Semnificatia semnelor din nastere – Superstitii si legende

Semnele din nastere , fie ca sunt sub forma unor alunite , zone decolorate si/sau excrescente ale pielii , numite uneori “muscaturi de barza” ( atunci cand sunt amplasate pe ceafa sau partea din spate a capului) , sau “sarutari ale ingerilor’ ( mai ales , cand sunt localizate pe frunte sau pleoape) , considerate fie insemne ale norocului, fie ale nenorocului , au dat nastere la numeroase superstitii si mituri in diferitele culturi ale lumii.

Numite “voglie” in limba italiana , “wiham” in araba , “antojos” in spaniola , semnele din nastere semnifica , in toate aceste limbi, “dorinta” , intrucat , in viziunea populara , ele sunt produse de dorintele neimplinite ale mamei in perioada sarcinii.De exemplu, daca o femeie insarcinata nu isi satisfacea pofta subita pentru capsuni , se spunea ca nou nascutul ei copil va purta pe piele semnul unei capsuni.Pe de alta parte , alte legende populare considera ca semnele din nastere de culoarea capsunii sau cafelei cu lapte , apar pentru ca mama a mancat , in timpul sarcinii, o multime de mancaruri de culoare rosie, sau a baut foarte multa cafea.

De altfel , in olandeza , semnele din nastere poarta numele de “semne ale mamei” (“moedervlekken”) , datorita credintei ca aceastea apar numai si numai din cauza mamei.

Unele superstitii asociate cu semnele de nastere sustin ca ele sunt provocate de un lucru straniu sau un eveniment infricosator prin care trece o viitoare mama.Arabii nomazi sunt de parere ca o femeie insarcinata speriata sau ingrijorata in mod constant de un anumit lucru , poate da nastere unui nou nascut purtand pe piele un semn care reprezinta exact acel lucru , fie prin forma , fie prin amplasarea de pe corp.

Semnele din nastere sunt asociate , in multe traditii , cu destinul viitor al copilului care le poarta…

-Se spune ca o fata cu un semn din nastere pe barbie , va avea parte de mari bogatii.Altii zic ca , indiferent de sex , semnul din barbie prevesteste succes in viata.

-Unui baiat ii sunt rezervate mari realizari financiare daca are un semn din nastere pe partea dreapta a corpului sau.

- Un semn din nastere pe abdomen poate fi dovada unei mari lacomii sau avaritii.

- Semnele din nastere de pe spate pot dezvalui o persoana cu o minte deschisa , fara prejudecati.

- Un semn din nastere pe mana dreapta prezice succesul , iar unul pe mana stanga prevesteste mari dificultati financiare.

- Un semn din nastere pe piciorul drept inseamna multe si indelungate calatorii, iar unul pe piciorul stang poate semnifica o cariera de intelectual plina de realizari.

Mai multe despre acest subiect , in articolul Alunitele , indicii ale caracterului si destinului ?

Intr-o alta interpretare populara , semnele din nastere sunt considerate drept marci ramase din vietile anterioare , semnificand cum a murit cineva in ultima sa incarnare.In cartea “Vieti trecute , vindecari viitoare” , Sylvia Brown sustine ca si-a descoperit identitatea dintr-o viata anterioara , sub forma unei vrajitoare condamnate in celebrul proces din Salem , din anii 1600.Vrajitoarea a fost spanzurata , iar Sylvia Brown considera ca aceasta este cauza semnului ei de nastere, constituit dintr-o linie alba care ii inconjoara gatul.
Scriitoarea este de parere ca semnele din nastere ne sunt date odata cu intrarea intr-o noua viata , tocmai pentru a ne putea reaminti trecutul dintr-o alta traire.Din aceasta perspectiva , o regresie in vietile anterioare ar putea fi facilitata oricui care se adreseaza unui medium autentic.
Sylvia Brown sutine , de asemeni, ca , adeseori , copii mici au puteri “psihice” sau parapsihice extrem de mari , ei putand povesti cu naturalete despre viata lor anterioara daca le pui simpla intrebare “Ce ai fost inainte (de asta) ?”



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Articole asemanatoare in blogul “Diana , zeita dorintelor tale secrete” :

Grupa sangelui si personalitatea
Semnificatia semnelor din nastere – Superstitii si legende Semnificatia semnelor din nastere – Superstitii si legende Reviewed by Diana Popescu on martie 17, 2010 Rating: 5

258 de comentarii:

  1. Eu am din nastere un triunghi caprui pe ochiul drept.. Vreau sa stiu ce reprezinta? Sincer am fost marcat de multe evenimente paranormale...

    RăspundețiȘtergere
  2. Se spune ca un semn din nastere marcheaza un punct nevralgic sau locul/felul in care ai murit intr-o viata anterioara.Pe de alta parte, un triunghi , mai ales atunci cand este localizat in apropierea ochilor sau fruntii poate semnifica cel de-al treilea , mistic ochi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună! Am un semn din naştere pe fesa stângă în forma de V sau mai bine zis ca niste aripi întinse, e un semn alb. Mulţumesc!

      Ștergere
    2. Buna! De curand am dat mai multa atentie unui semn din nastere pe fesa dreapta,parea a fi o pata maronie dar uitandu-ma cu atentie am observat ca arata ca o litera si o cifra M 7 cu cateva puncte imprejur...ce ar putea insemna asta???ma poate ajuta cineva sa deslusesc misterul?Multumesc mult!

      Ștergere
  3. fetita mea are acum 4 luni si are o stea pe ceafa de culoare rosie .Ce inseamna asta?

    RăspundețiȘtergere
  4. Astfel de semne ale bebelusilor dispar de multe ori odata cu vremea.Exista superstitia ca oamenii nascuti cu un semn de nastere in forma de stea sunt posesori unor puteri speciale , precum darul profetiei.

    RăspundețiȘtergere
  5. eu am pe piciorul drept un semn in forma de inima imi puteti spune ce reprezinta?

