Culoarea hainelor / imbracamintii si personalitatea

Indiferent de ce culoare purtam , ea poate , intr-un oarecare masura , sa ofere indicii asupra personalitatii noastre.Culoarea imbracamintii si personalitatea sunt doi termeni aflati intr-o continua interactiune , fiecare putand sa releve cate ceva despre celalalt.Daca ai dispozitia necesara , atunci cand mergi pe strada sau esti intr-o colectivitate , poti observa cat de mult destainuie culoarea despre firea sau caracterul unui om.Spre exemplu, poti constata ca persoanele mai rezervate prefera intotdeuna o imbracaminte cu nuante sobre , care nu le scoate in evidenta personalitatea.Cu totul altfel prefera sa se imbrace persoanele indraznete , ce pot fi vazute adesea optand pentru nuante de negru stralucitor , care le face remarcate in multime.Iata , pe scurt , cateva indicii despre felul in care culoarea hainelor afecteaza personalitatea sau modul in care este perceputa acesta de catre semenii nostri...

- Rosul este un simbol al dominarii , pasiunii si senzualitatii.Aceasta culoare este adoptata de oameni care se simt confortabil in pozitii de conducere.Daca doresti sa faci o declaratie indrazneata despre stilul tau , atunci trebuie sa alegi rosul.

- Culoarea roz sau cea a piersicii sunt indicii ale calmului , racelii sau stapanirii de sine.Cu o piesa de imbracaminte de culoare roz vei arata la fel de proaspat ca si o floare.

- Negrul , adoptat de toate valurile modei, reprezinta puterea.Simbol al elegantei , rafinamentului si gratiei , aceasta culoare se adapteaza cu flexibilitate oricarei situatii.

- Daca iti doresti sa arati ingrijit si curat , atunci trebuie sa alegi albul.O culoare exprimand puritatea si simplitatea , perfecta pentru zilele toride de vara.

- Albastrul este culoarea afectiunii si increderii.O nuanta fabuloasa care poate fi intalnita in aproape orice sifonier al unui barbat.

- Galbenul este culoarea splendidei flori a soarelui.El transmite motivatie si agilitate a mintii.Nu uita , insa, ca galbenul este si culoarea focului pe cale de a se stinge.

-Rosul de Burgundia este un indiciu al spiritualitatii , o culoare bogata care da masura pasionalitatii tale.Camasile colorate in rosu de Burgundia confera o sugestie de stil.

- Verdele , culoarea naturii in expansiune , a frunzelor si plantelor proaspete , reprezinta prospetimea , relaxarea si calmul.

- Culoarea maro , specifica unui stil neconventional de clasa , transmite incredere si seriozitate.

- Griul indica ca esti o persoana echilibrata in viata.O culoare eleganta , specifica unei intelectual.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Semnificatia si simbolurile culorilor

Semnificatia culorilor in diferite culturi ale lumii

Culoarea ochilor iti dezvaluie personalitatea

Semnificatia culorii unghiilor

Culoarea rujului de buze si personalitatea femeilor
Culoarea hainelor / imbracamintii si personalitatea Culoarea hainelor / imbracamintii  si personalitatea Reviewed by Diana Popescu on mai 16, 2010 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Eu cred că semnificaţia culorilor este legată şi de cultura unei ţări. De exemplu, în Japonia, negrul este culoarea rochiilor de mireasă.

    RăspundețiȘtergere
  2. Corest,Poti gasi cate ceva despre acest subiect in articolul meu "Semnificatia culorilor in diferite culturi ale lumii".

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.