Barbatul metrosexual.Instructiuni de folosire si contraindicatii


"Metrosexual = neologism anglo-saxon aparut in preajma anilor 2000 , referitor la un barbat heterosexual , sanatos , in plina forma , care este preocupat de aparenta lui fizica si/ori de stilul de viata .
Cam asa ar putea sa sune definitia acestui tip de mascul. Doamnelor si domnisoarelor , daca v-a pus pacatul sa aveti o relatie cu un astfel de barbat , sunteti sub semnul fericirii , dar si al blestemului.

Sunteti binecuvantate intrucat este un barbat foarte ingrijit , care stie cum sa se imbrace , constient intotdeuna de felul in care arata , sau , asa cum spune o buna prietena de a mea , este "un tip care arata intotdeuna in forma".

Atunci cand pleaca intr-o vacanta , o femeie implicata intr-o astfel de relatie trebuie sa se astepte sa care o imensa trusa de accesorii cosmetice si de fitness a partenerului (gantere , extensoare , creme , emulsii , sampoane si alte chestii de genul asta).Desi barbatul metrosexual este , de obicei , incarcat cu astfel de bagaje , care pot face invidioasa orice femeie care tine la aparenta ei , avantajul este ca barbatul respectiv este intotdeuna gata sa sa iti cumpere orice articol de lenjerie sau cosmetica care ti se potriveste.

Barbatii metro sunt la fel de familiarizati ca si tine cu programele unei masini de spalat , un lucru util atunci cand esti plictisita sa mai butonezi pe un astfel de dispozitiv..Gustul lor in a alege imbracamintea , un restaurant sau o destinatie vacanta , este cu adevarat impecabil.

Un alt avantaj ! Nu trebuie sa iti faci niciodata griji atunci cand un barbat metrosexual te asteapta sa te imbraci ! El are nevoie de cel putin tot atat de mult timp ca si tine pentru a-si aranja tinuta exterioara.
Iar , in ceea ce priveste prestatia lor erotica , nu ai de ce sa te plangi.Masculinitatea lor izvoraste , pur si simplu , in testosteron !

Ei , acum urmeaza contraindicatiile de folosire a barbatilor metrosexuali.Ei iti invadeaza cu totul spatiul intim.Sunt langa tine la salonul de cosmetica , te urmaresc indeaproape atunci cand iti epilezi picioarele sau iti faci o noua tunsoare , fiind mai mult decat dispusi sa iti impartaseasca opiniile lor , de obicei critice.Sunt langa tine in timp ce iti faci un masaj cu vibratii , si profita de lucrul asta pentru a li se face manichiura sau pedichiura.In tot acest timp ei te captiveaza cu subiecte despre ultimul tip de coafura sau bikini , si despre ultimele barfe de la "Acasa tv" sau "Kanal D".

Barbatul metrosexual iti este mereu aproape (si te sufoca) la sedintele tale de fitting , oferindu-ti imaginea lui cosmetizata la cel mai apropiat aparat de gimnastica.Oriunde ai pofta sa te duci , el este langa tine.
In ciuda faptului ca barbatul metrosexual iti invadeaza cu obstinatie spatiul intim , te poti considera norocoasa.El este cel mai util barbat posibil ! Iti face cumparaturile stiind cu precizie ce iti doresti , la orice ora din zi ("Sac , fetelor e al meu !") , intelege subtilitatile unui salon de cosmetica si este gata oricand sa iti indeplineasca fanteziile secrete.

Ce iti poti dori mai mult decat atat ?

Articole din acelasi domeniu :

Aforisme , citate , maxime despre barbati
Barbatul metrosexual.Instructiuni de folosire si contraindicatii Barbatul metrosexual.Instructiuni de folosire si contraindicatii Reviewed by Diana Popescu on iulie 11, 2009 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.