Dictionar de vise | Semnificatia si interpretarea viselor - A 1

Interpretarea si semnificatia viselor care incep cu litera A

-A –Aparitia literei A in vis inseamna superioritate.Te indrepti catre ceva maret sau nou.In acelasi timp , poate semnifica initiala numelui unui cunoscut.

-Abac – Un vis in care apare un abac releva un mesaj al subconstientului prin care ti se atrage atentia asupra unor decizii gresite, necalculate pe care ai de gand sa le iei.Trebuie sa iti analizezi cu mai mare atentie actiunile din viata.

-Abajur – Visul unui abajur iti semnaleaza ca ai nevoie de o protectie fata de o energie sau o forta.Poate ca incerci sa ramai in umbra sau sa te faci cat mai putin observat.

-Abandon-Daca visezi ca esti abandonat , ti se sugereaza ca este timpul sa lasi in urma sentimentele consumate , si lucrurile care iti impiedica evolutia.Renunta la vechile tale atitudini.
O interpretare mai directa a acestui vis consta in teama ta de a nu fi abandonat, parasit, sau tradat.
A visa ca esti abandonat poate insemna o pierdere recenta sau frica de a nu pierde pe cineva iubit. Frica de abandon poate reprezenta o parte a procesului inconstient de vindecare , de recuperare dupa o recenta despartire.
Abandonul poate sugera si existenta unor sentimente sau probleme nerezolvate din perioada copilariei.
A abandona pe altii in vis semnifica ca esti supraincarcat de probleme si stresat de necesitatea de a lua o multime de hotarari.

-Abanos – Visul despre mobila sau alte obiecte din abanos semnifica dispute suparatoare , griji si certuri acasa.
Cand visezi abanos inconjurat de intuneric sau noapte , acest lucru semnifica disperare si tristete.

-Abate – Un abate in vis sugereaza ca cineva are putere asupra ta si te obliga sa faci anumite lucruri.
Pe de alta parte , se poate sa te simti ingradit sau controlat.Vei avea de trecut peste multe oprelisti inainte de a-ti atinge obiectivele.

-Abatie – Cand iti apare in vis o abatie aceasta semnifica spiritualitate , pace sufleteasca si eliberare de grija.Esti intr-o stare de satisfactie si multumire.Se pare ca intotdeuna ajutorul te asteapta dupa colt.
O abatie in ruine poate prezice destramare a sperantelor si esuare a proiectelor.

-Abator – Un vis in care vezi sau esti intr-un abator sugereaza ca trebuie sa faci un compromis cu un impuls interior pentru a continua sa progresezi.

-Abatut – Cand te simti in vis abatut inseamna ca trebuie sa inveti din dezamagiri si sa iti gasesti calea catre fericire.Incearca sa nu poposesti prea mult in componenta ta negativa.
Visul acesta poate fi si o reflectare a felului in care te simti in viata constienta.

-Abces-Cand visezi ca ai abces , inseamna ca exista in tine ceva ce trebuie exprimat.

-Abdicare , a abdica – Un vis in care te vezi pe tine sau pe altcineva abdicand semnifica nesiguranta ta asupra pozitiei pe care o ai sau un pericol ce poate veni din partea unor prieteni falsi.

-Abdomen-A vedea un abdomen in vis , implica instinctele tale naturale si emotiile reprimate.
Explicatia mai simpla si mai directa este ca ai probleme de genul constipatiei sau indigestiei.
Din punct de vedere emotional , visarea abdomenului sugereaza ca exista ceva ce nu suporti sau nu esti dispus sa accepti in viata ta.
A visa ca ai abdomenul descoperit , gol , semnifica incredere si vulnerabilitate.Poate fi o expresie a dorintei tale de a-ti impartasi emotiile sau instinctele primare.

-Abecedar – Visul unui abecedar simbolizeaza orice obiect , fiinta sau loc care se aseamana uneia din literele alfabetului.
Intr-o alta varianta , acest vis poate desemna straduinta ta de a intelege niste concepte sau emotii aflate in stare incipienta.