    RăspundețiȘtergere
  6. Se spune ca un semn de nastere in forma de inima ar fi un indicu ca esti un fiu / o fiica al / a lui Venus , zeita romana dragostei.Ca frate /sora cu Cupidon , ai avea puterea de a face ca oamenii tai din jur sa se indragosteasca de sufletele lor pereche.Intr-o alta superstitie se spune ca acest semn este specific si oamenilor nascuti in ziua de Sfantul Valentin (n-as crede ca este cazul tau).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am un semn din nastere sub forma de inimioara pe umarul stang.
      ce inseamna?

      Ștergere
    2. Pentru ca semnul este amplasat pe umarul stang, deasupra inimii, inseamna ca viata sentimentala, dragostea inseamna foarte mult pentru tine, reprezinta o prioritate in implinirea destinului tau.

      Ștergere
    3. eu am un semn de nastere pe mana dreapta sub forma de cruce.
      ce inseamna?

      Ștergere
  7. Buna,eu am pe umarul stang si la fel pe piciorul stang o frunza de vita.Ce poate fi asta?Mentionez ca amandoua sunt maro.

    RăspundețiȘtergere
  8. buna,am pe bratul stang o frunza de vita maro.la fel am si pe pe gamba stanga.ce poate fi asta?

    RăspundețiȘtergere
  9. am un semn in forma de inimioara pe mana dreapta ce semnifica

    RăspundețiȘtergere
  10. Ca si simbol , frunza de vita a fost asociata in antichitate cu belsugul sau celebrarea vietii.
    In crestinism , strugurii au devenit un simbol al lui Christos (vinul fiind o metafora a sangelui lui Christos) , iar frunzele de vita de vie au inglobat semnificatia simbolica a prezentei lui Isus in fiecare zi a vietii noastre.

    RăspundețiȘtergere
  11. buna , eu am o alunita rosie mica rotunda cu pe al 4-lea deget(inelar) de la mana stanga. imi poti spune ce inseamna ? pana acum nu am gasit nimic

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna eu am un punct rotund rosiu pe inelarul de la mana stanga . ce semnifica ???

    RăspundețiȘtergere
  13. Discutam aici despre superstitii si nu despre lucruri neaparat reale. Potrivit unor credinte, o alunita sau un semn din nastere pe degetul inelar al mainii stangi poate semnifica inima ( ca parte stanga a trupului).Se spune, in acest caz , ca ai putea avea ghinion in dragoste. Trebuie sa subliniez , inca o data, ca este vorba despre o credinta, superstitie , asa ca nu ar trebui sa tii cont de lucrul asta.

    RăspundețiȘtergere
  14. Salut,

    Eu am un semn pe obrazul drept, exact sub ochi, ca un fel de floricica rosie. Sunt rac si am 28 de ani.

    Am citit ca ar fi trebuit sa dispara de mult insa se pare ca nu vrea sa ma paraseasca! :)
    As putea sa l scot insa face deja parte din mine.

    RăspundețiȘtergere
  15. fetita mea are 3 liniute sub nasuc de culoare rozalie iar cind plange se inrosesc si devin mai pronuntate si la ceafa are un semn de marimea unei piersici tot rosu are 3 luni,o sa-i dispara in timp sau raman pe toata viata

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu am pregatirea necesara pentru a da un raspuns cert.Dar , din cate stiu si din ceea ce am gasit pe internet se pare ca astfel de semne raman persistente pana la varsta de circa 6 luni , dupa care dispar in timp (vreme de mai multi ani).Exista totusi mai multe tipuri de semne din nastere , asa ca va recomand sa va adresati unui specialist.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna am varsta de 35 ed ani si port semne 3 trandafiri unul pe obrazul stang, altul pe plaminul stang si cel de al 3 lea nu este chiar vizual este pe partea fesei drepte din curiozitate mam uitat pe siteul dvs ce anume inseamna va multumesc anticipat si cum pot afla raspunsul

      Ștergere
  17. Am si eu alunita pe degetul inelar de la mana stanga, dar tot ce am gasit despre alunite pe degetul inelar se refera la mana dreapta... care practic este in antiteza cu mana stanga :)

    Alunite pe partea exterioara a degetelor. Daca o astfel de ştampila se gaseste pe degetul inelar la maina dreapta, la baza degetului – omul va fi dezamagit in viata lui intima si personala. Un astfel de om trebuie sa fie foarte atent cu cine merge la starea civila, iar daca deja a fost pe acolo atunci e bine sa acopere acea alunita cu veregheta si sa o poarte permanent fara a o scoate de pe deget.

    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  18. Am o lalea pe abdomen,in jurul ombilicului.Ce poate semnifica?

    RăspundețiȘtergere
  19. Am doua alunite pe gat,una intr-o parte si uma intr-o parte,ca doua bilute de margele.Au vreo semnificatie?

    RăspundețiȘtergere
  20. pare ciudat da unul dintredegetele de la piciorul stang este suprapus peste altul...mi sa apus ca se va repara pe mesura ce crescc da a ramas tot asa...ar putea insemna ceva?

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna ziua! Am o pata destul de mare pe partea superioara stanga a gatului, maro. Nu are o forma anume, imi acopera toata jumatatea de sus stanga a gatului. Mai am o floricica-steluta pe piciorul drept si o alunita mare in spatele urechii drepte. Puteti va rog sa imi spuneti si mie semnificatia lor? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna, eu am la incheietura mainii stangi un semn(mai bine zis doua semne unul langa altul)de culoare maronie(nu foarte mari).Cand eram mai mica mi se parea ca seamana cu doi rinichi si asa spunea toata lumea,dar acum seamana mai mult cu doua petale de cires.Ce inseamna?...Si ar trebui sa fiu ingrijorata pentru asta

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna!Mi-a aparut pe pulpa piciorului stang o linie mai groasa de vreo 2 centimetri, de culoare alba, care seamana cu un sceptru.intradevar mi-a aparut pe la sfaritul toamnei cand bronzul incepuse sa-mi dispara, dar oricum este foarte vizibila, se poate observa si daca stai la un metru distanta de mine.Va rog sa-mi spuneti ce inseama.
    P.S.nici acum nu mi-a disparut bronzul de tot:)

    RăspundețiȘtergere
  24. Buna ziua!!din nastere am un semn mic rotund de culoarea pielii in frunte de parca as fi o indianca.Ce inseamna? sunt ft curioasa

