Limbajul si seductia ochilor.Cum sa seduci prin privire

Ochii , oglinzi ale sufletului , sunt un instrumentele delicate dar eficiente ale flirtului si seductiei.

Contactul ochilor este o parte esentiala a ritualului iubirii.Ochii sunt cel mai puternic mijloc de transmitere a energiei sexuale.Intalnirea a doua priviri poate reprezenta o contopire a doua potentiale energii erotice.

Atunci cand o femeie sau un barbat se uita in ochii tai si nu gaseste nimic expresiv in ei , nu mai conteaza cat de mult iti fixezi privirea in ochii ei sau ai lui.Daca initial au fost placuti impresionati de aspectul tau fizic , ei iti pot raspunde privirii si isi oglindesc ochii in ochii tai pentru a "citi" cat mai multe despre tine.Daca privirea ta este plata si insipida , se vor uita in alta parte si vor evita orice alt contact al ochilor.

Atunci , insa , cand un barbat sau o femeie te priveste in ochi , iar energia ta sexuala ii este transmisa cu intensitate , scanteia magica dintre voi se poate transforma intr-o valvataie .Greseala facuta de multi oameni , mai ales datorita ignorantei asupra felului in care actioneaza energia sexuala , consta in a-si spune :"Foarte bine ! Am avut un contact al ochilor si suntem aproape un cuplu."O mare , mare greseala !

Fara a inteti flacara , mica scanteie dintre doi potentiali iubiti se poate stinge dintr-o data.Secretul incendierii atmosferei fragile dintre doi oameni consta in folosirea ochilor ca un mijloc sugestiv de comunicare.
Ochii poseda un limbaj propriu.Ei stapanesc o forma extrem de subtila de impartasire , o forma greu de definit , dar pe care o recunosti atunci cand ochii incep sa iti "vorbeasca" : ei se ingusteaza , se adancesc , se maresc , ei saluta , adora , invita , sugereaza , implora , insista , mangaie , propun sau promit.Ei pot , de asemenea , straluci plini de cunoastere , clipi rautacios sau exprima o intensa dorinta sexuala.Toate acestea fara a-ti deschide gura si fara a articula nici un cuvant.

Nimic nu iti poate darui un mai mare avantaj in cucerirea unui partener decat fluenta limbajului ochilor.

Tehnica limbajului nonverbal al ochilor

Incearca sa petreci circa 20 de minute pe zi , in fata unei oglinzi , pentru a-ti exersa modul de a comunica prin privire.Senzatia care trebuie sa emane din ochii tai poate fi descrisa drept "intensa".Gandeste-te la lucruri excitante , imagineaza-te uitandu-te la cineva care te "innebuneste".Pur si simplu , incerca sa fii pasional.In momentul in care reusesti sa-ti trezesti energia sexuala din corp , straduieste-te sa o transmiti numai prin ochi.Fata , pe de alta parte , trebuie sa iti ramana impasibila.Pe masura ce te vei experimenta , vei fi capabil sa atragi atentia numai printr-o privire.Vei fi in stare sa schimbi placiditatea ochilor intr-o forta de comunicare afectiva in doar cateva secunde.
Atunci cand esti langa un potential partener , incearca sa combini o conversatie banala cu un intens contact al ochilor.Intrucat vei trimite semnale mixte , amestecate si vei fi indirect , persoana caruia ii vorbesti va fi, de cele mai multe ori, atenta la ceea ce spui , pierzandu-se totodata , in privirea ta staruitoare.Nu trebuie sa ii dai nici o sansa sa isi dea seama ce se intampla ; ea se va implica in mod inconstient in flirtul tau.

Acesta nu este decat unul din mijloacele pe care le ai la dispozitie , doar unul din instrumentele eficace ale arsenalului unei seductii totale.Trebuie sa iesi in lume , sa iti creezi oportunitati de a intalni cat mai multi oameni.Arta de a comunica prin ochi se potriveste , de exemplu , in cluburi , acolo unde comunicarea nonverbala este un ingredient mai mult decat necesar.

Pe de alta parte , trebuie sa te asiguri ca nu intretii un contact vizual prea mult timp ; oamenii te vor considera un ciudat si vor fugi de tine !

