Horoscop chinezesc 2010. Zodia Sobolanului

-Ani de nastere pentru zodia sobolanului : 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996

-Personalitati din zodia sobolanului : George H. Bush, Hugh Grant, Cameron Diaz, T.S. Eliot, Louis Armstrong, Sammi Cheng, James Baldwin, Clark Gable, Zinedine Zidane si Ursula Andress.

-Trasaturi pozitive ale personalitatii : generozitate ,ambitie , imaginatie , perseverenta.

-Trasaturi negative ale personalitatii : criticism , suspiciune , manie , sete de putere.

-Compatibilitatea sobolanului : bivol ,dragon , maimuta.

Previziuni generale 2010

De-a lungul anului 2010 (anul tigrului de metal) melancolia nu va uita sa iti faca cateva vizite , intrucat viata iti va fi marcata de unele probleme afective sau neconcordante in relatii .Aceste incidente , desi fara mare importanta , iti pot provoca reactii exagerate.Incearca sa actionezi cu cat mai multa luciditate , sa iti asumi cu gratie responsabilitatile si sa iti pastrezi cumpatul .

Cel mai bun moment al anului 2010 se va datora prezentei in semnul tau zodiacal a planetelor Quan Doi / Guan Dai (planeta maturitatii) si Moc Duc / Mu Yu (planeta acumularii).Desigur , aceste doua planete erau deja pozitionate favorabil , insa constelatia adversa Dau Quan / Dou Jun (Ursa mare) te-a impiedicat sa profiti de influenta lor benefica.De aceasta data , te vei bucura de un mai mare tonus vital si de o sporita incredere in tine , ceea ce te va face sa profiti de influxurile bune ale acestui an. Astfel , Quan Doi / Guan Dai te va ajuta sa iti afirmi personalitatea , autenticitatea si spiritul inovator , in timp ce Moc Duc / Mu Yu iti va spori intuitia , creativitatea si te va impulsiona sa fii generos.

Dragostea Sobolanului in 2010

Trimestrul I (14 februarie – 13 mai 2010) - Iti aduce semne bune pentru viata ta amoroasa.Daca esti o inima singuratica , nu vei mai ramane asa pentru mult timp.Vei reveni la o mai veche legatura , sau iti vei intalni iubirea cand vei face cumparaturi ; conjunctiile planetare sunt de partea ta in aceasta privinta.Daca esti parte a unui cuplu , vei avea toate sansele sa treci printr-o perioada euforica , condimentata eventual cu lumanari la cina , plimbari romantice sau chiar o calatorie asemanatoare unei noi luni de miere.

Trimestrul II (14 mai – 9 august 2010) – Conjuctura /harta cereasca ( Tu Vi) va avea un aspect armonic care iti va favoriza viata sentimentala.Nativii casatoriti vor trece printr-o perioada incarcata de afectiune care le va putea trezi dorinta de a-si largi familia sau de a concepe impreuna cu partenerul un proiect important.Cuplurile in dificultate vor avea o excelenta oportunitate sa se reimpace si sa isi ofere un nou inceput.Cei singuri vor fi interesati numai de relatii cu perspective serioase si vor putea sa isi lase sperantele sa ia amploare. Tu Vi prilejuieste sau favorizeaza numai relatii sincere de durata , si nu legaturi de cateva nopti.

Trimestrul III (10 august – 5 noiembrie 2010) - Un climat planetar favorabil mai curand unei relatii de dragoste calme decat unei febrile iubiri la prima vedere.Daca esti casatorit , probabil ca viata ta de cuplu va continua sa se desfasoare intr-o oarecare rutina in care vor predomina aspectele legate de partea materiala a gospodariei.Persoanele singure pot incerca sa isi gaseasca un partener , dar nu trebuie sa fie insufletite de prea multe sperante : marea iubire va sosi cu siguranta , dar , probabil , nu de aceasta data.