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna , de cand ma stiu imi port semnul sub ochiul stang , ( gen o boaba de cafea rotunda, de culoare maro ) as vrea daca poate cineva sa'mi zica si mie "asa zis`a" semnificatie :). multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  26. Salut all!
    de la nastere am doua "pete" rotunde de culoare blonda pe partea stanga a capului.Una mai mare,alta mai mica.Mentionez ca sunt saten :D multumesc ;)

    RăspundețiȘtergere
  27. buna!incerk sa gasesk un raspuns la semnul meu din nastere,dar pana akum nimik.am pe fesa dreapta o cruciulita mica de culoare maronie cu un punct sus.vreo sugestie?multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  28. eu am o suvita de par blonda ...este blond natural si este ascunsa nu este la vedere asa m am nascut ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel si eu. Mi s-a spus ca insemana noroc:)

      Ștergere
    2. Da...si eu. Cand eram mai mica aveam jumatate de par alb si restul saten,acum sa mai dus si doar un sfert din partea stanga a parului este blonda.

      Ștergere
  29. am un o exrecenta maricica pe scrot in partea stanga ... e de rau ?

    RăspundețiȘtergere
  30. sunt brunet si am o pata blonda pe partea dreapta...ar putea sa insemne ceva?

    RăspundețiȘtergere
  31. m-am nascut cu o pata mare rosie pare a avea forma unei flori de liliac pe piciorul stang.mi-ati putea spune ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
  32. buna
    m-am nascut cu un semn ciudat pe mana stanga mai exact pe dosul palmei un triunghi cu un punct in mijloc . e destul de reliefat.
    stiu ca e destul de cunoscut semnul

    RăspundețiȘtergere
  33. Eu am o floare rosie intre sprancene mergand usor in sus...e de dimenisuni mai mic...ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
  34. buna
    eu m-am nascut cu semnul unei pere de par pe puciorul stang este munl mai vizibil in momentul cand se apropie toamna si incepe sezonul lor.Ce ar putea insemna?

    RăspundețiȘtergere
  35. salut
    eu m-am nascut cu un semn in forma de sarpe care e intrerupt de multe ori ,se incepe deasupra la sinil drept si se sfirseste pe umar. Ce ar pute insemna ?

    RăspundețiȘtergere
  36. buna
    Am si eu o pata din nastere de culoare rosie pe partea stanga a capului,care imi acopera o parte din gat si o parte din obraz.credeti ca are vreo semnificatie?(precizez ca la frig se intensifica culoarea) multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  37. buna
    Am un semn in forma de boaba de strugure oval si de dimensiunea lui,de culoare maro, in partea dreapta a abdomenului.Deasupra coapsei.Ce ar putea semnifica?

    RăspundețiȘtergere
  38. eu am pe piciorul stang un semn de nastere in forma de panseluta.ce simbolizeaza?

    RăspundețiȘtergere
  39. eu am pe piciorul drept o pata alba in forma de fluture. ce poate semnifica?

    RăspundețiȘtergere
  40. Buna sunt E si eu am un semn de nastere un trandafir roz in partea stanga pe fund iar pe apate tot partea stanga o alunita a-si dori sa stiu ce semnifica

    RăspundețiȘtergere
  41. mam nascut cu un semn sub sanul stang,e ca o pata si langa ea am si o alunitza...pata seamana cu o semiluna...as vrea si eu sa stiu ce reprezinta...ce semnificatie are????

    RăspundețiȘtergere
  42. EU am o stea pe mana dreapta tot timpul am fost curioasa sa aflu ce reprezinta...

    RăspundețiȘtergere
  43. buna am un semn pe piciorul drept fiz in spatele genunchiului si o alunita mare putin mai jos de gat are vreo semnificatie?

    RăspundețiȘtergere
  44. Bunaa, eu am un trandafir pe mana stanga in partea opusa cotului . Si am o pata invizibila pe tampla stanga,cand plang se aprinde ca un led si se face foarte rosu,ca si cum ar arde ceva acolo. Iar pe buza, in coltul stanga al gurii pe buza inferioara am avut un alt trandafir ,dar cu timpul s-a sters :) . Imi poti spune te rog ce inseamna ? sau da-mi un mail pe smile4pisk@yahoo.com mersi mult

    RăspundețiȘtergere
  45. am pe spate partea stinga 3 alunite in forma de triunghi cu dimesiuni egale intre ele 11cm si pe partea dreapta intre git si uma la fel 3 tot cu dimensiuni egale milimetric de 6cm ce ar putea insemna

    RăspundețiȘtergere
  46. buna ce inseamna daca ai un semn de nastere pe buza de jos ca o dunga asa " ( " pare mai grosuta ,,, nustiu cum sa ma exprim ... astept raspuns

    RăspundețiȘtergere
  47. eu am ca semn de nastere o suvita de par blonda... dar culoarea mea naturala de par e saten, iar mama mea tot satena este... ce inseamna asta

    RăspundețiȘtergere
  48. am o prietena care are un semn in mijlocul fruntii in semn de ceva lacrima...ce inseamna??:D

    RăspundețiȘtergere
  49. buna..eu am pe piciorul stang un fel de varice rotunda..stiu ca o am din nastere..dar pentru cativa ani nu am mai vazut'o..acm vreo 5-6 luni insa a aparaut iar...stie cnva dc?

    RăspundețiȘtergere
  50. Eu am un castel pe piciorul stang semn de nastere am de culoare maro puteti sa-mi spuneti ce insemnifica daca stiti?

    RăspundețiȘtergere
  51. Buna eu m-am nascut de mica cu un semn pe piciorul stang un castel,Poate cineva sa-mi spuna ce insemnifica?

    RăspundețiȘtergere
  52. eu am un scorpion pe mana dreapta ..ce ar putea insemna?

    RăspundețiȘtergere
  53. buna...eu am un neg pe degetul inelar de la mana stanga...ce inseamna???

