Sfaturi pentru barbati: flirt online, pe chat ori messenger

Barbatii adora sa flirteze deschis (nevoalat), cu mai multe partenere in acelasi timp, mai ales online. Lucru nu intotdeuna posibil in viata de zi cu zi. Oricum, a flirta pe net este o joaca de copii  pentru cei care stiu sa-si joace cartea cu pricepere.

Barbatii si dragostea online
-1. Alege cu atentie siteul. Exista nenumarate situri de de chat, care incurajeaza barbatii si femeile sa flirteze si sa-si dea intalniri online. Chatul erotic a a devenit un adevarat hobby sau sport de petrecere a timpului liber, practicat atat de tineri, cat si de mai putin tineri .Inainte de a te inscrie (sign up) la un site, verifica cu atentie statutul membrilor. Multi oameni se inscriu pur si simplu pentru a flirta, pentru ca apoi sa descopere ca femeile de pe un anumit site cauta de fapt o relatie adevarata si reala. Trebuie sa gasesti grupul potrivit intentiilor tale.S unt multe situri pentru adulti, de prietenie online, in care atat femeile cat si barbatii sunt in cautare de distractie. Catre un astfel de loc trebuie sa te indrepti, daca scopul tau este doar sa flirtezi si sa-ti petreci timpul in mod placut in fata calculatorului.

2 - Ai grija in alegerea poreclei sau pseudonimului. Nu alege un nume obscen. Femeile, chiar si cele care flirteaza online, sunt oripilate de un nume cu conotatii sexuale mai mult sau mai putin explicite.Vei descoperi ca alegerea pseudonimului poate face deosebirea dintre succes si esec intr-o relatie online.

3 - Alege-ti bine partenera. Citeste cu atentie profilul  inainte de a te apropia de o femeie. Nu face avansuri unei femei singure daca esti casatorit, decat numai daca ea isi exprima preferinta pentru barbati insurati. Exista multe femei, maritate sau nu, carora le place sa flirteze cu barbati casatoriti. Incearca sa alegi o femeie care se potriveste profilului tau, preocuparilor si pasiunilor tale. Multi barbati consuma timp si efort zadarnic, declarandu-le femeilor cat de bine arata, fara a se informa in prealabil asupra profilului lor.

4 - Important ! Incearca sa te abtii de la minciuna, oricat de tentant ar fi. Uneori, se poate intampla sa gasesti si sa dezvolti o relatie online nemaipomenita cu o femeie. Minciunile pe care le-ai fi putut spune anterior ar putea submina din interior continuarea relatiei la un alt nivel. In cazul acesta, sinceritatea este intotdeuna rasplatita.



Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Limbajul si seductia ochilor .Cum sa seduci prin privire

Fetelor le place sa fie agatate cu replici spirituale

Citate si aforisme despre flirt
Sfaturi pentru barbati: flirt online, pe chat ori messenger Sfaturi pentru barbati: flirt online, pe chat ori messenger Reviewed by Diana Popescu on iunie 30, 2008 Rating: 5

8 comentarii:

  1. Am si eu o intrebare la care nu pot sa ii dau raspunsu !!
    - Am un prieten virtual pe net nu ne.am vazut niciodata si stam pe un chat amandoi faza e ca el cum vede o femeie noua pac se si indragosteste ea dupa cateva conversatii !!
    Poti sa te indragostesti online ? Adica ... fara sa atingi acea persoana , fara sa ii simti parfumul, fara sa petreci clipe cu ea, fara sa ii descoperi defectele (nea deobicei ne indragostim de o persoana pentru defectele ei !!) si etc !!
    Ii scrie pe chat ''Yubyto te iubesc enorm de mult'' lool

    RăspundețiȘtergere
  2. nu cred ca te poti indragosti asa!te indragostesti de,,iubire,,asa de cuvintele a la corazon,ale d soarelor,dar e ceva trecator!si cum?pac,se ndragosteste de fiecare fem.noua care scrie ,,amoros,,?nu,nici vorba de dragoste adevarata asa,este simpla chimie,atractie la ideea de cuvinte de amor,indragostire de cuvinte,idei,iubire si cam atat!uneori poate ca la intalnirea in realitate,sa iasa ceva ,de durata(rar)se intampla asta,dar on line exista multa fantezie,minciuna,dorinta de a atrage si de a ti exercita puterea asupra celuilalt,prin atuurile pe care crezi ca le ai!ai si curaj,tupeu mai mare,etc.nici d soarele nu se ndragostesc,nici prietenul tau nu o face!crede?da.dar sunt himere!bafta,baieti si fiti iubiti.....cu adevarat!

    RăspundețiȘtergere
  3. SI EU SUNT DE PAREREA ANONIMULUI DE MAI SUS!TE POTI INDRAGOSTI PROBABIL ASA,EFEMER DAR NICIODATA NU POTI SA SPUI ,,TE IUBESC ENORM DE MULT,,ON LINE!ASTEA SUNT MINCIUNI!SUNT JOCURI DE CUVINTE SI DA,SE POATE CREA UN SOI DE DEPENDENTA DE LUMEA ASTA VIRTUALA(EMOTIONALA),DAR NU UITATI-NU E REALITATEA,NU E ADEVARUL!BAIETI,NU VA LASATI PROSTITI IN LUMEA CELOR CARE .....NU CUVANTA....ADEVARUL!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu sunt de acord cu voi !!!
    Chiar si lui i.am explicat el zice nu ca nuj ce bla bla !!
    I.am si dat acest link sa vada vad ca nu a lasat nici un comm .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. exact,ce spune DIANA,vezi si tu ROBERT?lumea virtuala e fascinanta si atat!realitatea inseamna,emotii,durere,bucurii,ras,plans,dar totul ,,LA VEDERE,,pe cand cei care refuza asta,se ascund si MINT FRUMOS,NU?si inca ceva;prea multa TRAIRE in VIRTUAL,strica!creaza dependenta,modifica perceptia despre viata si relatii interumane,personalitatea,modul de gandire!deci,mare atentie mai ales celor f.tineri!

      Ștergere
  5. Dragii mei, va voi povesti main despre un film numit "Her" si cat de mult conteaza sa nu ne ascundem in spatele unor profile false de pe Facebook sau internet...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu filmul !! poate il urmaresc in noaptea asta
      Am vazut doar Trailerul

      Ștergere
  6. Din pacate,nu doar pe fb.sunt profile false,exista si pe situ-rile pt.loc de munca!n am inteles de ce,dar sun la nr.respectiv si nu raspunde nimeni,niciodata!traim o lume nebuna si plina de interese!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.