Bijuteriile in moda anului 2010

Noul an , marcat inca de criza economica , va prelua o parte din trendurile anului 2009 , dar , in acelasi timp , va aduce importante contrareactii fata de de 2009.

In general , moda anului 2010 se va axa pe unicitatea culturala.Se va inregistra , probabil , un avant in folosirea unor materiale specifice unor zone inca virgine , din regiuni exotice sau avand o amprenta etnica originala .In acest sens , vor fi la mare pret margelele tribale , mai ales africane , confectionate din materiale naturale mai putin costisitoare.

In 2010 , spre deosebire de 2009 , va exista o mai mare tendinta de simetrizare si armonizare intre imbracaminte si bijuterii .Nu se va mai acorda o mare atentie unor piese de bijuterie unice , cu o culoare si o forma individualizata , indrazneata , preferandu-se un mod mai subtil de integrare a bijuteriilor in tinuta generala.

Pretul aurului va continua , probabil , sa se ridice vertiginos , iar acest lucru va avea un impact asupra trendului bijuteriilor.Locul aurului , inaccesibil maselor largi , va fi luat de alama , argint , lemn si alte materiale naturale accesibile.Bijuteriile sub forma de margele , individualizate sau particularizate , vor ajuta femeile sa isi exprime un stil individual , fara a fi nevoie sa apeleze la mari eforturi financiare.

Noul val din moda bijuteriilor se va orienta catre culorile reci .Culorile cu tonalitati calde ale pamantului vor fi mai putin preferate , locul lor fiind luat de tonuri de negru , alb , albastru si cenusiu , capabile sa creeze o imagine de forta si siguranta de sine.

Bijuteriile lucrate manual vor continua sa fie extrem de populare , cu atat mai mult cu cat , in anul 2010 , se va invigora tendinta de exprimare personala , prin etalarea mai curand a creativitatii decat a extravagantei.Este de asteptat ca trendul 2010 sa fie vizibil mai ales prin purtarea de siraguri de margele , atat in jurul gatului si incheieturii mainii cat si sub forma de pandantive si inele .

Anul 2010 va aduce o redescoperire a simbolismului pieselor de bijuterie.Aproape fiecare bijuterie va avea in spatele ei o poveste sau o legenda , o semnificatie simbolica impregnata de spiritualitate.


Bratarile micute , usoare , cat si pandantivele subtile vor fi la ordinea zilei.Un pandantiv mic si discret , aproape neobservabil , are adeseori darul de a-si releva , incet dar sigur , o stralucire inimitabila.

Cerceii lungi , cu margele din sticla sau o piesa de bijuterie amplasata pe axa de simetrie a trupului vor creste in popularitate.Asa cum am precizat mai inainte , 2010 va fi un al centrarii, concentrarii si semnificarii simbolice , astfel incat cerceii lungi , cu un balans datorat in special unui mic sirag de margele vor reprezenta o contrapondere fata de trendul mai putin indraznet al imbracamintii caracteristice noului an.

Bijuteriile de arta , executate manual , vor fi , cu siguranta , un curent imbatabil in 2010.Supuse presiunii financiare , fara a avea mari sperante de perspectiva , oamenii se vor intoarce catre aspectele de baza ale vietii , iar acest lucru va fi reflectat in modul de a-si alege bijuteriile.

Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Semnificatia degetelor mainii si inelele potrivite acestora

Inelul prieteniei si inelul Claddagh
Bijuteriile in moda anului 2010 Bijuteriile in moda anului 2010 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 29, 2009 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Am 21 de ani si de 2ani traiesc un cosmar alaturi de un om gelos si extrem de agresiv. Sunt disperata nu stiu ce sa mai fac. M-a indepartat de toata lumea, de prieteni de familie, nu mai am pe nimeni, nu am cui sa ii spun durerea mea. Imi vorbeste foarte urat, ma bate.. Nu pot sa scap de el nu mai pot, ma gandesc deseori sa imi iau viata....am ajuns la capatul puterile....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scrie povestea ta si trimite-o pe adresa de email www.diane.ro@gmail.com si
      impreuna cu prietenii care citesc blogul o sa gasim o solutie.Intotdeauna exista solutii. Fii puternica! Pentru urgente: http://www.diane.ro/2015/07/cine-ma-apara-de-barbatul-care-ma-bate.html

      Ștergere

Un produs Blogger.