    RăspundețiȘtergere
  54. sal....eu am o alunitza in buza inferioara (aia de jos) ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
  55. Buna!!as fi foarte bucuroasa daca mi-ati raspunde si mie, este important pentru mine...Am cifra opt intors pe burta )abdomen) in partea dreapta (jos), insa parca ar fi doua sageti contrarii unite. La fel am avut multe vise care s-au intamplat, si la care era prezent bunicul meu mort, care ma ghida. Va multumesc mult (am 15 ani)

    RăspundețiȘtergere
  56. Buna!Ma numesc Elena si am un semn pe coapsa dreapta sub forma unor triunghiuri(unul sub altul),insa imi pare ca unul este sub forma unui varf de sageata ce strapunge ceva.Mi-as dori sa raspundeti cat mai urgent!

    RăspundețiȘtergere
  57. buna...si eu am un semn din nastere in forma de fluture mai deschis la culoare decat tenul meu pe spate in partea dreapta ...si as vrea sa stiu ce inseamna..!!:):)

    RăspundețiȘtergere
  58. am parul saten insa inspre frunte am o pata blanda ce semnifica?

    RăspundețiȘtergere
  59. !buna ziua, eu am un semn ciudat pe bratul stang are o forma asemanatoare cu o sageata formata din triunghi si cruce punctate si de culoare maro deschis, pe abdomen in partea stanga am un trifoi alb cu 3 foi, pe piciorul stang pulpa inf am ca un fel de sarpe alb, care ar fi semnificatia? multumesc si precizez ca si eu am ceva intamplari paranormale de a lungul vietii.

    RăspundețiȘtergere
  60. am un iepuras pe piciorul sting din nastere ce semnifica sint nascut pe 26-06-1966.va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  61. Salut ... am si eu un semn pe piciorul stang, nu are o forma anume, este rosu si e destul de mare. Vreo idee despre ce ar putea fii?( superstitie sau lucru real) accept orice :D

    RăspundețiȘtergere
  62. buna am si eu un semn pe ceafa in forma de pruna

    RăspundețiȘtergere
  63. buna.ma numesc lili si ma-m nascut cu dude f mari pe mana dreapta cu par,pana la cot si culoarea pieli e maslinie pe suprafata cu dude. imi puteti spune va rog daca are o semnificatie anume? multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  64. sall.....eu sunt chiar curios....am in zona abdomenului ,simetrice, cate 3 ghiare de cam 6 cm pe fiecare parte:| ma sperie...cateodata se inrosesc si se accentueaza...

    RăspundețiȘtergere
  65. buna,am si eu in ochiul drept un semn mic din nastere in forma de castel,as dori daca se poate sa imi spuneti ce inseamna,multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  66. buna ma numesc lory eu am un V in frunte format din puncte acum nu e asa vizibil dar cand ies de la dus se cunoaste perfect,,,se poate sa-mi spuneti ce inseamna.multumesc

    RăspundețiȘtergere
  67. buna am si eu un baiat cu trei pete cafe du lait pe picioare.oare sa ma ingrijorez?cunoasteti cazuri?

    RăspundețiȘtergere
  68. Cand mama a fost insarcinata cu mine a ramas din greseala cu un trandafir intr-un buzunar sau ceva de genul, ar putea fi interpretat ca l-ar fi furat insa nu aceasta este realitatea.
    Si astfel m-am nascut cu un cerc plin de culoare rosie pe coastele de pe partea dreapta. Ce semnificatie poate avea?

    RăspundețiȘtergere
  69. eu am un semn ca o flore pe fesa dreapta si mai am o alunita foarte mare pe piciorul drept si o inca o floare pe mana dreapta intre degetul mare si aratator ,va rog sa-mi raspunde-ti ce reprezinta...multumesc,

    RăspundețiȘtergere
  70. am din nastere o pata maron sub forma unei flori ,,liliac pe fesa dreapta si mai am o alunita foarte mare pe piciorul drept si inca o pata tot ca o floare pe mana intr-e degetul mare si aratator sunt curioasa sa stiu ce reprezinta,,mulktumesc.

    RăspundețiȘtergere
  71. eu m-am nascut cu o alunita in forma de inimioara chiar pe org genital Se vede f frumos

    RăspundețiȘtergere
  72. fetita mea are o pata maro pe bratul stang in forma de Sfanta Cruce ,ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
  73. am 12 ani ci pe mana stanga am un punctulet rosu care il am de cand ma stiu eu e langa degetul cel mare aprope de palma ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
  74. hey..din ce-am citit prin aceste comentarii mai toata lumea vorbeste despre semnele din nastere sub forma unor pete..la mine e altfel, urechea stanga e putin ondulata,mai ''creaata''..stiti cumva daca are vreo semnificatie?? ca sunt foarte curioasa:)..

    RăspundețiȘtergere
  75. In zona coastelor din dreapta am doua pete de o culoare vinetie si au marimea a doua amprente ale degetelor.

    RăspundețiȘtergere
  76. buna eu am 27 de ani,sunt taur si am un semn pe mina stinga in forma de peste,as vrea sa stiu ce inseamna.multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  77. buna am 31 ani si sunt zodia balantei am o inimioara in partea stanga aproape de brat ce semnfica?

    RăspundețiȘtergere
  78. buna

    am o amprenta a degetului mare in frunte ce semnifica?

    RăspundețiȘtergere
  79. Am pe piciorul stang litera R su o cheie peste,ce poate insemna??si tot pe partea stanga sub degetul mic am un semn rosu pe care il are si fratele meu!Asta ce mai inseamna?

    RăspundețiȘtergere
  80. eu am si pe piciorul drep si pe mana dreapta si pe stanga ori unde si pe spate ieeeeeeeeeeeeehuuuuuuuuuuuuu o sa am de toate

    RăspundețiȘtergere
  81. va intreb ceva am grupe de semne p maini in forma de triunghiuri deci grupul in forma de triunghi nu alunitele ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
  82. deci spunetimi ce am sunt paranormal daca am grupe de semne in forma de triunghi?4 grupe .am fost marcat de o intamplare paranormala cand eram ic si acuma sunt mic ca am 12 ani dar tot ce am spus este adevarat si vreau sa ma interesez

    RăspundețiȘtergere
  83. eu am un semn din nastere pe buze cam asa )ce semnifica?