-Abis-Daca visezi un abis , inseamna ca exista in viata ta un obstacol peste care trebuie sa treci.Acest lucru te poate tulbura.Iti este teama sau esti nesigur despre ce ai putea descoperi legat de tine insuti , legat de de sentimente sau temeri ascunse.
Visul ca te prabusesti in abis simbolizeaza adancurile inconstientului tau.
De asemenea , abisul poate reprezenta frica ta primara de a nu cadea in “prapastia disperarii” , sau teama de a te “arunca in necunoscut”.

-Abnegatie – Un vis in care dai dovada de abnegatie fata credintele tale te avertizeaza ca nimic nu poate fi obtinut prin inselaciune.

-Abonament – Visul in care apare un abonament la o publicatie iti semnaleaza ca trebuie sa insisti mai mult pe dezvoltarea unui aspect al tau.Titlul sau tipul publicatiei iti poate da un indiciu despre ce este vorba.

-Abordaj – Cand visezi ca participi la abordajul unei nave , ti se semnaleaza ca trebuie sa tii seama de aspecte neglijate ale vietii tale fizice sau psihice.
Daca esti pe o nava care este abordata inseamna ca cineva incearca sa iti patrunda in minte pentru a te conduce.

-Aborigen- Sa vezi un aborigen in vis , inseamna o referinta atat la sinele tau natural , nealterat , cat si la partea ta sufleteasca inocenta.Trebuie sa pastrezi mai mult contactul cu intuitia si resursele tale naturale.De asemenea , ti se sugereaza ca te lasi prea mult prada dorintelor si emotiilor . Datorita lipsei tale de stapanire iti poti pune in pericol bunastarea si iti poti face singur rau.

-Absenta – Cand visezi ca cineva ese absent , mai ales atunci cand doresti sa intalnesti acea persoana , inseamna ca persoana in cauza este deja pierduta pentru tine.

-Absolvire , a absolvi – Visul in care te vezi absolvind un curs sau o forma de invatamant iti marturiseste ca ai reusit sa ajungi pe o treapta superioara a evolutiei spirituale.

-Abstinenta – Sa visezi ca practici abstinenta legata de bautura , sex sau orice alta tentatie senzuala sau senzitiva , te avertizeaza ca ai prea multa incredere in tine.Trebuie sa iei lucrurile mai usor.

-Abtinere , a se abtine - Un vis care exprima necesitatea de a renunta la ceva sau cineva reprezinta un lucru care iti poate transforma viata intr-un mod nedorit sau malefic.

-Abundenta – A visa ca ai din abundenta ceva , este un avertisment de a avea grija de felul in care iti conservi energia si resursele.
Cand visezi ca ai din abundenta o diversitate de lucruri , acesta este un semn al unui viitor plin de confort , succes , si fericire.

-Abur – Aburul din vis denota o stare emotionala legata de o situatie sau o problema.Esti perseverent in a continua o anumita activitate.
De asemenea , aburul poate semnala ca esti manios , nervos vizavi de o persoana sau o situatie.
Aburul din oglinda poate semnifica lipsa estimarii corecte a unui lucru sau unei situatii.

-Abuz- Cand visezi ca abuzezi de cineva , asta iti prevesteste ca vei avea de suferit repercursiuni din partea unor prieteni cu care nu te-ai purtat in mod onorabil.
Daca visezi ca cineva abuzeaza de tine verbal sau fizic , acesta este un avertisment ca vei cadea pe mana adversarilor tai.

-Ac – Un vis in care esti intepat de un ac (bold) semnifica o situatie din care nu poti scapa sau o relatie iritanta.Poate ca te simti tulburat vizavi de sau doresti sa mentii o legatura de cuplu.
Pe de alta parte , visul unui ac poate denota o situatie in care esti prins in capacana sau imobilizat.

