Cum sa ii marturisesti unei femei ca o iubesti

Lasa-te purtat de valurile inspiratiei.Rememoreaza momentele in care te-ai simtit fericit alaturi de ea , fiind legati doar de o simpla dar sincera prietenie.In acest fel , ai putea sa descoperi ce lucruri aveti in comun , sau ce anume te atrage la ea.

Incearca sa sa faci un imaginar schimb de roluri , punandu-te in locul ei.Tinand cont de ceea ce stii despre ea , imagineaza –ti ce cuvinte sau ce situatii ar putea sa o incomodeze , astfel incat sa le poti evita.Daca nu esti sigur ce anume ii displace , alege o abordare prudenta , mai lenta dar mai sigura.Incearca sa nu insisti prea mult asupra aspectului ei fizic.

Alege un loc potrivit pentru a-i marturisi ceea ce simti cu adevarat pentru ea , astfel incat sa poti evita cat mai mult posibil stinghereala sau jena.Poti opta pentru un vas , aflat la cateva mile de tarm sau o alee linistita dintr-un parc.Un loc aglomerat , intesat de cunostiinte sau prieteni poate distruge intimitatea si reala comunicare dintre voi.

Pregateste-te pentru o experienta pozitiva , chiar daca ea nu iti va impartasi sentimentele sau nu va fi sigura asupra lor.O astfel de atitudine poate atrage rezultate la randul lor pozitive.

A fi perseverent si increzator in tine nu este acelasi lucru cu a fi agresiv sau agasant.Incearca sa iti dai seama ca iti asumi un risc care iti poate fi rasplatit dar se poate finaliza si cu o respingere categorica.

Incearca sa te exprimi cat mai clar.Comunicarea confuza nu trebuie sa fie confundata cu tactul.Mai curand decat sa iti invaluiesti sentimentele de iubire in pacla unei definitii rebusistice , declara-i clar si deschis atractia pe care o simti fata de ea.”Stii probabil cat de mult imi place compania ta , dar trebuie sa iti marturisesc ca te iubesc.”

Lasa-i usa deschisa pentru un raspuns , fara a face presiuni asupra ei.Da-i de inteles ca veti ramane prieteni , chiar daca nu veti ajunge la o relatie mai apropiata.

Straduieste-te sa rezisti impulsului de a-i cere un raspuns imediat.Este mai mult decat stanjenitor sa spui ceva de genul :”Ei bine , tu ce simti pentru mine ? Poate ca ma insel, dar sunt aproape sigur ca am simtit o vibratie si din partea ta.Am dreptate sau nu ?”

Acorda-i o perioada de timp pentru a se gandi la declaratia ta.Poate dura cateva zile sau chiar o saptamana.Daca trece mai mult de o luna , poti fi sigur ca nu este interesata.

Daca ea este de acord sa porniti pe calea de a deveni un cuplu, sarbatoreste impreuna cu ea acest promitator inceput.

Daca ea nu mai pomeneste nimic despre acest subiect , ar trebui sa renunti si sa-ti vezi mai departe de drumul tau in viata. O curte prelungita , indiferent cat de adanci ti se par sentimentele tale , se poate asemana cu o fixatie.Desigur , nu vrei sa dai aparenta unui maniac.Nu trebuie sa ajunga in punctul de a-ti spune sa o lasi in pace.
Trage invataminte din aceasta experienta , oricare ar fi rezultatul.Ce anume ar trebui sa faci altfel data viitoare ? Esti adeseori interesat de femei care nu simt acelasi lucru pentru tine ? Esti gata de a te apropia de alt tip de femeie decat cel pe care il aveai in vedere pentru o relatie de cuplu ?
Incearca sa privesti in perspectiva.Nu este nimic romantic in a te agata de cineva care nu este interesat de tine.Ia-ti o pauza de refacere emotionala si incearca din nou , cu o femeie care iti poate fi mult mai potrivita.

Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010
Cum sa ii marturisesti unei femei ca o iubesti Cum sa ii marturisesti unei femei ca o iubesti Reviewed by Diana Popescu on mai 16, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.