    RăspundețiȘtergere
  84. eu am pe partea dreapta a trunchiului sub brat pe coastele superioare un semn de vreo 6 cm aproximativ seamana identic cu o vulpe e facuta din pete micute rosii ( semnul e alcatuit dintrun cap rotund micut apoi vin 2 urechi mari de 3 ori mai mari ca , capul apoi corpul mai rotunjor 2 picioare si o coada lunga mai mare decat corpul care la un moment dat se pierde in corp :P ce inseamna asta ca mama afost o "vulpe sireata cat ma avut pe mine in burtica" ???

    RăspundețiȘtergere
  85. eu am in zona pieptului(sanul stang) culoarea pielii mai alba decat pe rstul corpului si continua si pe spate sub forma de rau si pe mana stanga la fel

    RăspundețiȘtergere
  86. buna!eu am un semn pe piciorul stang lateral de genunchi...semnul e dreptunghi..ce semnifica??

    RăspundețiȘtergere
  87. buna,am o pata la ochiul stang care duce si pe frunte sub forna de flacara ce semnifica

    RăspundețiȘtergere
  88. buna . am un semn in forma de inima pe lobul urechii .ce poate sa insemne.
    multumesc

    RăspundețiȘtergere
  89. eu m am nascut cu o garoafa roz pe genunchiul stang
    are vreo semnificatie?
    este mare cat genunchiul

    RăspundețiȘtergere
  90. eu am un fluture pe mana dreapta imi poate cineva ce inseamna

    RăspundețiȘtergere
  91. eu am un semn mai neobisnuit langa ochiul drept are forma unei intepaturi o gaura cam de marimea varfului de ac...

    RăspundețiȘtergere
  92. Ce semnifica faptul ca am o suvita blonda in partea dreapta a capului, aproximativ langa frunte ?

    RăspundețiȘtergere
  93. Eu am un semn din nastere p spate, in zona taliei, nu are nici o forma anume si este inchis la culoare.

    RăspundețiȘtergere
  94. salut, eu am pe nas doua alunele una pe nara iar alta pe cealalta ce ar insemna asta si sunt amindoua fix fix si in aceasi directie.

    RăspundețiȘtergere
  95. anonim spunea
    salut!
    am doua alunele pe nas in aceasi directie una pe o nara iar alta pe cealalta .ce poate insemna asta
    ?

    RăspundețiȘtergere
  96. Am un semn destul de mare pe piciorul stang un triunghi intors invers, iar pe dreptul am acelas triunghi mai mic si pus normal , daca cineva stie semnificatie semnelor in forma de triunghi sa imi spuneti va rog

    RăspundețiȘtergere
  97. buna ziua si eu am un semn de nastere pe mana dreapta se arata ca un copil care sta in sedut cu capul sus puteti sa imi spuneti ce simnifica ?

    RăspundețiȘtergere
  98. Buna! Eu am un semn pe gat,de culoare maronie,nu stiu sigur cu ce seamana..parca..cu o broasca..Ai mei insa spun ca nu este din nastere.Ce ar putea insemna?Va rog raspundeti!

    RăspundețiȘtergere
  99. eu am o cruce pe burta langa buric...dar o cruce in forma care se pune pe coliva...din aia cu trei puncte in capete....crucea e cu capul in jos...indreptata mai mult pe partea dreapta....oare ce semnificatie are?..

    RăspundețiȘtergere
  100. si eu as vrea sa stiu ce inseamna crucea cu capul in jos pe piciorul drept.

    RăspundețiȘtergere
  101. buna,am pe piciorul drept o pata maro gen cafea cu lapte in forma de buze mai mult ce inseamna asta????

    RăspundețiȘtergere
  102. Buna,
    aveam in fiecare palma cate un semn(au disparut cand aveam aproximativ 13 ani) in ambele palmi, in acelas loc: la trei patrimi din lungimea palmei in partea de jos, la mijloc. Daca inseamna ceva, as fi curioasa sa aflu si ce. Am cautat pe alte siteuri dar nu am gasit nimic.

    RăspundețiȘtergere
  103. Buna,am si eu un semn sub sanul stang e ca un scris alb,mama mi-a spus ca asa m-am nascut,ai putea sa ma ajuti,multumesc

    RăspundețiȘtergere
  104. Eu am o alunita neagra ovala in zona muschiului platysma ce inseamna?Te rog frumos chiar trebuie neaparat sa aflu !!!
    contact:pascal_bugdy96@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  105. buna.am un baietel de un an si are o pata maro pe mana dreapta la baza degetului mare. La nastere nu s-a vazut insa dpa ce s-a bronzat pielea se observa bine.multumesc.
    Rog raspuns

    RăspundețiȘtergere
  106. Nu stiu daca are vreo legatura sau nu...am un semn din nastere pe piciorul drept si intr-adevar am calatorit foarte mult, ar fi mai usor sa spun locurile in care nu am fost...

    RăspundețiȘtergere
  107. tare site-ul... eu sunt nascuta in 30 noiembrie, sunt in zodia sagetator, am avut cand eram mica o coroana pe piciorul stang, dar din pacate a disparut. Oare ce vrea sa spuna semnul meu? Multumeasc pentru raspuns!

    RăspundețiȘtergere
  108. Buna!Am 13 ani si din totdeauna am avut pe partea stanga a capului o forma ce arata surprinzator de corect ,forma unei femei.I se poate observa o rochie,maini,cap ,par si un picior,cel drept fiind ascuns dupa ureche.Ar exista o semnificatie pentru asta?

    RăspundețiȘtergere
  109. Buna ziua! Am 21 de ani si am avut din totdeauna deasupra sanului drept un semn de 10 cm care seamana cu un ciorchine de strugure. Asa mi-a spus mama mea, si asa pare. Mi-a zis ca atunci cand a fost insarcinata cu mine a furat un ciorchine de strugure, ca avea pofta si l-a ascuns in san si din cauza asta mi-a aparut mie. Este posibil? Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  110. Buna! Sunt satena si m`am nascut cu o suvita blonda in partea stranga. Deci ce inseamna mai exact asta??

