Incapatanarea barbatului ca tactica de a cuceri o femeie ?

5 motive pentru care "Nu" poate insemna "Da"



Cu ceva timp in urma , una din prietenele mele i-a dat numarul ei de telefon unui tip numai pentru ca acesta era prieten cu fratele ei si , din aceasta cauza , ii venea greu sa il respinga.Cei doi au avut cateva intalniri , dar ea se plangea de acest baiat tot timpul.Ultimul lucru pe care mi l-a spus inainte ca ei sa devina un adevarat cuplu a fost : " el continua sa incerce , dar , in curand , am sa-i dau papucii".Intr-un fel sau in altul , cei doi au dezvoltat o relatie care se mentine de trei ani de zile.

Multi barbati traiesc dupa regula : "o singura respingere inseamna indeajuns de mult , asa ca mai bine ma retrag si raman cu fata curata".Orgoliul ii indeamna sa gandeasca , de exemplu , cam asa :" daca o fata vrea sa ma sune , ea trebuie sa o faca imediat dupa ce i-am transmis eu un mesaj".Zilele agonizante de asteptare a unui telefon de la ea pot pune in miscare rotitele creierului masculin , in cautarea unor motive pentru care fata nu a sunat inca :

- Nu a primit mesajul
- Mesajul transmis (" ca imi place de ea") nu a fost destul de clar
- A anulat din greseala numarul de telefon sau mesajul
- A fost rapita de extraterestri

Multe fete , daca li se cere un sfat in aceasta privinta , raspund sigure de ele :" Daca fata nu a dat nici un semn de viata , baiatul trebuie sa incerce din nou".Poate rezulta din aceasta atitudine ca un "nu" poate fi de fapt un "da" , sau chiar ca mai multe "nu-uri" sfarsesc prin a insemna un "da"? Sa vedem de ce stau lucrurile asa atunci cand este vorba de inceperea unei relatii dintre un barbat si o femeie...

Majoritatea fetelor spun ca la inceput nu le-a placut prietenul lor

Nu sunt sigura daca fetele spun asta doar pentru a-l face pe un baiat sa treaca prin chinurile iadului , insa le poti auzi adesea zicand lucruri de genul :
- Mi s-a parut cam ciudat la inceput
- De fapt , eu l-am facut sa se maturizeze
- Cand l-am intalnit prima oara , m-am gandit ca ceva nu este in ordine fie cu mine , fie cu el

Barbatii adora sa simta fiorii vanatorii , iar fetele stiu asta

Barbatii stiu ca fetele stiu ca barbatilor le place sa simta tensiunea si emotiile vanatorii ? Daca asa stau lucrurile , atunci cand fetele spun "nu" , ele nu fac altceva decat sa proclame ca sunt greu de prins in capcana.De fapt , multi barbati pot fi incitati de un initial "nu" , intrucat acesta mareste provocarea care le este aruncata si ii face sa-si doreasca sa isi arate abilitatile de "vanator'.Pe de alta parte , unii baieti , incapabili sa priceapa o aluzie sau sa isi recunoasca infrangerea , sunt in stare sa continue indelung vanatoarea , pana in momentul in care sunt respinsi in mod oficial sau li se spune verde in fata ca nu au nici o sansa.Este trist atunci cand "nu" ramane totusi "nu" , dar aceasta este una din regulile jocului.

Barbatii sunt recompensati pentru "o campanie politica"

Multe din modalitatile de a face curte unei fete par a se inscrie in strategia unei campanii politice.Ce se intampla , de fapt , intr-o campanie politica ? Politicienii se straduiesc sa schimbe sau sa influenteze parerile populatiei / votantilor.De fapt , multi barbati care nu reusesc sa ramana intr-o relatie stabila , au ajuns in aceasta situatie pentru ca nu se mai pot dezbara de acest fel de "politicianism" , de provocarile de a transforma "nu-urile" femeilor , in "da-uri".

