Ochelarii de soare potriviti fetei tale

De o vreme incoace , ochelarii de soare au devenit un acesoriu esential al modei (mai ales pentru cei/cele cu fitze ! ) , modelul acestora schimbandu-se inevitabil de la un sezon la altul.Desi , pentru unii cocalari si unele pitipoance schimbarea tipului de ochelari devine in mod regulat obligatorie , in functie de trendul de poimaine sau stilul ultimei vedete de pictorial , acestia se potrivesc , de la caz la caz , unei anumite forme de fata.Asa ca , desi poti cadea in obsesia modei cu orice pret , mai intelept ar fi sa evaluezi corect ce fel de ochelari de soare iti avantajeaza profilul fetei...

De la tonalitati de culoare stralucitoare sau discrete , pana la forma ramei , ochelarii de soare , un element ce pare a fi tot mai nelipsit garderobei tale , iti poate reflecta stilul sau atitudinea fata de viata.Ei iti pot schimba infatisarea exterioara (in bine sau in rau) sau personalitatea in cateva clipite.

O pereche de ochelari corespunzatori fetei tale

Mai ales in cazul femeilor, alegerea unor ochelari de soare se poate compara cu selectarea unei imbracaminti care poate pune in valoare atractivitatea particulara a corpului .Niste rame care se aseaza bine deasupra nasului tau te pot intineri sau iti pot amplifica frumusetea nativa.Oricum , cel dintai criteriu pe care trebuie sa il iei in seama este cel al formei fetei tale.Un al doilea principiu consta in asortarea cu tonul tenului si culoarea parului tau...

Forma fetei tale

- Fata ovala ofera cele mai multe variante de alegere a unei perechi de ochelari de soare ( sau vedere ) , intrucat ea este constituita din proportii foarte echilibrate.Desi, in mod virtual , orice forma de rame se potrivesc acestui tip de fata , cele care te pun in valoare cel mai mult sunt cele mari, largi, care iti acopera o mare parte a fetei.

- Fata patrata necesita un tip de ochelari usor curbati sau rotunjiti , asezati catre partea superioara , in asa fel incat sa poata minimaliza zona maxilarului.O alta varianta poate consta dintr-o rama ingusta , cu o latime mai mare fata de inaltime, astfel incat sa aiba capacitatea de a amplifica regiunea ochilor.

- Fata prelunga (lunga) , caracterizata de obraji mult prelungiti , este avantajata de ochelari care acopera centrul fetei , avand o inaltime relativ mare , cu un efect de micsorare a acestei disproportii , si cu ornamente care ar putea sa distraga atentia de la obrajii lungi si linia maxilarului.

- O fata rotunda necesita , de obicei , o rama dreptunghiulara sau cu lentile sub forma de paralipiped / trapez.In acest fel , printr-o ingustare a ochelarilor catre nas , se poate obtine un efect de micsorare a fetei si accentuare a zonei ochilor.

- Fata triunghiulara , constand dintr-o frunte lata si o barbie mica , este avantajata de ochelari ingusti , pozitionati catre nas.In acest fel , fata ta poate apare mai lata , conferindu-ti o armonie a trasaturilor.

- Fata sub forma de triunghi inversat , cu baza catre partea superioara , sau cu o barbie lata si o frunte ingusta , ar avea nevoie de o rama care sa iti largeasca partea superioara a capului si sa ti-o minimizeze pe cea inferioara.Lentilele cu culori stralucitoare si cu multe ornamente pot avea darul de a distrage atentia de la regiunea faciala inferioara .

Ochelari de soare in functie de lungimea si tipul parului

- Parul moale si usor carliontat este avantajat de forme delicate ale lentilelor , de ochelari fara rama si culori translucide.

- Parul foarte ondulat este pus in valoare de o rama care se aliniaza formei parului tau.Se recomanda ochelarii cu rame clasice.

-Parul foarte scurt trebuie acompaniat de o rama cu o structura poligonala (patrulater) sau cu lentile rotunde sau ovale.

-Parul lung trebuie adaptat la ochelari potriviti fie pieptanaturii stranse , fie celei desfacute a suvitelor (vezi variantele de mai sus).
Ochelarii de soare potriviti fetei tale Ochelarii de soare potriviti fetei tale Reviewed by Diana Popescu on martie 27, 2010 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Ochelarii de soare pot fi un accesoriu foarte bun care tepot pune in evidenta, daca stii cum sa-i asortezi si, bineinteles, daca se potrivesc cu forma fetei pe care o ai. E foarte important sa-ti iei o pereche de ochelari pereche de ochelari care sa se potriveasca cu forma fetei.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.