Contactul ochilor.Indicatii si contraindicatii

-Eficienta acestui tip de comunicare nonverbala poate fi covarsitoare.Ea este esentiala pentru carisma ta personala.Vei constata ca oamenii se simt dintr-o data atrasi de tine.Vei putea deveni , la propriu , incarcat cu putere , pur si simplu pentru ca vei arata ca si cum ai fi avut-o dintotdeuna.
-Cand pui in practica aceasta tehnica , incearca sa iti inchizi foarte putin pleoapele , mentinandu-ti ochii larg deschisi.In acest fel , vei putea sa iti mentii mult timp privirea fara a clipi.
- Privirea triunghiulara : atunci cand ai mentinut o vreme contactul vizual cu "tinta" ta , coboara-ti privirea catre buze , mentine-o astfel un moment , apoi reia contactul ochilor.
- Este important ca privirea ta sa isi pastreze un aer de ambiguitate.Nu iti doresti sa pari manios sau temator , adeseori nu este bine sa pari interesat sexual intr-un mod prea evident intrucat , in acest fel , iluzia poate fi destramata.Privirea ta trebuie sa transmita doar intensitate si caldura , ca si cum ai citi gandurile interlocutorului , fara ca acesta sa le poata citi pe ale tale.
- Incearca sa nu arati ca un maniac.Uneori poti impinge prea departe aceasta tehnica a privirii.Trebuie sa pari alert , dar , totodata, relaxat din punct de vedere fizic , condimentandu-ti prezenta cu cate un zambet plasat la momentul potrivit. Exista un echilibru delicat intre un contact vizual prea scurt si unul prea lung.Un contact de mica durata te face sa pari timid si neinteresat.Unul prea lung poate fi interpretat ca un semn de dezechilibru mental.Trebuie sa mentii contactul ochilor un interval de timp suficient pentru a arata ca esti interesat ; un contact vizual prelungit in mod subtil , uneori chiar si o secunda , poate marturisi unei femei sau unui barbat ca te simti atras de ea / el.



Alte articole din acelasi domeniu :

Limbajul corpului, limbajul secret al dragostei

Secretele seductiei femeii.Limbajul nonverbal

Cum se cucereste un barbat
Limbajul si seductia ochilor.Cum sa seduci prin privire Limbajul si seductia ochilor.Cum sa seduci prin privire Reviewed by Diana Popescu on iulie 20, 2009 Rating: 5

30 de comentarii:

  1. Hmmm interesant articolul.

    RăspundețiȘtergere
  2. buna.am cunoscut un baiat la un restaurant si se tot uita la mine.dar cu o privire blanda si zambea.cand trecea pe langa mine devenea agitat si evita contactul vizual.dar din departare se uita numai la mine.intr-o dimineata cand m-am dus sa pun ceva in pahar la restaurant a venit in fata mea adica in fata mea era o masa si el era in fata mesei si s-a uitat la mine pentru mai mult timp si eu la fel.am avut un contact vizual si atunci am simtit ceva foarte puternic si frumos.credeti ca ma place?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este clar ca te place. daca are sau nu intentii serioase, asta este cu totul altceva.

      Ștergere
    2. As vrea sa va trimit pe instagram o poza cu cineva și dacă îmi puteți spune ce transmit ochii acelei persoane. :)

      Ștergere
  3. Ochii poarta catre suflet... Un articol prea mic pentru un subiect atat de mare. Fainut articolul "nevertheless". Numai cu ochii poti sa seduci! Da. (cea mai frumoasa forma de cucerire - e ca si cum cuceresti o cetate, reduta, cazemata, fara sa folosesti armele) Stiu asta din experienta proprie. Un barbat tanar cu multi ani in urma nu avea voi conform uzantelor (bunelor maniere) sa se uite direct in ochii unei femei. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. voie* - scuze dar nu am posibilitatea de a edita

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ,un baiat care trece in fiecare zi pe langa mine ma tot priveste in ochi, am incercat sa vad ce spune privirea lui dar nu reusesc. ce credeti?

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna, eu fac inot si acolo este un antrenor care ma saluta cand vin, zambind si din cand in cand se uita la mine si eu la fel, dar mereu amandoi ne schimbam privirea cand vedem ca se intersecteaza. Credeti ca ma place? Este un tip timid si nu zice pra multe.

    RăspundețiȘtergere
  7. Exista un baiat pe care il plac foarte mult si mereu se uita la mine pe ascuns iar atunci cand il observ isi schimba privirea catre altceva! Atunci cand ma uit la el pare sa il deranjeze si mereu cand ii scriu ceva ma blocheaza si ma deblocheaza! De multe ori se uita in ochii mei si imi zambeste! Dupa ce m-a blocat si m-a deblocat atunci cand ne vedem se poarta normal si zambeste, iar cand il intreb de ce a facut asta se uita in ochii mei si imi raspunde "nu stiu" si apoi pleaca!
    Voi ce credeti ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Il intimidezi.Nu are curaj.Probabil e foarte timid,si poate doar in preajma ta.Nush dak e mereu timid.Este?L-ai vazut comportandu-se total ,,neintimidat" cu prietenii sau altcnv?

      Ștergere
    2. Poate crede ca il placi si profita de asta? Sau in alt caz e foarte timid.Sau poate are prietena

      Ștergere
  8. am un coleg pe care il plac foarte mult. pana azi, se uita la mine, chiar foarte profund si imi spunea tot ce are de zis. Azi, insa, imi vorbeste si el intoarce privirea. E ceva cu mine?...sau el este incurcat. Nu se poate concentra?
    Asta mi se intampla mie, Cand vreau sa-i spun ceva..care are cateva randuri...trebuie sa privesc in alta parte pentru a putea zice ceva..coerent..:)

    Oare el de ce priveste in alta parte?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil, a realizat dintr-o data ca te place, iar privirea ta directa il incurca, il intimideza.