    RăspundețiȘtergere
  111. buna numele meu este catalin am 22 ani si am gaura de marime unui varf de ac in spetele urechii apropae de vaful pavilionului alta gaura de marimea unui varf de pix in zona perciuni ureche in zona de imbinare a urechii cu capu ,mai am o frunza de vie pe partea stanga a spatelui de culoare gri rosiatic descis fara pilozitati pe ea si acum nu stiu gropita din barba daca e un semn si asta ca am si gropita in barba ! Va rog sa imi spuneti cate ceva ca la cate semne am :) o zi buna!!!

    RăspundețiȘtergere
  112. Buna! Numele meu este Andreea, prietena mea are pe burta un semn in forma de 4 iar fratele ei o inima. Imi puteti spune ce inseamna? Am cautat informatii despre aceste semne...dar nu am gasit nimic. Multumesc!:*

    RăspundețiȘtergere
  113. Buna,Eu am 14 ani si sunt zodia taur
    Si de mic am o aluna sau ceva de gen pe spate in partea stanga
    Aluna este mare
    Arata ca o pruna
    Si credeam ca o sa scap de ea
    Dar ea face parte din mine si nu vrea sa ma paraseasca
    Imi poti zice ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
  114. Hey,am o cruce de culoare maro pe spate si nu sunt cine stie ce credincioasa.Nu am nici o treaba cu biserica!
    Ce inseamna asta?

    RăspundețiȘtergere
  115. Nu esti inca credincioasa. Dar vei fi...

    RăspundețiȘtergere
  116. Buna .. eu am o floare desuprea incheieturii mainii stangi . Seamana mai mult cu o lalea decat cu alta floare... mama mi-a spus ca ea a Furat lalele cand era insarcinata cu mine ,,, poate insemna si altceva in afara de asta??

    RăspundețiȘtergere
  117. Buna. Am o pata alba pe marginea sanului stang. O am din nastere. Ce poate semnifica? Multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
  118. Am uitat sa precizez ca e in forma de triunghi. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  119. Buna, pe bratul stang am 3 triunghiuri, pe antebrat, pe brat si umar formate din cate 3 alunite. Sunt 3 triunghiuri perfecte ca distanta intre alunite si intre ele... ar putea insemna ceva? Mentionez ca sunt cea mai ghinionista persoana di lume in dragoste, dupa parerea me.

    RăspundețiȘtergere
  120. am o nepotica de 5 ani si de la nastere are un semn destul de mare pe partea dreapta pe talie intr-o parte destul de mare de culoare cafenie si are forma HARTA ROMANIEI (asa o vad eu este prea clara juri ca este harta romaniei) va rog daca puteti sa-mi spune-ti ce reprezinta.VA MULTUMESC DOINA (doina202020@yahoo.com) astept un raspuns va multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  121. buna eu am un semn rosu in forma de cruce si o floare deasupra la sanul drept ce inseamna:D

    RăspundețiȘtergere
  122. salut..eu am foarte multe semne..dar cel mai mare este pe piciorul stang..parca reprezinta o floare sau ceva eu mam gandit ca este un crin..cand sunt brozanta pata este alba si knd sunt eu alba :)) ea are o culuare umpic mai inchisa..cei asta??:))) mama mea spune ca atunci knd a fost gravida cu mine a furat un crin de la cineva de la poarta si la bagat sub tricou...crede ca sia atins burta si acolo era piciorul meu:))) ce sa cred?:)))

    RăspundețiȘtergere
  123. Eu am un semn rosu pe ceafa, de fapt nu este un semn ca atare, este o zona mai sensibila care se inroseste de exemplu dupa ce ma tund sau cand imi este cald ... nu cred ca inseamna ceva nici nu stau sa ma agit in legatura cu asta, o iau ca atare :P

    RăspundețiȘtergere
  124. salut, am tot citit... am si eu trei semne,un fel de harta rosiatica pe ceafa,cruce pe sfarcuri ,pe amandoua )) si o furca pe limba cu doua tzepe...

    RăspundețiȘtergere
  125. Am un semn in forma de craniu pe piciorul stang deasupra la genunchi, ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
  126. Eu am pe piciorul stang un castel ce inseamna asta ? . Am cautat pe multe site-uri dar nu am gasit nimic. Imi puteti spune ? :) . O zi buna . :*

    RăspundețiȘtergere
  127. castelul inseamna putere, stabilitate si un loc de refugiu , dar poate fii si istorie totodata semnul de pe picior indica calatorii , iubirea de frumos apreciere si uneori rivnirea la unele bunuri bogatii

    RăspundețiȘtergere
  128. Salut. Nu sunt cu superstitiile dar de cateva zile mi-a aparut o pata rosie (rosiatica) sub forma de triunghi pe frunte. Am pus-o pe seama gripei dar inca nu a disparut. Ce poate sa insemne? Astept raspuns daca stie cineva pe e-mail: crystydr@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  129. Salut eu am dupa urechea stanga un semn maroniu de aproximativ 3 cm lungime si latine 1 cm si in partea stanga a pieptului la 7 cm mai jos de sfarc am un cerculet de culoare maronie arata ca sfarcul numai ca este micuț. Ce ar putea insemna asta?

    RăspundețiȘtergere
  130. EU AM O GAROAFA MARE PE GENUNCHIUL DREPT CE POATE INSEMNA ASTA?

    RăspundețiȘtergere
  131. Eu am pe mana dreapta niste semne ca un fel de flori .Semnele sant de culoare roz inchis .Se intind pana la jum.bratului. rodica m.

    RăspundețiȘtergere
  132. Eu am pe mana dreapta niste semne ca un fel de flori .Semnele sant de culoare roz inchis .Se intind pana la jum.bratului. rodica m.

    RăspundețiȘtergere
  133. Eu mam nascut cu parul rosu si a devenit blond ce semnificatie are? de bine sau de rau ?? Iar fiica mea s-a nascut cu un trandafir roz dupa cap... ce inseamna??

    RăspundețiȘtergere
  134. baiatu meu a avut un strugure real pe mana stanga dar i-a disparut si pe burta a avut cand l-am nascut frunze de vie. ce anseamna?

    RăspundețiȘtergere
  135. Eu am un fel de harta sau labirint roz din fire fine de vene pe umarul stang , asta ce inseamna ?