Trimestrul IV (6 noiembrie – 2 februarie 2010 ) – Datorita aspectului nefavorabil al stelei Thai Phu / Tai Fu (steaua Enigmei) , vei suporta cu greu obiceiurile si obisnuintele din viata de cuplu.Steaua Thai Duong / T’ai Yang (soarele) nu te va indemna la indulgenta fata de partener , asa incat nevoia unei schimbari radicale in viata ta ve deveni din ce in ce mai stringenta.Rabdare! Nu actiona sub impulsulul momentului ! Persoanele singure vor avea sansa , de aceasta data , sa intalneasca un partener nemaipomenit.Cu toate acestea , ele nu trebuie sa se lase prea usor purtate de val.

Cariera Sobolanului in 2010

Primul trimestru (14 februarie – 13 mai 2010) – In munca , trebuie sa incerci sa iti rezolvi , mai intai, sarcinile cele mai greoaie sau de durata.In acest fel vei putea fi disponibil pentru initiativele care te preocupa.Invata bunul obicei de a-ti implini indatoririle imediat ce apar ; nu amana lucrurile de azi pe maine , pentru ca in felul asta iti vei ingreuia avansarea sau vei putea sa te demoralizezi.

Trimestrul II (14 mai – 9 august 2010) – Vei fi asemeni unui leu care isi scoate ghearele.Te vei dovedi un luptator tenace , hotarat sa isi realizeze obiectivele profesionale.In unele ocazii, va parea ca vrei cu orice pret sa te implici intr-o batalie.Cu o perseverenta mai mare decat de obicei , te vei angaja cu entuziasm in sarcini indraznete.Daca ai profesiune independenta , liberala , vei sti sa profiti la maximum de autonomia ta si vei avea rezultate excelente.Intr-un grup iti va fi, insa , mai dificil sa lucrezi.Simti o nevoie irepresibila sa le spui ce gandesti superiorilor sau asociatilor tai ; asigura-te , mai intai, ca sunt dispusi sa asculte ce ai de zis.

Trimestrul III (10 august – 5 noiembrie 2010) – Imaginatia va fi punctul forte al destinului tau profesional.Mintea iti zbarnai de proiecte si idei.Vei avea totusi dificultati in a le pune in practica , datorita lipsei tale de pragmatism.Ramai optimist, persevereaza si , cu ajutorul stelelor , vei ajunge la succes.In perioada ultimei luni a acestui trimestru , vei beneficia de concentrarea unor influxuri benefice , care iti vor stimula tenacitatea , perseverenta si credibilitatea in ochii altor persoane.Ingeniozitatea iti va fi stimulata , iar acest lucru te va ajuta sa gasesti solutii ideale pentru orice problema va apare.

Trimestrul IV (6 noiembrie – 2 februarie 2010 ) – In acesta perioada vei avea parte de mari oportunitati.Daca ai avut intarzieri si dificultati, acum vei putea recupera timpul pierdut si iti vei finaliza cu succes proiectele de care esti atasat.Va fi necesar , insa , sa te retii fata de initiative si sa nu te lasi prada impulsivitatii.Vei primi ajutor de la persoane competente.In ultima luna a trimestrului , este posibil ca ambitiile profesionale sa iti fie infranate.Pot apare probleme persoanle ; de exemplu, este posibil ca partenerul de cuplu sa te puna sa alegi intre cariera si familie.

Sanatatea Sobolanului in 2010

Trimestrul I (14 februarie – 13 mai 2010) – Aspectul astral al acestei perioade indica o amenintare fata de ficat si plamani. Totul va depinde , desigur , de varsta ta si de felul tau de viata.Mai mult ca oricand, iesi cat mai des la aer curat si infraneaza-te de la excese.Ocazional , ar fi indicat sa tii cate o perioada de post sau dieta saraca in grasimi ; evita alcoolul , tutunul si cafeaua.Acelasi aspect planetar iti va putea determina schimbari bruste de dispozitie si o stare nervoasa extrema.Ar fi indicat sa practici un sport neviolent sau o activitate fizica care sa te solicite indeajuns pentru a iti risipi energia negativa.

