Numerologia datei de nastere

Conform teoriei numerologice , data nasterii iti poate dezvalui personalitatea, talentele sau capacitatile innascute , iti poate indica ce anume trebuie sa inveti pentru a-ti dezvolta sinele si ce fel de provocari si sanse iti poate oferi viata.

Pentru a-ti afla Numarul Nasterii sau Numarul Nativ , trebuie sa aduni numerele corespunzatoare anului nasterii , zilei de nastere si lunii in care te-ai nascut (conform exemplului de mai jos) .Numarul sau cifra de nastere nu te aseaza pe calea unui destin implacabil, nu te poate impiedica sa iti realizezi orice optiune ai ales , el reprezinta doar o sugestie legata de modul in care ti-ai putea armoniza personalitatea corespunzator momentului unic al sosirii tale in aceasta lume.

Exemplu de calcul al Numarului Nasterii : 16 aprilie 1960

16 + 4 + 1960 = 1980
1 + 9 + 8 + 0 = 18
1 + 8 = 9
9 reprezinta Cifra Nativa corespunzatoare datei de nastere 16.04.1960.

Semnificatia Numarului Nasterii

- Numarul nativ 1 . CREATORUL / INITIATORUL

Cifra 1 este reprezentativa pentru persoane extrem de originale care , in mod natural , dezvolta si aplica noi idei.Ele se manifesta in stilul lor propriu , fiind adesea catologate drept incapatanate sau arogante.Sunt foarte oneste si loiale si stiu cum sa pastreze si pretuiasca un secret.De cele mai multe ori , au talente diplomatice foarte dezvoltate .Le place sa ia initiativa , ajungand frecvent sa ocupe functii de conducere , lucru care le provoaca o mare satisfactie.Au tendinta de a fi foarte responsabile si calculate , cantarindu-si cu precautie orice miscare ; din aceasta cauza , pot ajunge sa invinovateasca alti oameni pentru esecurile actiunilor lor.Adeseori, pastreaza ranchiuna fata de cineva pe parcursul intregii lor vieti.Gasesc implinirea intr-o profesiune liberala sau intr-o companie care le apartine.

Personalitati cu numarul nasterii 1 : Tom Hanks, Robert Redford, Hulk Hogan, Carol Burnett, Wynona Judd, Nancy Reagan, Raquel Welch.

-Numarul nativ 2 . DIPLOMATUL

Oamenii avand cifra 2 ca numar al nasterii sunt diplomati innascuti.Sunt constienti de nevoile si dorintele celorlalti si se gandesc adesea mai intai la cei de langa ei decat la ei insisi.Inzestrati cu capacitati analitice si intuitive , nu le place sa traiasca in solitudine.Prietenia si compania altor oameni este foarte importanta pentru ei , ajutandu-i sa aiba succes in viata .Pe de alta parte , prefera singuratatea unei relatii neconfortabile sau neplacute.Timizi in mod natural , acesti oameni trebuie sa invete sa isi aprecieze personalitatea si sa se exprime liber , sa profite de oportunitati si sa nu se complaca in a-si amana actiunile.

Personalitati cu numarul nasterii 2 : Bill Clinton, Madonna, Whoppie Goldberg, Thomas Edison, Wolfgang Amadeus Mozart.

Numarul nativ 3 . IDEALISTUL / SPIRITUALUL

Persoanele cu numarul nasterii 3 sunt idealiste prin excelenta.Sunt foarte creative , sociabile , fermecatoare , romantice si usor adaptabile.Se apuca de multe lucruri deodata dar nu reusesc intotdeuna sa le duca pana la capat .Sunt foarte populare si idealiste.Aceste persoane trebuie sa invete sa priveasca lumea dintr-o perspectiva mult mai realista.

Personalitati cu numarul nasterii 3 : Alan Alda, Ann Landers, Bill Cosby, Melanie Griffith, Salvador Dali, Jody Foster.

Numarul nativ 4. CONSERVATORUL

Numarul nasterii 4 este emblematic pentru persoane sensibile si traditionaliste, carora le place ordinea si rutina.Ele intra in actiune doar cand inteleg si cantaresc intru totul la ce sa se astepte.Le place sa isi murdareasca mainile si sa munceasca din greu.Sunt atrase catre lumea de afara si simt o afinitate profunda cu natura.Extrem de rabdatoare , sunt gata sa astepte oricat pentru a-si implini obiectivele , putand da dovada de foarte multa perseverenta si incapatanare.Aceste persoane trebuie sa invete sa fie mult mai flexibile si sa fie mai ingaduitoare cu ele insele.

Personalitati cu numarul nasterii 4 : Neil Diamond, Margaret Thatcher, Arnold Schwarzenegger, Tina Turner, Paul Hogan, Oprah Winfrey.

Numarul nativ 5 . NONCONFORMISTUL

Persoanele cu numarul nasterii 5 sunt exploratori innascuti.Curiozitatea lor naturala , asumarea riscurilor si entuziasmul le poarta adeseori in locuri sau situatii inedite.Au nevoie de diversitate si nu le place sa ramana mult timp in acelasi loc.Lumea reprezinta pentru ele o imensa scoala , fiecare situatie din viata reprezentand o noua posibilitate de a invata inca ceva.Intrebarile lor nu se sfarsesc niciodata.Trebuie sa cugete mai mult inainte de a se angaja in actiune si sa cunoasca cat mai mult despre un subiect inainte de a ajunge la o concluzie.