-Ac de cusut – Visul in care folosesti un ac de cusut indica ca trebuie sa repari o relatie sau o situatie care ti-a scapat din maini.Acul este simbolul unei dureri fizice sau sufletesti.
Daca visezi ca altcineva utilizeaza un ac de cusut inseamna ca este necesar sa incorporezi si sa reunesti anumite aspecte ale personalitatii tale.
Cautarea in vis a unui ac de cusut semnifica preocuparea pentru lucruri marunte , neinsemnate.

-Ac de siguranta – Un ac de siguranta in vis indica o situatie / relatie care este pe cale sa se destrame , provocand multa tulburare sau frica. Simti ca veridicitatea sau falsitatea relatiei depinde de tine.

-Acadea – Visul in care vezi sau gusti dintr-o acadea indica surprize , noi experiente sau aventuri.
Poate , de asemenea , reprezenta , lasarea in voia simturilor , senzualitate si aspectele placute ale vietii.
Pe de alta parte , acadeaua poate fi o referire la cineva care te "suge" sau profita de tine.

-Academie-Cand visezi o academie , inseamna ca vei avea parte de noi prieteni si oportunitati,

-Acar – A te vedea in vis ca un acar reprezinta senzatia ta de a crede ca poti conduce destinele unei persoane sau a mai multora.Atentie ! Multe aspecte ale vietii nu pot si nu au cum sa depinda de tine .

-Acasa- A visa ca nu iti gasesti casa semnifica pierderea increderii in cinstea sau onoarea celorlalti.
Cand visezi ca nu ai locuinta , inseamna nenoroc , ghinion sau pierdere.
Cand te visezi acasa acest lucru semnifica securitate, siguranta , nevoi si dorinte primare.Poate insemna ca te simti ca acasa in noua ta slujba sau ca te simti , in sfarsit , integrat intr-un nou mediu.
Daca intalnesti in vis casa ta din copilarie , sau orasul tau de origine , asta inseamna ca iti doresti sa pui bazele unei familii sau este o reflectare a personalitatii tale trecute.Poti trece prin niste simtaminte care sunt neimplinite in starea ta de veghe.
Visul in care nu gasesti drumul spre casa reprezinta pierderea credintei in tine insuti sau o transformare cruciala in viata ta.

-Accelerator- Daca vezi in vis un accelerator/ o pedala de acceleratie , asta iti indica ca iti vei atinge telurile gratie eforturilor tale.
De asemeni , acest vis poate insemna ca trebuie sa abordezi lucrurile cu mai putina pripa.
Daca visezi ca un accelerator este blocat sau rupt , inseamna ca ceva din viata ta ti-a scapat de sub control.

-Acceptare- A visa o acceptare , sugereaza ca ai probleme legate de respectul fata de sine sau de ridicarea la nivelul asteptarii altora. In viata ta tocmai s-a ivit o situatie care te face sa iti doresti sa fii acceptat sau sa ti se permita sa participi la ceva.

-Acces – Visul in care ai acces printr-o usa semnifica noi sanse de care trebuie sa tii cont.Intri intr-o noua etapa a vietii tale si te ridici de la un nivel de constiinta la un altul.
Pe de alta parte , acest vis semnifica ca ai ajuns deja la o etapa in care ai acces la lucruri oprite pana acum.

-Accident- Daca visezi ca ai un accident , inseamna ca te simti vinovat , si ca , in inconstient , te autopedepsesti.
Visul unui accident de masina simbolizeaza starea ta emotionala. Poate fi rezultatul unei tulburari sau temeri profunde din sufletul tau.Poate ca te fortezi sau te mobilizezi prea mult intr-o anumita privinta.In acest caz visul te avertizeaza sa lasi lucrurile mai moale pentru a nu ajunge in pragul unui colaps.Trebuie sa iti regandesti sau sa iti replanifici cursul actiunilor , si sa iti indrepti eforturile pe o alta cale.
Daca visezi ca cineva drag moare intr-un accident , semnifica faptul ca ceva din sinele tau nu mai este functional si a “murit”.Poate ca este cazul sa renunti la relatia de cuplu actuala.
Visul accidentelor poate reprezenta si teama ta neingradita de a nu suferi un accident fizic.Poate ca nu te simti in largul tau atunci cand esti in spatele volanului.Acest vis poate fi un avertisment legat de modul in care conduci.