Trimestrul II (14 mai – 9 august 2010) – In prima luna a acestei perioade poti avea mici probleme cu sistemul digestiv si sistemul nervos.De aceea , va fi necesar sa te supraveghezi si ingrijesti pentru a preveni afectiuni precum ulcerul sau accesele de isterie.Incapacitatea de face ceva pentru o persoana draga sau dezamagirea produsa de cineva apropiat te vor putea aduce la afectiuni nervoase.Yoga ar putea fi o cale excelenta de a-ti calma nervii.Cat despre dieta , ti se recomanda o alimentatie echilibrata si evitarea exceselor .

Trimestrul III (10 august – 5 noiembrie 2010) – Vei avea o stare de sanatate in general buna : stabilitate emotionala si nervoasa , echilibru al energiei fizice , capacitatea te a te reface rapid dupa un efort sustinut.Asta nu inseamna , totusi, sa abuzezi de forta ta sau te lasi prada exceselor . Vei avea o forma fizica excelenta in a doua luna a trimestrului, si vei simti un usor disconfort in ultima luna.

Trimestrul IV (6 noiembrie – 2 februarie 2010 ) – Conform conjunctiei astrale , in primele doua luni ale acestei perioade de timp te vei bucura de o buna stare de sanatate.Pot fi posibile cateva mici afectiuni, dar vei trece de ele fara probleme .Starea ta nervoasa poate ajunge la o incordare la inceputul ultimei luni ; posibil sa ai probleme cu somnul sau cu trezirea.Abtine-te de la somnifere sau alte tranchilizante.Incearca sa duci o viata regulata si cat mai lipsita de stres.


Banii Sobolanului in 2010

Trimestrul I (14 februarie – 13 mai 2010) – Din punct de vedere financiar , daca iti vei veghea cu intelepciune bugetul si vei evita cheltuielile excesive , totul iti va merge bine .Asteapta un moment favorabil pentru a-ti reorganiza situatia financiara sau plasamentele.In caz contrar , vei putea suferi un esec. Daca vrei sa contractezi un imprumut important pentru a-ti achizitiona ceva , gandeste-te de doua ori inainte de a semna.

Trimestrul II (14 mai – 9 august 2010) – Avand in vedere climatul planetar , situatia ta financiara va fi stabila.Desigur , cu conditia de a nu te lasa antrenat in afaceri pe care nu le poti controla , amagit de perspectiva unor castiguri grase.Prudenta trebuie sa fie cuvantul tau de ordine.

Trimestrul III (10 august – 5 noiembrie 2010) – Vei fi inclinat mai curand sa economistesti decat sa te arunci in cheltuieli nesemnificative.Banii iti vor inspira o motivatie mult mai serioasa.Poate ca vei renunta la unele avantaje materiale si financiare , pentru a te concentra catre un anumit obiectiv.Sau , poate, vei avea de gand sa cumperi un apartament sau o casa.In toate variantele , este indicat sa cauti sfaturile unui specialist care sa te indrume in reorganizarea bunurilor tale si in obtinerea unor beneficii cat mai mari.

Trimestrul IV (6 noiembrie – 2 februarie 2011) - Thien Phuc / Tian Fu , steaua norocului si a succesului iti promite o perioada favorabila legata de planurile tale financiare.Nu ezita sa ceri o marire de salariu , iar daca ai niste bani economisiti cauta sa gasesti un plasament favorabil.Nu iti pierde , insa luciditatea ; nu fii prea optimist sau cheltuitor.

Nota : Asa cum ati observat , cele patru trimestre ale anului chinezesc 2010 , anul tigrului , difera de cele europene. Ele sunt cuprinse in urmatoarele perioade de timp :

- Trimestrul I : 14 februarie – 13 mai 2010
- Trimestrul II : 14 mai – 9 august 2010
- Trimestrul III : 10 august – 5 noiembrie 2010
- Trimestrul IV : 6 noiembrie – 2 februarie 2011

<<<<<<<<<<<<< Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2009

Horoscop european 2010 - cele 12 zodii

Simbolurile zodiacale chinezesti.Semnificatia semnelor din horocopul chinezesc

Zodiacul chinezesc.Origine si semnificatii
Horoscop chinezesc 2010. Zodia Sobolanului Horoscop chinezesc 2010. Zodia Sobolanului Reviewed by Diana Popescu on octombrie 20, 2009 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.