Forma | expresia ochilor si personalitatea

Forma ochilor , asemeni culorii acestora , a facut obiectul a numeroase speculatii , mai mult sau mai putin stiintifice , despre personalitatea sau caracterul unei persoane.Iata cateva interpretari …

- Ochii mici , privind pe furis , sunt caracteristici unui om introvertit sau pot indica concentrarea , focalizarea acestuia.
Pe de alta parte, ochii mici inseamna organe receptoare mici , ceea ce poate semnifica o minte selectiva.Atunci cand cineva cu astfel de ochi este interesat cu adevarat de ceva sau cineva , atunci el se va dedica trup si suflet acelui lucru sau acelei fiinte .

Parti negative ? Uneori, stangacie sau un mod unilateral de a privi lucrurile.Pentru a-si implini personalitatea , o astfel de persoana trebuie sa se deschida si catre lucruri aparent lipsite de utilitate sau nesemnificatie.

- Ochii mari si stralucitori , care fixeaza un obiectiv cu hotarare sau staruinta , indica natura perseverenta a unei persoane.
Totodata, ochii mari reflecta o mare capacitate de receptare , mai ales atunci cand au o culoare deschisa ( albastru sau verde) , dar pot fi si indicii ale unei minti deschise , animate de o curiozitate intelectuala febrila .Un om cu astfel de ochi uraste , de obicei, plictiseala , iar imaginatia lui bogata il poate indrepta catre o cariera creativa.

Slabiciunea celor cu ochi mari poate apare datorita impulsuluilor de a “absorbi” totul, fiind astfel distrasi de la un anumite obiective..Ei trebuie sa se concentreze pentru a nu se risipi in prea multe amanunte sau informatii.O alta caracteristica dezavantajoasa poate fi hipersensibilitatea , reactia prea puternica sau exagerata fata de unele situatii sau evenimente.

- Ochii care nu isi gasesc locul , ratacind de colo colo , denota un om nerabdator sau nelinistit.Totodata , cineva care evita sa isi fixeze privirea pe ceva sau cineva anume , isi poate trada , in acest fel , intentiile ocolite , indirecte, sau inselatoare.

- Ochii cu pleoape aproape drepte sau necurbate , sunt caracterizati prin prudenta , precautie.

- Ochii cu pleoapa de jos curbata sugereaza deschidere catre ceilalti .

- Ambele pleoape cu o curbura mare marturisesc despre sinceritatea unei persoane.

- Ochii asimetrici pot indica un om care are o perspectiva unica sau singulara asupra vietii .O astfel de persoana este considerata a avea o mare capacitate de analiza si de selectie.

- -Ochii proeminenti sunt caracteristici unui om dominator , care reactioneaza spontan fata de orice provocare.

- -Ochii apropiati indica preocuparea fata de detalii sau lucruri marunte.

- Ochii indepartati semnaleaza o persoana deschisa , sociabila , care poate avea talentul de a initia noi curente de opinie sau moda.

- Ochii indreptati in sus sunt specifici unui oportunist.

- Ochii indreptati in jos sunt asociati cu o persoana supusa , umila , sau timida.

- Ochii profunzi , in care poti avea senzatia ca te pierzi , sunt un semn al afirmarii de sine sau a indraznelii.

- Pleoapele mari , consistente , indica placerea pentru intimitate.

- Pleoapele subtiri sunt un semn al detasarii sau racelii fata de cei din jur.

Desigur, ochii sunt mult mai fascinanti atunci cand apartin unei femei … si sunt priviti de un barbat.Inca din antichitate, misterul femeii a fost adancit de privirile sau stralucirea ochilor femeilor.De-a lungul timpului , barbatii au incercat sa descifreze ce se poate ascunde in spatele pupilelor sau pleoapelor sexului slab.

Astfel de credinte ( adevarate , reale , voi puteti decide) spun ca ochii mari, fara stare, dilatati, plini de stralucire, cu pupile negre inconjurate de mici vinisoare , aruncand o radiatie delicata si placuta , sunt specifici unei femei norocoase, cu o maniera dominatoare, respectata ca o creatoare de opinie sau o conducatoare.

Atunci cand ochii sunt mici , cetosi, nelinistiti, de culoare gri , rotunzi , mati , cu o forma asemanatoare celor ai porumbeilor , toate acestea denota uratenia dintr-o femeie.O astfel de femeie este guraliva, barfitoare, acra si nu are nici o sansa de a evolua in viata.

Ochii mari si alungiti sunt expresia unei naturi pasionate.O astfel de femeie poate fi foarte populara in societate .

Ochii negri si rotunzi indica o femeie sexy , constienta de sexualitatea ei.

Niste ochi “adormiti”, “molesiti”, seminchisi semnaleaza o femeie innebunita dupa sexul opus , cu moravuri indoielnice.

In cazul in care colturile ochilor au un desen delicat iar genele din acea portiune sunt negre, acesta poate fi un semn de noroc.
Daca cineva are colturile ochilor sunt grosolane, iar genele din aceasta zona sunt rare si galbui, acesta este un semn de nenoroc.

Copyright © diane.ro

Subiecte din aceleasi domenii in blogul Dianei:

Culoarea ochilor iti dezvaluie personalitatea

Forma nasului si personalitatea femeii

Forma gurii | buzelor si personalitatea
Forma | expresia ochilor si personalitatea Forma | expresia ochilor si personalitatea Reviewed by Diana Popescu on septembrie 08, 2009 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.