Horoscop Berbec mai 2018


Principalele orientări în horoscopul Berbecului din luna mai 2018 constau din intensificarea și fructificarea relațiilor cu prietenii și familia, oportunități în studiu și în valorificarea resurselor interioare. Viața amoroasă îți stă sub semnul intimității și echilibrului, iar demersurile financiare tind să-ți fie încununate de succese.

Horoscop Berbec mai 2018: Previziuni astrologice generale

Horoscop mai 2018 Berbec

Înzestrat cu simț practic, ai capacitatea să-ți redezvălui și să-ți pui în valoare atuurile individualității, talentele. Acest lucru te sprijină să te dedici unor măsuri concrete de a-ți vedea visele cu ochii, a-ți atinge țelurile majore.

Relațiile cu prietenii se dinamizează, au un rol crescând în existența ta, atâta timp cât te ferești să nu-ți pui mai presus interesele față de ale lor. Ai, totodată, prilejul să-ți inchegi alte amiciții, cu persoane având darul să te ambiționeze să progresezi, să evoluezi în întreprinderile tale.

Nu-ți neglijezi totuși familia ci, dimpotrivă, ești tentat să petreci mai multă vreme în sânul ei. Te simți atât bine acasă încât, uneori, preferi să nu mai ieși în lume, ci să aduci mai curând lumea la tine. La ordinea zilei pot fi adeseori reuniuni, agape cu rudele și prietenii organizate sau ivite spontan în locuința ta.

Cu toate astea, în ultima decadă a lunii, nu te poți împiedica să te implici în unele evenimente sociale ce-ți dau oportunitatea să-ți extinzi rețeaua de cunoștiințe utile. De asemeni, este posibil să pleci în scurte excursii, călătorii, probabil tot cu amicii și/sau membri ai familiei.

Gândirea ți se remarcă prin agilitate, traversezi o perioadă prielnică studiului, învățării, trecerii cu brio a unor examene, teste.

Pe 7 mai 2018, cuadratul dintre Mercur și Pluton te canalizează aproape obsesiv spre gândurile, credințele tale autentice. Ai prilejul să ți le investighezi în profunzime și să îți relevi astfel cum să îți direcționezi energia spre căi cât mai productive!

Supraveghează-ți, în data de 13 mai 2018, predispoziția de a te avânta în bătălii verbale înfierbântate, ca efect al cuadratului lui Mercur cu Marte. Dacă nu are rost să te ciorovăiești din cauza unor lucruri mărunte, atunci când la mijloc sunt interesele ori idealurile tale majore, trebuie să-ți aperi poziția, să nu cedezi teren în favoarea unor dușmani înveterați!

Împrejurările existenței și discuțiile cu alții iau o turnură neobișnuită pe 13 mai 2018. Mercur în conjuncție cu Uranus te îndeamnă în acest mod să-ți revizuiești perspectiva asupra lumii și sinelui, să-ți depășești limitele cunoașterii.

Luna nouă ivită pe 15 mai 2018 în Taur îți sugerează să te mobilizezi, să-ți demonstrezi cu insistență abilitățile, punctele forte. Nu te deda, totuși, unei încrederi exgerate în tine însuți, unui orgoliu excesiv, astfel încât să nu-i jignești pe cei din jur!

Horoscop Berbec 2018

În ziua de 16 mai 2018, cuadratul dintre Marte și Uranus te pune iarăși în fața unor circumstanțe, evenimente surprinzătoare. Acțiunile tale pot fi avea rezultate imprevizibile! Lasă-te în voia curentului, nu anticipa mai nimic, și vei reuși să extragi avantaje notabile!

O bine venită ieșire din rutină are loc pe 19 mai 2018. Venus în sextil cu Uranus îți dăruiește ocazia de a participa la un eveniment social incitant, extraordinar. Bucuria îți este iscată de acolo de unde te aștepți cel mai puțin. Astăzi, pari să fii antrenat numai în ceea ce iese din comun.

Sub vibrațiile Lunii pline poposite pe 29 mai 2018 în Săgetător, optimismul ce te traversează îți facilitează seninătate în relaționarea cu oamenii, însă existența pare să fie mai complicată decât îți dorești. În acest context astrologic, este indicat ca hotărârii și perseverenței tale să li se adauge un plus de flexibilitate, adaptabilitate!




Horoscop Berbec mai 2018: Dragoste și cuplu

Dragostea este favorizată de intimitate, stabilitate și loialitate.

Dacă ești căsătorit ori ești într-o legătură de cuplu cu cineva cu care imparți aceeași casă, aceasta pare să fie "incendiată" de o pasiune erotică de zile mari! Este posibil să vă doriți amândoi să vă înfrumusețați locuința, să-i conferiți un romantism special, având harul să vă intensifice împărtășirea afectivă.

În caz că ești solo, pari să ocolești cu tot dinandinsul o idilă superficială și să infiripezi una cu cineva responsabil, având capacitatea să-ți fie alături și să te iubească pe termen lung. Poți cunoaște o astfel de persoană prin intermediul unei rude ori cu prilejul unei petreceri de familie.


Horoscop Berbec mai 2018: Muncă și bani

Ai la îndemână un ciclu astral prielnic examinării cu luciditate a balanței tale de venituri și cheltuieli. Contul din bancă tinde să ți se mărească grație descoperirii unor noi idei, surse de bani sau a comunicării cu oameni capabili să-ți ofere îndrumare, informații prețioase într-o afacere.

Horoscop Berbec aprilie 2018

Horoscop Berbec mai 2018 Horoscop Berbec mai 2018 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 30, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.