    RăspundețiȘtergere
  136. O harta secreta/incifrata sau un labirint poate reprezenta oportunitatea de a descoperi taine revelatoare despre lume sau chiar despre tine insuti.

    RăspundețiȘtergere
  137. si eu de cand ma stiu am o frunza de trandafir pe coapsa stanga, destul de mare .am aflat insa ca mama mea a furat niste trandafiri pe atunci :)

    RăspundețiȘtergere
  138. buna ,am un semn din nastere pe mana dreapta in forma de trei litere , IPT , de culoare cafenie , puteti va rog sa-mi spuneti ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
  139. Eu am descoperit in ultimii ani in frunte, o gaura ovala, orizontala, cam de marimea ochiului si amplasata exact ca un ochi. Ce inseamna? E al treilea ochi?
    Tin sa precizez ca am avut o singura previziune ( care mi-a aparut exact cu 10 minute inainte ca un prieten sa intre pe usa restaurantului cu telefonul in mana si dansand de bucurie, exact asa l-am vazut in previziunea mea si le-am spus prietenilor de la masa ce previziune am avut si dupa 10 minute a aparut prietenul si a facut exact asa cum il vazusem eu in previziunea mea )
    Am avut 3 premonitii exacte, moartea nanului meu de botez, accidentul de masina in care am fost implicat si faptul ca prietena ma insela.
    Si de atunci o tot tin lant cu fazele astea in care stiu dinainte ce se va intampla sau ce va face o persoana in viitorul apropiat sau indepartat.
    Una din premonitiile pe care nu o voi uita niciodata a fost ca am intalnit o fata si din prima zi cand am cunoscut-o am vrut ne oprim acolo... ca stiam ca relatia nu va merge si i-am spus asta si m-a intrebat de ce si i-am spus ca ne vom desparti dar din vina ei. Si fix asa a si fost.
    Pentru mine nu exista element surpriza, viata mea e plictisitoare cand stiu cam totul dinainte...
    Semnul din frunte este sau nu este al treilea ochi?

    RăspundețiȘtergere
  140. Un semn fizic tinand de al treilea ochi poate avea sau nu relevanta. Pe de lata parte, daca aceste premonitii ale tale s-au adeverit, este posibil sa fii inzestrat cu o abilitate pe care trebuie cumva sa ti-o dezvolti. Unoeri, suntem prea putin atenti la semnalele transmise de zonele adanci ale sinelui nostru.

    RăspundețiȘtergere
  141. Eu am o pata rosie pe jumatate de buza si pe barbie, ce poate sa insemne, cum de alti copii nu au si eu am?

    RăspundețiȘtergere
  142. Fiecare dintre noi este diferit de ceilalti, iar asta este un lucru bun.

    RăspundețiȘtergere
  143. buna ziua.prietenul meu are o ureche mai mare si una mai mica ce semnificatie e asta?multumesc

    RăspundețiȘtergere
  144. Nu e un semn din nastere.Mi-a aparut acum 2 luni.O cifra 3 perfecta pe tot latul palmei stangi.Ma intriga acest lucru.Aveti vreo explicatie si pentru mine?Va multumesc frumos.

    RăspundețiȘtergere
  145. Buna, m-ar interesa sa stiu ce ar insemna un semn din nastere perfect rotund de marimea unui bob de strugure sub ochiul stang, avand culoarea maro.Daca aveti vreo explicatia, as fi mai mult decat incantat sa o aud :) Multumiri anticipate.

    RăspundețiȘtergere
  146. Buna, am si eu un semn destul de ciudat; e amplasat pe tampla mea dreapta, are forma rotunda si culoarea un albastru mai inchis. Toti care-l descopera ma intreaba ce este sau daca m-am lovit pentru ca seamana cu o vanataie, ba chiar o data mi sa spus ca m-am stropit cu cerneala.

    RăspundețiȘtergere
  147. Eu am un semn din nastere in forma de inima cu o alunita pe ea ce inseamna asta ?

    RăspundețiȘtergere
  148. buna,am 2semne (punctulete)in palma dreapta..unu in mijloc si altul aproape de degetul mare dar tot in palma...ce inseamna?multumesc

    RăspundețiȘtergere
  149. buna, fetita mea are un 1 si 2 luni si s-a nascut cu doua alunite la amandoua urechile,ca nite negi , am auzit ca li se mai zice si cercelusi,se afla la intrarea in urechi, a-ti putea sa-mi spuneti ce inseamna, va rog.va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  150. Buna! Ma numesc Diana, am 12 ani si pe piciorul stang am un semn in forma de cap de cal de culoare roza. Imi plac foarte mult cai. Ai putea sa imi spui ce semnifica?

    RăspundețiȘtergere
  151. Buna eu am supt ambii sini ca 2 aluniti ce inseamna anticipat astept raspuns

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate insemna ca o sa ai doi copii sau doua mari iubiri de-a lungul vietii.

      Ștergere
  152. draga,inseamna ca dupa ce vei fi majora daca nu esti acum iti vei putea pune silicoane sa arate ca doua bidoane nu ca 2 aluniti cum ai scris!!!sunt intrebari idioate ce vad aici si nu m am putut abtine.am o sora cu cancer la colon,are o fetita de 5ani.si ar dori sa fie sanatoasa sa si creasc copilul si de ar avea pe corp urme,semne,,,aluniti,,da???lena cioban si toti care puneti intrebari stupide intr o lume plina de oameni bolnavi pe viata.si eu am alunite si semne dar ii multumesc lui d zeu ca am sanatate!!!!sper ca esti multumita de raspuns!!!daca aveai o boala grava,doamne fereste oare mai puneai intrebarea asta!!!sau te rugai sa te faci bine???oameni sanatosi multumiti lui d zeu pt.asta!!!!restul nu mai conteaza!!!

    RăspundețiȘtergere
  153. diana a dat rasp.bun,am citit undeva de asta,cat despre anonimul de mai sus sunt perfect de acord.ne cramponam de multe lucruri inutile in viata si pretuim atat de putin ceea ce e cu adev.important pt.noi.am sesizat o revolta a anonimului fata de ignoranta!!!!da!!!!are dreptate!!!

    RăspundețiȘtergere
  154. Am o iun semn din nastere in forma de inima pe mana dreapta,ce inseamna asta?

