Horoscop Berbec aprilie 2018


Horoscopul Berbecului din aprilie 2018 dă întâietate optimizării impactului tău asupra lumii, revederii obligațiilor, îndatoririlor tale, inclusiv din punct de vedere profesional, unei vieți amoroase de bun augur și unei activități financiare dinamice, ce poate necesită înfrânarea impulsului de a face cheltuieli peste măsură. Oricum, Paștele te îndeamnă către o renaștere, reînnoire a existenței tale!

Horoscop aprilie 2018 Berbec

Horoscop Berbec aprilie 2018 - Previziuni astrologice generale


Ai prilejul să-ți regăsești forța personalității, punctele tale forte, să-ți îmbunătățeșți imaginea exterioară, felul cum interacționezi cu alții. Mai mult decât atât, te poți impune de la sine, cu ușurință, într-o poziție de lider în viața publică, socială.

Ești impulsionat să-ți schimbi perspectiva asupra responsabilităților tale, să le eavaluezi mai realist. Nu este o vreme propice lansării în proiecte ambițioase ci, mai curând, una oportună pentru consolidarea celor deja începute. Evită iei decizii grăbite, chiar dacă împrejurările par să te silească să faci asta!

Spre finalul lunii, beneficiezi de o abilitate excepțională de a te integra prientre oameni. Atitudinea ta prietenească, binevoitoare, simțul tău diplomatic te sprijină să-ți promovezi interesele, să atragi perosane influente de partea ta, în țelurile tale majore.

Influențele anterioare sunt completate de un șir de altele, de o durată mai scurtă...

Pe 1 aprilie 2018, Soarele în conjuncție cu Mercur te antrenează într-o activitate tumultuoasă pe plan social. Pari să fii mai mereu pe drumuri, să primești o mulțime de informații utile, vești bune.

O serie de bătălii verbale tinde să te angreneze în data de 4 aprilie 2018, ca efect al cuadratului lui Mercur cu Marte. Iți doresi cu tot dinandinsul să ai dreptate în dicutiile cu alții, inclusiv în unele ținând de lucruri mărunte, triviale. Încearcă să fii mai receptiv față de opiniile celor din preajma ta.

Un alt cuadrat ce are loc pe 5 aprilie, între Mercur și Saturn, te determină să fii foarte critic cu tine însuți, să te străduieșți să te apropii de perfecțiune în tot ce faci. Uneori, această tendință îți poate bloca însă progresul într-o întreprindere importantă.

Ziua de 11 aprilie 2018 este marcată de cuadratul Soarelui cu Pluton și trigonul lui Venus cu Marte. Convorbirile tale cu oamenii sunt înfierbântate, pasionale, și dai dovadă de o creativitate efervescentă, mai cu seamă într-un domeniu artistic. Câteodată, circumstanțele sau unele persoane par să se împotrivească obiectivelor tale. Păstrează-ți calmul și nu te avânta în dueluri neproductive.

Horoscop Berbec martie 2018

Viața îți este parcă mai fericită, mai promițătoare, pe 16 aprilie 2018, ca urmare a sextilului dintre Venus și Neptun. Cineva te ajută să-ți vezi într-o lumină nouă existența, să-ți dezvălui oportunități nebănuite. Ajutorul pe care-l dai cuiva apropiat îți furnizează o satisfacție ieșită din comun.

Sub vibrațiile Lunii noi răsărite pe 16 aprilie 2018 în Berbec, te simți invigorat, străbătut de o intensă forță interioară, și depinde numai de tine dacă ți-o canalizezi într-un mod productiv. Ai înclinația să te focalizezi pe un plan fructuos pe termen lung.

În data de 17 aprilie 2018, Venus se amplasează în opoziție cu Jupiter, prilejuindu-ți petrecerea unor clipe minunate alături de prieteni. Îți dorești să-i faci fericiți pe oameni dar, uneori, unii dintre ei pot profita mârșăvește de generozitatea ta!

Ziua de 18 aprilie 2018 stă sub semnul surprizelor! Soarele în conjuncție cu Uranus iscă niște conjuncturi și relaționări umane ce te smulg din rutină și-ți relevă aspecte inedite ale lumii și sinelui. Felul tău spontan, imprevizibil de a fi îi surprinde în mod plăcut pe alții.


Horoscop Berbec aprilie 2018 - Dragoste și cuplu

Periplul lui Venus prin Taur, așa cum l-am descris în horoscopul din martie, se face simțit până pe 24 aprilie 2018, când planeta iubirii poposește în Gemeni și crează o atmosfera de deschidere totală între partenerii mai vechi sau mai noi de cuplu. Dacă ai un tovarăș de viață, pari să comunici din ce în ce mai bine cu el, să-ți exprimi sugestiv dragostea pe care i-o porți. În caz că ești singur, profiți și tu de un stil elocvent de a-ți declara iubirea pentru o persoană de care ești atras, una întâlnită probabil în cercul tău social.

Pe data de 17 aprilie 2018, Venus în trigon cu Pluton infuzează o patimă ardentă în legăturile de cuplu statornicite. Străbătut de o dragoste nemărginită pentru partenerul tău, eșți gata să faci orice pentru a adânci conexiunea intimă, afectivă, cu el.

Luna plină ivită pe 30 aprilie 2018 în Scorpion îi înzestrează pe nativii solitari cu o înaltă, febrilă sensibilitate emoțională. Se poate întâmpla să se îndrăgostească până peste cap de cineva special, cu o aură aparte de farmec. Inima le înfrânge rațiunea și-i îmboldește să se lase în voia simțămintelor lor! Este un lucru bun sau rău? Nu se știe încă....

Horoscop Berbec aprilie 2018 -Muncă și bani

Din cauza trigonului lui Venus cu Saturn din 7 aprilie 2018, te remarci prin prudența și  minuțiozitatea cu care te ocupi de un demers financiar important. Examinarea atentă a detaliilor unei afaceri îți asigură beneficii deloc neglijabile!

Îndeosebi în partea a doua a lunii, sfera profesională și cea financiară devin prioritare. Sarcinile, obligațiile tale de la serviciu pot fi mai împovărătoare, călăuzindu-te să le cauți o altfel de abordare, să te dezbari de o anumită inerție în muncă, se te dedici perfecționării abilităților tale. Unele proiecte de ale tale par să se împotmolească, fiind nevoie să le estimezi cu un plus de obiectivitate.

Tentația de a face multe cumpărături, a achiziționa tot felul de obiecte sau a face daruri altora pare să fie aproape irezistibilă. Din fericire, ai posibilitatea să faci rost de bani atunci când ai nevoie de ei, să afli noi resurse financiare!

Horoscop Berbec 2018


Horoscop Berbec aprilie 2018 Horoscop Berbec aprilie 2018 Reviewed by Diana Popescu on martie 14, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.