      Ștergere
  9. Heii, plac un băiat de câteva săptămâni si de fiecare data când ma uit la el ni se intersectează privirea, iar apoi se uita in alta parte, nu stiu daca ma place si sunt foarte confuza. Ma speriu foarte tare can privirile noastre se intersectează si îmi bate inima gata sa îmi iasă din piept. Ma puteri ajuta cu un sfat sa îmi dau seama daca ma place sau nu?? Teo.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deocamdata, din ceea ce ai povestit, nu exista nici un indiciu sigur ca te place sau nu. Incearca sa-ti intersectezi pasi mai des cu el sau sa-i vorbesti si vezi ce se intampla...

      Ștergere
  10. Ai un vis de realizat? Noi iti aratam cum se poate.Totodata oferim si realizarea unui castig. Oportunitate serioasa.Fii unul dintre cei selectati pentru un proiect national si mondial de dezvoltare personala.Parcurgi un curs gratuit si lucrezi cat vrei la realizarea visului tau. Detalii dupa ce trimiti textul INFO la aristocrat6464@gmail.com.

    RăspundețiȘtergere
  11. Am un coleg care se uita si o ora in privirea mea, ma imbratiseaza,o data a vrut sa ne tinem de mana. Ce sa cred ma place sau nu ??? ( imi spune ca sunt draguta, frumoasa si inteligenta )

    RăspundețiȘtergere
  12. Salut,sper ca citesti asta.M-am mutat anul asta in alta scoala si aici am cunoscut un baiat foarte dragut.Prietenii lui sustin ca el mereu vorbeste despre mine, iar prietena mea spune ca mereu il surprinde holbanduse la mine, din cate mi-au spus, ma place din decembrie, iar eu nu stiam ca exista pana in aprilie cand a trebuit sa impartim un scaun in autocar in cadrul unei excursii.Atunci mi-am dat seama ca il plac, dar mai multe persoane au aflat, inclusiv el, d e atunci ma ignora, insa prietenii lui sustin in continuare ca numai la mine ii sta gandul.Avem foarte multe in comun, zodia, culoarea ochilor, hobbyurile, chiar si luna/ziua nasterii.L-am vazut privinduma insistent de cateva ori, dar continua sa ma ignore.Ce se intampla?:/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Neon. Inclin sa cred ca te place cu adevarat, dar este nitel timorat, nu poate scapa de o oarecare timiditate.

      Ștergere
  13. Iubesc un baiat care atunci cind se uita in ochii mei parca are o slabiciune ce credeti ma place sau nu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ai interpretat corect mesajul acestuia, probabil ca te place...

      Ștergere
  14. îmi place de un tip mai mare decât mine cu un an ,e in clasa a 8-a ....nu am avut absolut niciodata o convresatie insa intr-o zi el si-a facut un selfie impreuna cu prietenul sau (pe care il cunosc)si mi-a trimis poza impreuna cu un mesaj ...desigur de pe faceul prietenului sau ....nu imi dau seama daca ma place ...sincer ne uitam mereu in ochii unul altuia pe hol iar odata m-a surprins imbratisand un baiat si s-a holbat furios la noi timp de 2minute desi noi nu ne mai imbratisam ..pur si simpl a inlemnit .... insa nu m-am salutat niciodata cu el si nu stiu cum sa intru in vorba cu el ca sa nu par disperata jalnica sau ciudata...HELP PLEASE

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna.Am mers acum nu mult timp cu mai multi colegi de liceu sa ajutam niste copii.Dintre colegii de liceu am zarit un baiat care mi-a atras atentia de la prima privire.Adica cum l-am vazut nu-mi puteam lua ochii de la el.Eu eram imbracata in albastru, iar el in spatele meu a intrebat pe alti baieti"Cine e albastruta?" adica eu.De atunci pe holul scolii si ori unde ma vede nu-si ia privirea de la mine.Se uita doar la mine.Eu am zarit asta si fiind ca il plac mult, procedez la fel ca el.Si am ajuns sa ne uitam amandoi unu la celalalt incontinuu si neintrerupt, dar fara sa ne vorbim si fara a face alte gesturi.Si eram odata in clasa si era usa deschisa.Atunci el a aparut si iarasi se uita la mine si eu la el.Atunci el mi-a facut din mana si mi-a zambit dulce si a plecat.Dupa 2-3 secunde s-a intors inapoi iar eu nu ma puteam opri din zambit, iar el nu-si lua privirea de la mine din nou.Oare chiar ma place si are vre-un interes? Oare ce se va intampla in continuoare? Nici macar nu stiu cum il cheama sau in ce clasa e...ma puteti ajuta cu un sfat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca te place mult..Incearca sa afli mai multe despre el si dai add pe facebook dar nu ii scrie, lasal pe el sa faca primul pas.

      Ștergere
  16. Buna plac un baiat de vreo 6luni il vad o data pe sapt...el ma priveste mereu ...de cate ori il privesc in ochi se uita un pic la mine apoi isi ia privirea..se uita la mine si pe ascuns si cand trece pe langa mine se apropie f.mult de mine.....ce inseamna?!e timid?

    RăspundețiȘtergere
  17. Nustiu dce sa poartă indiferent cu mine

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.