-Achitare – Visul ca esti achitat pentru o faradelege denota amenintarea unui proces legat de achizitionarea unei proprietati.
A vedea pe altii achitati , inseamna ca prietenii tai vor compensa prin distractie si voie buna stresul provocat de munca in exces de care ai avut parte din ultimul timp.

-Acid- Atunci cand visezi ca bei acid , se semnifica ca esti insensibil din punct de vedere emotional , si ca trebuie sa inveti cum sa iti exprimi sentimentele.

-Acnee-Visul ca ai acnee se refera la la stima ta fata de tine si la imaginea pe care o ai despre tine.Te simti stangaci sau nelalocul tau intr-o anumita situatie sau relatie.
Visand ca iti storci cosurile indica faptul ca emotiile tale negative sunt pe cale de a fi exprimate sau recunoscute.Aceste emotii care te tin pe loc sunt pe punctul de a erupe.

-Acolit – Cand te visezi ca un acolit inseamna ca te supui altora sau ca esti dominat de o anumita situatie.Trebuie sa iti afirmi independenta.
Un vis in care ai un acolit indica rolul tau autoritar , de conducere din viata reala.

-Acont – Un vis in care dai un acont semnifica o prea mare incredere in ceva sau cineva.

-Acoperire , a acoperi – Visul in care acoperi ceva indica o parte din trecut pe care incerci sa o ascunzi sau pe care iti este frica sa o aduci la lumina.

-Acoperis – Un vis in care iti apare un acoperis simbolizeaza o bariera intre doua stari de constiinta.Poate reprezenta protectia sufleteasca, mentala si psihica.Visul acesta este o reprezentare a felului in care te vezi , a modului in care gandesti ca esti.
Cand te visezi pe un acoperis iti este semnalat un mare succes .Daca te vezi cazand de pe acoperis inseamna ca nu ai o pozitie stabila sau un fundament al pozitiei tale actuale.
Cand schimbi un acoperis ti se sugereaza ca este nevoie sa iti ridici stacheta obiectivelor.
Visul in care apa se scurge prin acoperis reprezinta distragere de la ceea ce faci sau aparitia unei influente nedorite in viata ta.Poate ca cineva cunoscut iti impune anumite ganduri sau opinii.
Cand visezi ca un acoperis cade peste tine inseamna ca inaltele tale idealuri se prabusesc peste tine.Poate ca nu esti capabil sa traiesti la inaltimea propriilor tale asteptari.

-Acord , acordare – Visul uni acord insemna decizia de a da o solutie unei probleme sau unui conflict.Ni iti dai seama ca lucrurile evolueaza spre o impacare.

-Acordeon – Daca visezi ca asculti acordurile unui acordeon , inseamna ca ceva amuzant sau plin de voie buna te va distrage de la o chestiune care te apasa si te deprima.
Atunci cand te visezi cantand la acordeon , aceasta denota existenta unor emotii puternice care iti provoaca incordare fizica si oboseala in intregul corp.

-Acrobat – A te vedea pe tine ca un acrobat in vis inseamna ca trebuie sa iti echilibrezi diversele aspecte ale vietii tale sau ca anumite temeri te impiedica sa iti realizezi obiectivele.
Pe de alta parte , acrobatia poate fi o referire la un raport sexual.

-Acru , acreala – Un vis in care gusti ceva acru simbolizeaza o “acreala” sau un resentiment .Poate fi vorba despre o relatie acra.

