Talismanul lui Jupiter

Talismanul lui Jupiter este un obiect astrologic ocult  a carui putere este maxima pe durata ascendentei planetei Jupiter.
Confectionat din cel mai pur aliaj de cositor, de dimensiunea unei medalii obisnuite, talismanul lui Jupiter are forma circulara, avand gravata pe o parte o pentagrama in centrul careia este pozitionata o coroana cu patru varfuri, iar pe cealalta parte un cap de vultur inconjurat de steaua cu sase colturi a lui Solomon, delimitata in exterior de numele spiritului planetar Pi-Zeous (zeitate masculina egipteana, scris in alfabetul arcan.

Conform traditiei, talismanul trebuie creat intr-o zi de joi, in timpul trecerii lunii prin primele 10 grade ale Balantei  si, de asemenea, atunci cand luna se gaseste intr-o pozitie favorabila fata de Saturn si Jupiter.
Consacrarea talismanului consta in expunerea lui la fumul amestecat de tamaie, chihlimbar gri, rasina parfumata, grane ale paradisului (Aframomum melegueta, planta din vestul Africii), sofran si macis, care reprezinta cel de-al doilea invelis de nucsoara.
Aceste ingrediente trebuie arse folosind lemn de stejar, plop, rodiu si smochin, fiind asezate intr-un vas nou de lut care urmeaza, dupa terminarea ceremoniei, sa fie ingropat intr-un loc linistit, neumblat.
Talismanul trebuie infasurat intr-un saculet de matase de culoare albastra -azurie si prins la gat cu un snur din acelasi material, impletit si strans in forma de cruce.

Talismanul lui Jupiter aduce purtatorului bunavointa si simpatie din partea tuturor.
El fereste de necazuri, favorizeaza indeplinirea faptelor onorabile si atrage bunastarea.
Totodata, el protejeaza impotriva accidentelor neasteptate si contra mortii violente atunci cand Jupiter este amenintat de Saturn in horoscopul nativitatii

Talismanul lui Jupiter apara purtatorul de moartea datorata bolilor ficatului, de inflamarea plamanilor si de afectiunile maduvei spinarii.
O alta varianta de talisman al lui Jupiter (mentionata in cartea oculta "Cheia lui Solomon" ), consta dintr-un medalion avand pe o parte steaua cu sase varfuri al lui Solomon (protector impotriva pericolelor pamantesti), iar pe revers pentagrama lui Jupiter (care apara impotriva saraciei si ajuta la descoperirea comorilor).

Copyright © diane.ro. 2008

In aceeasi categorie de articole : Semnificatia firului rosu in Cabala ..........Nodul iubirii , stravechi simbol celtic ............ Ochiul , simbol turcesc.......Simboluri pagane oculte
Talismanul lui Jupiter Talismanul lui Jupiter Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 15, 2008 Rating: 5

4 comentarii:

  1. Eu am citit despre Pentagrama majora a lui Jupiter(care aduce noroc financiar,bogatie,onoare & glorie) si Pentagrama minora a lui Jupiter (ptr. dificultati financiare)...Atentie nu ai pus si imagini despre acest important simbol ocult.

    RăspundețiȘtergere
  2. "Cineva devine intelept atunci cand masoara adancimea relativa a ignorantei sale." Pentru ca aspir si eu la intelepciune , nu pot decat sa ii multumesc INTELEPTULUI pentru precizari si sa il asigur ca voi tine cont de ele !

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu iti multumesc in special pentru detaliile astrologice ...avand in vedere ca vreau sa-mi creez (cu mainile mele) acest talisman !... Toate cele bune...

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi puteti spune si mie de unde se poate obtine acest talisman al lui Jupiter din argint? Multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.