    RăspundețiȘtergere
  155. Eu am un semn pe mâna dreaptă de culoare maro ,iar acum vine partea ciudată, ori cât aș da pe el cu unghia nu se ea(da acum spuneți păi e semn din naștere cum să îl ei) iar dacă nu mă mai uit la el i se schibă forma.Ce inseamnă asta

    RăspundețiȘtergere
  156. buna,am un semn pe obrazul drept in forma de triunghi.Ce inseamna asta?

    RăspundețiȘtergere
  157. salut am un semn pe mana dreapta mai precis deasupra degetului aratator acesta seamana cu un fel de harta :)) mai am unul pe piciorul stang care are o forma.... in fine este maimare decat cel de pe mana dar in ambele am alunite ce insemnatate au astea ???

    RăspundețiȘtergere
  158. eu am un semn pe piciorul drept si pare a fi cifra 6...daoar ca acel 6 nu are acea gaura caracteristica
    ce ar putea sa insemne ? eu sunt nascut de dragobete "24 februarie"

    RăspundețiȘtergere
  159. aveti semne????si ce daca.nu va vor influenta cu nimic viata sunt doar anomalii genetice nu mai cautati mistere si semne ca va-ti nascut deosebiti.daca doriti sa fiti deosebiti puneti mina si invatati carte ,munciti mult si ve-ti deveni foarte deosebiti .

    RăspundețiȘtergere
  160. Salut, am din nastere o dunga pe frunte ce semnifica?

    RăspundețiȘtergere
  161. am semne pe degetul mare de la mana stanga de culoare rosie...imprastiate pe tot degetul....si un punct maron in frunte..intre ochi la baza de sus a nasului...inseamna ceva sau doar anomalii

    RăspundețiȘtergere
  162. Eu am un semn de nastere ciudat as putea spune...pe ochiul drept am o pata ovala...:(

    RăspundețiȘtergere
  163. buna ...eu am un semn din nastere in frunte e format din patru puncte micute rosii punctele sunt in forma de cruce nu sunt vizibile tot timpul doar cand sunt suparata sau plang....am prea multe intrebari fara raspuns poate ma poti elucida tu in vreun fel

    RăspundețiȘtergere
  164. Buna, eu am pe corp 3 alunite in forma de triunghi care se tot repeta , pe maini, picioare, gat, abdomen. imi puteti spune daca au o semnificatie anume..?

    RăspundețiȘtergere
  165. Buna ma numesc Victor si mam nascut cu gauri in urechi.Ce poate insemna asta,va rog mult sami raspundeti.Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  166. Buna ma numesc Victor si mam nascut cu gauri in urechi.Ce poate insemna asta,va rog mult sami raspundeti.Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  167. Buna ma numesc Denis si ma-m nascut cu un semn din nastere sub forma de mar in partea stanga a pieptlui si in acel loc a crescut par ce inseamna. multumesc

    RăspundețiȘtergere
  168. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  169. esti un mare betivan daca ti-a iesit o pruna an ceafa!

    RăspundețiȘtergere
  170. Buna .. toate semnele mele de pe fata maini si copr sunt grupate tot cate 3.. inseamna ceva?

    RăspundețiȘtergere
  171. Buna ziua. Din nastere am pe piciorul drept chiar desupra de genunci o alunita in forma cruce cam de 0.6 cm. Mi-ati putea spune va rog care ar fi semnificatia acesteia?

    RăspundețiȘtergere
  172. Buna ziua.Fica mea are din nastere o pata ce coboara pe umarul stang spre cot...este putin pigmentata.....mentionez ca la nastere nu o avea...va rog sa-mi spuneti ce semnificatie are...Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  173. Eu am in partea stanga langa ombilic un trifoi cu patru foi , iar pe spate in partea stanga langa coloana vertebrala (jumtatea spatelui )o frunza sau poate fi chiar doua buze . Ce ar putea insemna ?

    RăspundețiȘtergere
  174. Eu am o frunza de trandafir pe obrazul drept...si exact acealas semn il am si pe piciorul drept..ce inseamna asta?

    RăspundețiȘtergere
  175. Buna eu am pe abfomen un demn rosu dr cativa centimetri sub forma de garoafa sau trandafir... alti imi dpun ca are forma hartii romaniei ce inseamna asta ?

    RăspundețiȘtergere
  176. Eu am in interiorul degetului mijlociu de la piciorul drept un semn de nastere in forma de semiluna . Sunt atat de curioasa daca inseamna ceva..dar nu gasesc nicaieri raspunsul .Ma poate ajuta cineva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Semiluna semnifica o stare de inocenta, nasterea sau renasterea, noi sperante si noi cicluri ale vietii. Luna noua in descestere simbolizeaza incheierea unui ciclu al existentei, dar si aspecte oculte sau ascunse ale subconstientului.

      Ștergere
  177. Buna ...eu sunt baiat si am semne multe de nastere pe tot corpul la fel ca iubita mea.(nu suntem frati si nici neamuri indepartate deloc) Am cautat peste tot raspunsuri ce inseamna si nimic.Va rog imi poate spune cineva ce inseamna???

    RăspundețiȘtergere
  178. Buna ...eu sunt baiat si am semne multe de nastere pe tot corpul, la fel in acelasi locuri ca iubita mea.(nu suntem frati si nici neamuri indepartate deloc) Am cautat peste tot raspunsuri ce inseamna si nimic.Va rog imi poate spune cineva ce inseamna???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate reprezenta o compatibilitate sufleteasca intre voi, ceva de genul "sufletelor pereche."

      Ștergere
  179. Buna! Sunt Gabriela.Am un semn de v pe frunte cand ma incrunt! Imi puteti spune ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
  180. Sunt mihai, am pe mina stinga o cruce de culoare rosie-roz,cine stie ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
  181. Defapt nu e cruce e un fel de plus care seamana cu o cruce

    RăspundețiȘtergere
  182. eu am o lalalea din puncte pe piciorul stang, ce semnifica asta?

    RăspundețiȘtergere
  183. Buna! sunt Andreea si am 15 ani, iar eu am o lalalea din puncte pe piciorul stang, ce semnifica asta?

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.