-Acuzare , a acuza - A visa ca esti acuzat de o anumita fapta , indica faptul ca te simti vinovat de ceva. Poate insemna si ca ai anumite dubii legate de tine si de alegerile pe care le faci.
Daca visezi ca tu ii acuzi pe altii , inseamna ca esti implicat intr-o cearta.

-Acvamarin – A visa aceasta gema semnaleaza tineretea , vitalitatea si speranta.Totodata , acvamarinul impartaseste cate ceva din simbolismul apei.

-Acvariu – Un acvariu aparut in vis semnifica faptul ca iti recunosti emotiile dar nu te-ai confruntat inca cu ele.Poate fi o referire la gandurile tale subconstiente sau la dorintele sexuale reprimate.De asemenea , se poate sa fi simtit ca viata ta nu se indreapta nicaieri sau ca se misca intr-un cerc vicios.
Pe de alta parte , acvariul poate indica faptul ca ai nevoie sa te calmezi , sa te linistesti , sa iti acorzi o perioada mai mare de relaxare.

-Adam si Eva – Neglijarea spiritualitatii tale feminine (daca esti barbat) , sau masculine (daca esti femeie). O intamplare iti va distruge visele sau sansele de a avea succes.

-Ademenit , ademenire – Visul unei ademeniri reprezinta un conflict intre sinele tau si dorintele tale , sau intre satisfactii imediate si obiective pe termen lung.

-Adeziv – Cand vezi in vis un adeziv acesta indica teama de nu fi prins intr-o capcana si de a nu mai reusi sa scapi dintr-o anumita situatie .Poate ca te temi de un anumit parteneriat sau angajament si ai un sentiment de neincredere fata de cei din jurul tau.Pe de alta parte , poate ca esti prea “lipicios” si continui sa ai false sperante fata de o situatie chiar si atunci cand este prea tarziu.
Visul in care lipesti sau unesti niste lucruri cu un adeziv sugereaza ca aduni la un loc aspecte separate pana acum ale personalitatii tale , acceptand noi laturi ale tale .
Intr-o alta interpretare , acest vis poate fi o metafora pentru o situatie “lipicioasa" , din care nu poti iesi.

-Adio – A visa ca iti iei la revedere de la o persoana inseamna ca vei avea parte de cateva petreceri si de vizite placute.
Visul ca iti iei un adio dureros de la cineva prevestete necazuri si griji.

-Admirare , a admira – Visul ca admiri pe cineva semnifica faptul ca doresti sa iti insusesti calitatile acelei persoane.
Visand ca te admiri pe tine insuti sugereaza ca ai nevoie de aprobarea sau de acordul celor din jur.Pe de alta parte , poate insemna ca ai un ego extrem de mare si o impresie nemaipomenita despre tine.

-Admonestare , a admonesta – Un vis in care esti admonestat indica ca esti impiedicat sau infranat sa iti exprimi personalitatea in anumite ramuri ale vietii tale.

-ADN – A visa despre ADN , inseamna ca este necesar sa te concentrezi si sa iti planuiesti cu grija toate actiunile pentru a reusi sa avansezi in viata.Invata din negativitatea pe care ai trait-o.

-Adolescent – Cand esti o persoana matura dar te visezi ca un adolescent , ti se poate sugera ca actionezi imatur.Pentru a atinge un anumit obiectiv sau un un aspect , trebuie sa evoluezi.
Dintr-o alta perspectiva , visul poate semnifica lupta sau eforturile pentru a deveni independent .

-Adoptare , adoptat – Daca visezi ca tu impreuna cu altii adoptezi un copil , inseamna ca iti doresti sa te implici in ceva nou si diferit. Intreaba-te ce anume iti lipseste in viata pentru a deveni fericit.
Visul ca esti adoptat semnifica ca iti este dor de copilul din tine.

-Adresa – Visul vechii tale adrese este o indicatie ca trebuie sa privesti in trecut si sa tragi invataminte din cele intamplate.

