor subiecte delicate, cel puțin, în cele din urmă, toată lumea va avea de câștigat!

Nu-ți este ușor să rămâi cu picioarele pe pământ sub efluviile Lunii pline apărute pe 30 aprilie 2018 în Scorpion. Obiectivitatea îți poate fi știrbită de emoțiile, simțămintele tale. Din fericire, ai capacitatea să-ți pui la treabă rațiunea, și să te feresti de probleme, luând în considerare orice alternativă.



Horoscop Fecioară aprilie 2018 - Dragoste și cuplu


Venus insistă asupra responsabilităților, maturității în dragoste!

Nativii implicați într-o legătură de cuplu trebuie să fie cât mai receptivi față de dorințele și năzuințele partenerilor lor, să-și dezvăluie dacă nu cumva au ajuns să le neglijeze din pricina cufundării lor în rutina cotidiană, iar cei singuri trebuie să nu se lase ispitiți de o aventură amoroasă superficială din cauza senzualității fierbinți care ii cutreieră.

Spre finele lunii, dacă ești angajat într-o conexiune în doi pe termen lung și nu ti-ai pus încă pirostriile, este posibil să ceri în căsătorie persoana iubită sau ca aceasta să-ți facă o astfel de propunere. În caz că ești solitar, poți fi atras într-o idilă amoroasă cu cineva cunoscut în sfera socială sau profesională.


Horoscop Fecioară aprilie 2018 - Muncă și bani

Negura unei eventuale derute din punct de vedere financiar este pe cale să se destrame. Poți obține cu ușurință un împrumut avantajos, dar poate că ar fi mai bine să-ți treci în revistă resurse de bani neexplorate îndeajuns în ultimul timp.

Există și posibilitatea să ai mult de câștigat într-o afacere asociată cu străinătatea, cu un parteneriat cu cineva din alta țară.

Prestigiul din plan profesional îți crește în ultimele zile din aprilie,  și nu este exclus să te bucuri de o promovare ori o creștere salarială!

Horoscop Fecioară martie 2018


Horoscop Fecioară aprilie 2018 Horoscop Fecioară aprilie 2018 Reviewed by Diana Popescu on martie 21, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.