Forma rujului de buze si personalitatea femeii

Probabil ca , atunci cand iti modelezi cu un ruj forma buzelor , nu dai nici un fel de importanta formei pe care o ia , in timp, banalul creion de infrumutesare. Ei bine, conturul rujului , dupa o mai mare perioada de folosinta, capata forme specifice , datorate impulsurilor inconstiente care se ascund in spatele dorintei tale de a fi sexy sau de a-ti afirma un anumit tip de personalitate. Nu este o gluma ! Psihologii au cercetat acest aspect al cosmeticii femeii si au ajuns la unele concluzii , mai mult sau mai putin decisive.Oricum , nu strica sau chiar te poate distra o astfel de metoda de a-ti intrevede caracterul sau temperamentul !


Un ruj cu o forma apropiata de cea noua


In cazul in care rujul tau are o astfel de caracteristica , inseamna ca te conformezi, de obicei, regulilor.Ai tendinta de a te atasa de un sef sau un barbat , dedicandu-ti viata acestuia si nu iti place prea mult sa iesi in evidenta.Esti rezervata si constiincioasa si te simti cel mai bine atunci cand iti programezi viata de zi cu zi conform unui program riguros.Modalitatea ta cea mai indrazneata de a atrage atentia asupra ta poate consta in schimbarea culorii parului sau imbracamintii.


Ruj rotunjit catre varf (usor conic)


Familia reprezinta pentru tine o valoare intrinseca si iti place sa te dedici activitatilor casnice desi, uneori, te poti incapatana asupra unor lucruri sau obiective marunte.Ai tendinta de a da ordine si te complaci in a exagera uneori , dar , oricum, esti in elementul tau atunci cand ai multi oameni apropiati in preajma.


Ruj rotund / sferic la varf


Esti o femeie directa , fara fasoane , care poate trece cu usurinta peste conventii.Ai talentul de a aplana conflictele , cu atat mai mult cu cat te caracterizeaza un temperament echilibrat.Generozitatea iti este o trasatura recunoscuta si , de obicei , lumea ajunge sa te placa la prima vedere sau , oricum , intr-un interval de timp foarte scurt.


Varf plat al rujului (retezat perpendicular)


Probabil ca esti o femeie care vrea sa ajunga direct sau dintr-o data la tinta sau la adevaratul subiect al unei conversatii .Desi ai principii morale foarte riguroase , ai nevoia de a fi aprobata de cei din jur.Oamenii din apropierea ta se pot baza pe tine , posezi o veritabila agerime a mintii si adori provocarile.Ai un spirit conservator, asa ca poti fi extrem de grijulie , de cele mai multe ori, asupra infatisarii tale exterioare.


Varf oblic al rujului


Nu iti place sa te supui unui program riguruos , ai opinii ferme despre aproape orice subiect, te insufletesti rapid cand te pasioneaza cu adevarat un lucru .Cand ai de transmis ceva nu te ascunzi dupa degete , te pasioneaza sa te contrazici si sa ajungi sub lumina reflectoarelor.Iti alegi cu grija prietenii.


Varf concav (rotunjit inauntru) al rujului


Te caracterizeaza spiritul de aventura si esti usor impresionabila . Curiozitatea ti se poate transforma , uneori, intr-o pasiune de adevarat cercetator stiintific sau spiritual ; unii, pot spune ca ai putea fi un excelent detectiv particular.Desi ai o natura complexa , iti poti face cu usurinta noi prieteni.


Varf concav (rotunjit inauntru) si foarte ascutit la marginea superioara


Entuziasmul si energia te caracterizeaza in orice clipa, oricat de marunta , a vietii.Atunci cand iti deschizi gura , cu greu mai poate cineva sa iti opreasca afluxul de cuvinte.Iti place sa fii luata in seama si dai dovada de creativitate.Incerci sa te conformezi programului tau de activitate, dar iti repugna sa te adopti sistemului de viata al altcuiva.Esti mereu gata sa-i ajuti pe cei din apropierea ta si cazi cu usurinta in mrejele dragostei.


Ruj ascutit asemeni unui con


Curiozitatea este a doua ta natura . Iti place sa te invalui intr-un val de mister iar vointa ta ti-ai dori , adeseori , sa fie lege.Curiozitatea te poarta catre caile spirituale ale fiintei , dar te complaci in comoditate.Iubesti cu intensitate viata si , totusi, esti credincioasa unui singur om sau unei unice cauze.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:



Culoarea rujului de buze si personalitatea femeilor

Forma gurii | buzelor si personalitatea

Culoarea ochilor iti dezvaluie personalitatea

Forma nasului si personalitatea femeii
Forma rujului de buze si personalitatea femeii Forma rujului de buze si personalitatea femeii Reviewed by Diana Popescu on martie 10, 2010 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Super tare articolul!Toate sunt numai unul si unul:)Felicitari ptr.toate!!!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.