Horoscop Scorpion mai 2018


Conform horoscopului Scorpionului din luna mai 2018, ești avantajat, inclusiv în plan financiar, de legăturile de asociere, de o metamorfoză majoră a existenței, o atitudine serioasă, responsabilă. Dragostea se revitalizează prin înscrierea pe trasee noi, neobișnuite.


Horoscop Scorpion mai 2018: Previziuni astrologice generale

Horoscop mai 2018 Scorpion

Relațiile de parteneriat din zona personală, socială și profesională capătă întâietate. Te simți excelent atunci când comunici cu persoane apropiate, prieteni vechi, de nădejde. De altfel, o anume nehotărâre ce te cutreieră, înclinația de a oscila între extreme în credințele, opiniile tale, poate fi disipată prin discuții cu astfel de oameni.

În mod paradoxal, stabilitatea din conexiunea cu cei de acasă, reîmprospătarea sa, pare să fie favorizată de părăsirea casei. Poți pleca într-o călătorie cu familia sau cu tovarășul de cuplu într-un loc îndepărtat, nevizitat până acum. Ferește-te să-ți impui părerile celor dragi pentru a nu da naștere unor tensiuni nedorite în relaționarea cu ei!

Este o vreme de bun augur pentru studiu, teste, examene, înscrierea la un curs de calificare ori perfecționare a abilităților tale.

În ultima decadă a lunii, pari să te decizi să ieși din inerția trăirii zilnice, să-ți transformi radical un aspect ale existenței sau personalității. Focalizat asupra sinelui tău, ți se recomandă să te dezbari de tendința de a fi prea secretos, mai cu seamă cu cei care te îndrăgesc.

Ești tentat să te concentrezi pe lucruri serioase, să înlături orice este superficial în viața ta. Ai harul să pătrunzi dincolo de aparențe, să ajungi la esențe în evaluarea lumii tale interioare și exterioare.

Ziua de 9 mai 2018 este marcată de opoziția Soarelui cu Jupiter, un eveniment astrologic ce-ți infuzează neastâmpăr, predispoziția de a te lansa în prea multe proiecte, acțiuni decât îți permit timpul și energia. Ai grijă să nu pici pe panta unui orgoliu excesiv, să estimezi cu o subiectivitate exagerată oamenii și circumstanțele existenței!

Horoscop Scorpion 2018

Luna plină răsărită pe 15 mai 2018 în Taur te încurajează să elimini complicații inutile cu cei din preajma ta. Este posibil ca acest lucru să se întâmple și grație unei întâlniri, convorbiri cu cineva pe care îl stimezi și/sau te inspiră cum să-ți relevi simplitatea autentică a relaționării tale cu oamenii care contează pentru tine!

Impulsul de a te angaja în numeroase demersuri, activități, reapare în data de 23 mai 2018, când Mercur se poziționează în opoziție cu Jupiter. Este indicat să nu te avânți în noi întreprinderi, ci să ți le ajustezi pe cele deja existente. Chiar dacă unele persoane par să-ți diminueze optimismul, opiniile lor au darul să-ți deschidă ochii spre o perspectivă mai obiectivă, mai fertilă, asupra traiului tău.

Pe 29 mai 2018, Luna nouă apărută în Săgetător te atenționează că nu trebuie să te aștepți ca alții să te iubească atâta timp cât nu te iubești pe tine însuți. Ești îndrumat să-ți mărești respectul față de tine, să-ți redescoperi și pui în evidență atuurile personale!



Horoscop Scorpion mai 2018: Dragoste și cuplu

Amorul se simte îngrădit de convenții, conformisme, obișnuințe, își caută împlinirea în inedit, insolit.

Nativii singuri pot iniția o poveste de dragoste cu cineva întâlnit în decursul unei călătorii ori recent sosit de pe meleaguri îndepărtate.

Cei aflați într-o legătură de cuplu au ocazia să-și reînnoiască conexiunea afectivă reciprocă prin desprinderea de monotonie, tabieturi, alegerea unor noi locuri unde să își petreacă timpul liber, să se distreze, deconecteze.

Horoscop Scorpion mai 2018: Muncă și bani

În luna asta, tinzi să ai de profitat în special dacă lucrezi într-un domeniu țînând de relațiile cu publicul, consiliere, negocieri.

De asemeni, ai beneficii în demersuri financiare, de afaceri, clădite în asocieri.

Horoscop Scorpion aprilie 2018

Horoscop Scorpion mai 2018 Horoscop Scorpion mai 2018 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 28, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.