-Adulare – Daca te visezi cautand sa fi adulat , semnifica faptul ca vei prelua cu aroganta o pozitie onoranta necuvenita.
A visa ca tu adulezi pe cineva , inseamna ca iti doresti sa te lipsesti de ceva apropiat sau indragit , in speranta unui castig material.

-Adulter- Daca te visezi comitand un adulter sau avand o relatie sexuala necuvenita cu cineva , aceasta este o expresie a dorintei tale sexuale sau a autotradarii de catre inconstientul tau.Visul acesta poate semnala si faptul ca vei fi implicat intr-o situatie care nu este in interesul tau , poate chiar ilegala.
Cand visezi ca partenerul tau (sot , sotie , prieten , prietena) te inseala , visul denota ca iti este teama sa nu fii parasit. Poate ca ai senzatia ca nu ti se mai acorda destula atentie in relatia de cuplu.
Pe de alta parte , acest vis poate semnifica ca nu te simti la nivelul asteptarii celorlalti.
A te visa comitand un adulter cu sotia/sotul unui prieten , inseamna ca te simti neglijat(a) de sotia ta/sotul tau .

-Adunare – A fi prezent in vis la o adunare iti simbolizeaza ambitiile si idealurile intime.

-Adversar- A visa un adversar inseamna ca te vei apara de atacurile asupra intereselor tale.
Daca iti invingi in vis un adversar , vei scapa de efectele unui eveniment dezastruos.
Visul conform caruia ai un adversar , iti semnifica un aspect personal cu care te afli in conflict.

-Aer – Visul despre aer indica creativitate si inteligenta.Daca aerul este cetos sau plin de fum , inseamna ca mintea sau gandirea ta este incetosata.
Visul unui aer rece indica dezacorduri in relatia ta sau mici probleme la serviciu.Esti in pericol de a pierde contactul cu realitatea.
A visa ca aspiri aer fierbinte simbolizeaza faptul ca esti inconjurat de o influenta malefica.

-Aerobica – Cand visezica practici gimnastica aerobica , inseamna ca trebuie sa iesi mai des in aer liber si sa faci mai multa miscare.

-Aeroplan – Vezi avion.

-Aeroport – Un aeroport in vis simbolizeaza atat nasterea (sosirea) cat si moartea (plecarea).Daca aeroportul este aglomerat , aceasta semnifica nevoia ta de libertate , de idealuri si sperante majore.Anumite noi idei sunt lansate sau gata de a fi aplicate.Ele pot fi legate de o noua relatie de cuplu , o noua etapa in cariera sau o noua aventura.
Un aeroport gol indica ca planurile tale de calatorie vor fi schimbate sau anulate.

-Afectiune – A visa ca arati afectiune fata de cineva , inseamna ca esti multumit si fericit de actuala ta relatie de cuplu. Poate fi si un indiciu al faptului ca ar trebui sa arati mai multa afectiune fata de partenerul tau.

-Afine - Visul afinelor reprezinta tineretea ta si dorinta ta de a o recastiga.Afinele sunt un simbol al eternitatii si optimismului legat de viitor.
Pe de alta parte , acest vis poate semnifica faptul ca esti deprimat sau ca treci printr-o o schimbare brusca a dispozitiei.

-Afis – Visul in care tu sau altcineva lipeste un afis semnifica incercarea ta de a pune o bariera sau un scut intre sinele tau si ceilalti.Mai poate sugera ca incerci sa acoperi sau sa ascunzi ceva , poate un secret.
Pe de alta parte , visul poate reprezenta ceva ce trebuie infrumutesat.
Visul in care dezlipesti un afis denota ca ai inceput sa lasi garda jos sau sa distrugi o bariera dintre tine si ceilalti.Mai poate indica relevarea unui aspect despre tine pe care l-ai tinut ascuns.
Culoarea afisului iti poate indica despre ce fel de bariera , secret sau simtamant este vorba.