"Nu-urile" si "da-urile" de la inceput nu sunt convingatoare sau convinse

La inceputul unei relatii , nici macar "da-urile" nu pot fi interpretate cu certitudine drept "da-uri".Atunci cand lucrurile se pun in miscare , nesiguranta iti poate sopti discret la ureche :" Ce se intampla cu mine ? Ce fac eu de fapt acum ?" In mod asemanator , raspunsurile negative , "nu-urile" , nu au consistenta sau soliditate.Fiecare din cei doi care incearca sa formeze o relatie de cuplu poate sa se razgandeasca de la o zi la alta...

Un "nu" nesigur poate fi transformat intr-un "da"

Multe femei au trecut prin faza asta : seara ori noaptea ajunge la un final , iar barbatul le invita sa vina la el acasa. Daca fata spune "nu" , barbatul se lanseaza intr-o a doua sau a treia incercare.De multe ori , aceste tentative sunt adesea condimentate cu promisiunea unui recital la chitara , "o fabuloasa friptura cum numai eu stiu sa o fac" , sau " o cafeluta si atat".Multe din aceste discutii preliminare , de schimbare a "nu-ului" in "da" ajung la subiecte de tipul :
- Dezbaterea avantajelor si dezavantajelor de a transforma o relatie de prietenie intr-una de dragoste
- Discutarea felului in care cei doi vor trebui apoi sa isi ascunda relatia fata de anumite persoane

Transpare din cele de mai sus ca uneori un "nu" poate insemna de fapt un "da".Sau, cel putin , asa se poate intampla dupa un efort masculin de convingere , strategie si tactica.

Ati fost vreodata in situatia de a spune sau a raspunde cu un "nu" echivoc ? Sunt valabile argumentele mele sau felul in care am descris datele problemei ? Cum poti recunoaste un "nu" autentic fata de unul flexibil sau de complezenta ? Ai folosit vreodata , ca femeie , tehnica de a spune "nu" doar pentru a face ca un barbat sa se straduie mai mult in a te cuceri ? Astept comentariile voastre...

Copyright © diane.ro

Articole asemanatoare in blogul Dianei:

Secretele seductiei femeii.Limbajul nonverbal

Limbajul si seductia ochilor.Cum sa seduci prin privire
Incapatanarea barbatului ca tactica de a cuceri o femeie ? Incapatanarea barbatului ca tactica de a cuceri o femeie ? Reviewed by Diana Popescu on octombrie 27, 2009 Rating: 5

5 comentarii:

  1. "Nu" poate insemna "Da" ..nu de foarte multe ori! eu unu am insistat pana mi-a zis ea sa nu mai insist..mi-a zis ca daca mai insist se cupleaza cu primul care se da la ea si nici nu mai vorbeste cu mine..

    RăspundețiȘtergere
  2. Uneori insistenta fatisa poate duce la indepartarea obiectivului pe care il urmaresti. Tactica ta in abordare a fost una nepotrivita. O femeie trebuie cucerita prin invaluire, ii trebuie trezita intai curiozitatea, apoi un usor interes, apoi dorinta de a fi in preajma ta, apoi nevoia de a fi cu tine. Totul trebuie facut fara sa-si dea seama din prima ca vrei sa o cuceresti. Ea va fi prinsa in mrejele tale pe nestiute si va deveni dependenta de dragostea ta pe care si-o va dori, nu pe care ar trebui sa o accepte. Data viitoare sper ca vei avea mai mult noroc. Desi cred ca ai putea intoarce chiar si aceasta situatie in favoarea ta prin usoara indepartare de ea - creand posibilitatea cunoasterii si constientizarii efective a lipsei tale din viata ei. Ar putea spune ca ii este mai bine (si nu ai ce face) sau ar putea vedea cu alti ochi ceea ce esti.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ba tovarasii mei.. Incercati sa insistati intr un mod destept si nu va la sati pacalitin dar cand nu este nu asta e plecati fara sa va uitati inapoi..Ganditiva ca e super OK aveti alte oportunitati...;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu iubesc o fata care deabea ca se uita la mine...insinst si cateodata mai spune:"poate da, poate nu"asta inseamna da pe viitor sau nu pe prezent?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inseamna, cred, ca trebuie sa faci ceva care sa o impresioneze pentru a ramane numai "da."

      Ștergere

Un produs Blogger.