Horoscop Leu mai 2018


Horoscopul Leului din luna mai 2018 aduce în prim plan o angajare responsabilă spre țelurile tale majore, beneficii furnizate de relațiile de parteneriat și prietenie, o viață amoroasă necesitând echilibrarea emoțiilor cu rațiunea, și una profesională favorizată de comunicare.


Horoscop Leu mai 2018: Previziuni astrologice principale

Horoscop mai 2018 Leu

Îți abordezi cu o seriozitate sporită responsabilitățile, fiind interesat extrem de mult de poziția ta socială și profesională.

Legăturile de parteneriat devin prioritare, mai ales în plan personal și financiar. Reușeșți să anticipezi mișcările perfide, subtile, ale dușmanilor tăi recunoscuți și să le contracarezi cu eficiență. Ai posibilitatea să-ți crești numărul de contacte umane utile, dar se impune să îți înfrânezi predispoziția de a te avânta în dispute, certuri neproductive.

Nu te dedici, totuși, întru totul socializării, rezervându-ți răstimpuri de singurătate necesare relaxării, identificării nevoilor tale interioare esențiale, vizitării tărâmului viselor, aspirațiilor, imaginației tale clocotitoare.

Horoscop Leu 2018

În cea din urmă decadă a lunii, prietenii par să-ți dăruiască satisfacții consistente, ieșite din comun, să te poarte către demersuri comune promițătoare. Ești capabil să-ți întrezărești cu realism viitorul, proiectele de durată și modul de a ți le materializa cât mai degrabă. Ideile neconvenționale, inovatoare care-ți străbat mintea îți înlesnesc nu numai realizări de excepție, ci și închegarea unor prietenii cu oameni originali, în stare să țină pasul cu gândurile tale insolite.



Horoscop Leu mai 2018: Dragoste și cuplu

Dragostea își caută căi decisive, cu adevărat implinitoare, mai ales că este învăluită de tenebrele unor taine adeseori păguboase...

În acest context astrologic, unii nativi trebuie să-și țină sub control tendința de a se îndrăgosti de cineva căsătorit ori aflat deja într-o relație de cuplu. Alții par să fie atrași într-
o poveste de iubire secretă, ce necesită să fie ascunsă de ochii prea curioși ai celor din jur.

Unii nativi implicați într-o relație amoroasă pot să se cufunde, împreună cu partenerul lor, într-o împărtășire afectivă intimă, aprofundată prin îndepărtarea de tumultul activității sociale de zi cu zi.

Alții, puși pe jar de o tensiune crescândă în conexiunea de cuplu, trebuie să și-o analizeze cu luciditate și să se hotărască dacă mai are vreun sens să o continue!

Dacă ești solitar, Luna plină apărută pe 29 mai 2018 în Săgetător te îmboldește să-ți deschizi larg inima și să lași pe cineva special să pătrundă în ea. Chiar dacă pasiunea amoroasă devine înfierbântată, se impune să ți-o ții în frâul rațiunii. Fii sigur de sentimentele tale și de sinceritatea, loialitatea unui partener potențial înainte de a te lansa într-o idilă cu acesta!

Horoscop Leu mai 2018: Muncă și bani

Progresul în muncă și în afaceri îți este condiționat de o comunicare intensă, productivă cu oamenii din imediata ta apropiere. Ai, de altfel, înclinația să-ți cântărești cu grijă cuvintele, impactul lor asupra altora, să îți promovezi interesele grație abilității tale diplomatice. Traversezi o perioadă prielnică alierii cu persoane influente și dezvoltării unor planuri importante din carieră.

Pe 15 mai 2018, sub vibrațiile Lunii noi din Taur, îți este ușor să-ți afirmi competența în muncă, însă trebuie să te dezbari de temerea nejustificată de nimic că nu ai avea posibilittea să-ți atingi obiectivele înalte din sfera profesională.

Horoscop Leu aprilie 2018


Horoscop Leu mai 2018 Horoscop Leu mai 2018 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 24, 2018 Rating: 5

6 comentarii:

  1. Multumim Diana, e de bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. ratiunea e dumnezeu ratiunea iti da tot ce ai.numai cretinii mai cred in horoscop.in curind o sa apara un cd cu o falsa inviere cretinii vor crede

    RăspundețiȘtergere
  3. ai preferat sa nu mi publici comentariul decit sa mi raspunzi

    RăspundețiȘtergere
  4. nu stiu de ce ti pierzi timpul scriind horoscoape nu exista altceva mai bun de publicat?ai articole mult mai interesante dar din pacate nimeni nu scrie nimic despre ele

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pentru ca am o viziune despre viata ce transcende realul de zi cu zi, pentru ca lumea ada cum o percem este dincolo de ceea ce cxredem ca ceea ce este
      ]

      Ștergere
    2. cum poate fi lumea altfel decit o percepem?doar cu ajutorul simturilor o percepem cu adevarat

      Ștergere

Un produs Blogger.