-Afluenta – Visul despre o afluenta catre tine semnifica eforturi incununate de succes si faptul ca te vei asocia cu oameni bogati.

-Africa – Un vis despre Africa reprezinta incercarea de exprimare si afirmare a impulsurilor reprimate , inconstiente , sexuale .

-Afront – Cand visezi despre un afront , ti se sugereaza ca o persoana rautacioasa incearca sa profite de ignoranta ta si sa te puna intr-o situatie jenanta.

-Afunda , afundare – Un vis in care te afunzi reprezinta simtamintele tale si modul in care iti controlezi emotiile.Poate ca simti ca ai nevoie sa te purifici de sentimente trecute si sa iti oferi un nou inceput.

-Agata- Daca vezi in vis o agata neagra , acesta simbolizeaza bogatie , putere si curaj.
O agata rosie reprezinta pace , longevitate si sanatate.

-Agenda – Un vis in care apare o agenda reprezinta lucrurile pe care trebuie sa le urmaresti si sa le stapanesti.Poate indica si faptul ca te simti trecut cu vederea in viata de zi cu zi.Urmareaste cu atentie continutul agendei din vis.

-Agonie – Visul ca esti in agonie sugereaza ca anumite probleme sau decizii care trebuiesc luate in viata reala s-au strecurat in visele tale , chinuindu-te pana cand le vei gasi o rezolvare.

-Agorafobie – A visa ca suferi de agorafobie este expresia temerii tale de a fi vazut sau expus unor riscuri. Visul poate simboliza o fobie reala sau simtaminte puternice de anxietate.

-Agrafa – Visul unei agrafe sugereaza ca iti dai seama ca trebuie sa mentii o relatie de cuplu.
Poate ca ai nevoie sa iti reorganizezi anumite domenii ale vietii.

-Agresiune – A visa ca te porti in mod agresiv denota dorinte sexuale reprimate. Poate reprezenta si reflectarea unui conflict din viata ta reala.

-Aisberg – Visul unui aisberg iti sugereaza sa nu iti utilizezi intregul potential sau toata forta , sau ca incerci sa te ascunzi in spatele unei fatade / masti.
Dintr-o alta perspectiva , visul iti comunica faptul ca nu analizezi indeajuns de profund anumite decizii sau probleme.Trebuie sa vezi ceea ce se ascunde sub aparenta lucrurilor.

-Ajutor – Cand ajuti pe cineva in vis inseamna ca doresti sa ajungi la un compromis in scopul atingerii unui tel.Reprezinta , in acelasi timp , efortul tau de a-ti imbina energia sau talentul cu cineva pentru realizarea unui obiectiv comun.
Cand ajuti un dusman sau pe cineva care nu iti place inseamna ca ai nevoie sa ajungi la o intelegere cu cineva diferit pentru a continua sa progresezi.
Visul in care ceri un ajutor sugereaza ca te simti pierdut, coplesit sau necorespunzator.

-Alabastru – Alabastru in vis , prezice succesul in dragoste si casatorie.
Visul spargerii unei figurine din alabastru inseamna grija , suparare si regret.

-Alama – A zari in vis alama indica inselatorie , falsitate si amagire.Poate fi si o referire la indrazneala ta.
Visul in care lustruiesti alamuri sugereaza ca ai nevoie sa iti slefuiesti marginile ascutite ale personalitatii.

-Alarma – A auzi sau a trage alarma in vis sugereaza ca ai trecut printr-un conflict intr-o relatie sau o situatie.Poate ca te intrebi daca ai luat decizia corecta.
A auzi un clopot de alarma in vis semnifica o situatie nelinistitoare , care te tulbura.Aceasta situatie poate apare nesteptat , atunci cand ti se cere sa intri in actiune.
A auzi sau vedea un ceas cu alarma / desteptator in vis reprezinta tulburarea sau obsesia ta legata de timp.Te temi ca nu vei avea suficient timp pentru a te incadra in termenul unui proiect.