Personalitati cu numarul nasterii 5 : Abraham Lincoln, Charlotte Bronte, Jessica Walter, Vincent Van Gogh, Bette Midler, Helen Keller and Mark Hamil.

Numarul nativ 6 .ROMANTICUL

Oamenii al caror numar al nasterii este 6 sunt idealisti si , pentru a fi fericiti, simt nevoia de a fi mereu de folos cuiva.O puternica legatura de familie este esentiala pentru ei.Emotiile le influenteaza adesea deciziile.Sunt pasionati de arta sau muzica.Dau dovada de o mare loialitate si pot fi excelenti profesori sau educatori.Le plac prietenii fideli , care iau in serios o conexiune afectiva.Cei cu numarul nativ 6 trebuie sa incerce sa faca o diferentiere mai aprofundata intre ceea ce pot si ceea ce nu pot schimba.

Personalitati cu numarul nasterii 6 : Albert Einstein, Jane Seymour, John Denver, Meryl Streep, Christopher Columbus, Goldie Hawn.

Numarul nativ 7. INTELECTUALUL

Persoanele cu numarul nativ 7 sunt cercetatori innascuti.Cautand adeseori sa afle ce se ascunde in spatele informatiilor secrete , le vine greu sa accepte lucrurile a caror valoare este vadita sau intrinseca. Emotiile nu le influenteaza niciodata deciziile.Punand semnul intrebarii asupra tuturor aspectelor vietii , nu le place insa sa isi investigheze interioritatea afectiva sau sufleteasca.Nu se pripesc nicicand sa porneasca o actiune , fiind increzatori in faptul ca numai prin pasi mici dar hotarati si temeinici pot castiga o cursa.Sunt inclinati catre latura tehnica , putand deveni mari cercetatori sau inventatori.Adora secretele si traiesc in propria lor lume .Trebuie sa invete sa discearna mai adanc intre adevarurile sufletesti si cele stiintifice.

Personalitati cu numarul nasterii 7 : William Shakespeare, Lucille Ball, Michael Jackson, Joan Baez, Printesa Diana.

Numarul nativ 8 . SEFUL

Oamenii cu numarul nasterii 8 sunt prin excelenta persoane care pot rezolva sau gasi solutii tuturor problemelor.Sunt profesionisti in domeniul lor de activitate , pun punctul pe i fara ezitare , au o buna judecata si dovedesc o mare capacitate de decizie . Au planuri grandioase si le place sa ia ce este mai bun din viata.De obicei, ajung in pozitii de conducere , posedand talentul de a aprecia in mod obiectiv oamenii.Iti pot arata fara nici o jena faptul ca ei sunt sefii.Trebuie sa invete sa ia deciziile pe cont propriu , fara a tine seama de dorintele altora.

Personalitati cu numarul nasterii 8 : Edgar Cayce, Barbara Streisand, George Harrison, Jane Fonda, Pablo Picasso, Aretha Franklin, Nostrodamus.

Numarul nativ 9 . ARTISTUL.

Oamenii cu numarul nativ 9 sunt artisti innascuti.Sunt extrem de grijulii si generosi fata de ceilalti , fiind in stare sa isi cheltuiasca ultimul banut pentru a fi de ajutor.Cu un farmec natural , nu au probleme in a-si face prieteni .Poseda atat de multe laturi ale personalitatii incat sunt cu greu intelesi de oamenii din jurul lor.Sunt asemeni cameleonilor , schimbandu-si atitudinea in continuu.Sunt urmariti mai mereu de noroc , insa , uneori, pot ajunge la extreme in dispozitia sufleteasca , temperament sau in pozitia sociala .Pentru a avea parte de succes , trebuie sa isi construiasca o fundatie sufleteasca de iubire.

Personalitati cu numarul nasterii 9 : Albert Schweitzer, Shirley MacLaine, Harrison Ford, Gloria Steinem, Jimmy Carter, Elvis Presley.


Articole din aceeasi sfera de interes :

Interpretarea numelui in numerologie

Semnificatia secreta a numelui in numerologie

Numerele norocoase, caracteristicile si compatibilitatea zodiilor
Numerologia datei de nastere Numerologia datei de nastere Reviewed by Diana Popescu on mai 16, 2009 Rating: 5

4 comentarii:

  1. Am si eu o nelamurire, eu sunt nascuta pe 13 aprilie 1996 insumat da 33 si redus 6.Totusi in alte articole de gen am vazut ca si in cazul cifrei destinului exista acele cifre maiestre , sau capitale ( in fine am gasit mai multe denumiri ) 11 si 22.Totusi in cateva articole am vazut ca si 33 este considerata o astfel de cifra deci pana la urma 33 este sau nu luat in considerare ca cifra maiastra ?

    RăspundețiȘtergere
  2. michael jackson romanticul

    RăspundețiȘtergere
  3. 1-coroană-cunoștințe,2-înțelepciune, 3-înțelegere, 4-bunătate,5-forţa,6-frumuseţea,7-victorie,8-glorie,9- fond

    RăspundețiȘtergere
  4. Michael Jackson are numarul nasterii 6,ci nu 7

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.