-Albatros – Visul unui albatros reprezinta rezistenta si libertate.
Un albatros mort simbolizeaza ghinion si o perioada dura , plina de incercari.

-Albine – Albinele din vis simbolizeaza bogatie , noroc , armonie si fericire , dar si harnicie si straduinta .
Pe de alta parte , acest vis poate fi o indicatie asupra a ceva care ti se intampla in lumea reala sau ceva care “bazaie” de supra-activitate.
Faptul de a fi intepat in vis de o albina indica ca cineva te-a ranit spiritual sau in orgoliul tau.

-Albinos – Atunci cand vezi un albinos in vis , aceasta indica puritate sau viata eterna.Trebuie sa fii mai concesiv si mai tolerant.
Visul unui albinos de care iti este teama sugereaz ca esti ingrijorat asupra starii persoanei iubite.Intr-o alta varianta , acest vis semnifica negare.

-Album – Visul unui album semnifica faptul ca esti inconjurat numai de prieteni de nadejde.
A visa ca frunzaresti un album cu poze sugereaza ca nu doresti sa dai uitarii aminitiri sau perioade din trecut.Poate ca iti idealizezi trecutul.

-Alchimie – Atunci cand visezi despre alchimie inseamna ca treci printr-o perioada de framantari , de transformari interioare si de auto-reinnoire.Desi aceasta perioada poate fi dura , dar totul se va finaliza cu bine.

-Alcool – A visa ca degusti alcool cu moderatie denota multumire sau satisfactie vizavi de anumite decizii luate.Succesul este in mainile tale.
A te visa consumand alcool in exces semnifica sentimente de inadecvare , temeri , regrete si frica de a nu fi descoperit asa cum esti in realitate.Folosesti alcoolul ca o cale de evadare si o scuza pentru ceea ce ai facut.Intr-o alta varianta , acest vis poate reflecta probleme legate de desteptare sau de alcoolism.

- Alee – Atunci cand vezi in vis o alee , aceasta sugereaza ca ai optiuni limitate.In mod alternativ , poate semnifica ca te simti stramtorat datorita problemelor domestice si te gasesti in mijlocul unei dileme.
A visa ca mergi pe o alee reprezinta faptul ca mergi catre o fundatura sau ca ai apucat pe o scurtatura in viata.Acest vis mai poate insemna ca iti este in pericol reputatia.

-Alergie – Visul ca ai o alergie fata de ceva semnifica sensibilitatea ta fata de anumite situatii.Te poti simti ingradit fizic sau emotional fata de decizia ta de a face ceva anume.

-Alfabet – Visul literelor alfabetului simbolizeaza orice obiect , fiinta , animal sau loc asociat cu sau asemanator cu litera visata.
Dictionar de vise | Semnificatia si interpretarea viselor - A 1 Dictionar de vise | Semnificatia si interpretarea viselor - A 1 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 20, 2009 Rating: 5

4 comentarii:

  1. cum pot sa stau de vorba cu tine,eu pot numai anonim sati trimit comentariu.Da-mi de inteles si eu te invit in chat,merci

    RăspundețiȘtergere
  2. visurile mele imi transmit ceva ,dar nu stiu sa le descifrez.

    RăspundețiȘtergere
  3. M-am trezit foarte speriata,tot ce mai rețin este ca îmi strigam și îmi cautam sora,parca erau secvente când o vedeam dar nu prea clar,apoi dintr-o data se făcea ca am simntit un cutremur în 2 reprize destul de mare,din somn mi-am luat fetita în brate intre prima repriza și a 2-ua cutremurului parca încercăm sa deschid ochi și nu puteam, la faza cu cutremurul nu mai îmi apărea nimik legat de sora,m-am trezit foarte agitata și speriata îmi e foarte frica de cutremur de fel.,am întrebat membri familiei dacă au simntit cumva un cutremur,atât de real părea,ce poate însemna,va rog raspunde-ti-mi su t foarte speriata.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.