De ce se poarta verigheta pe al patrulea deget ? | O legenda chinezeasca

Un raspuns ravelator la aceasta intrebare ne este dat de o frumoasa legenda chinezeasca...

Degetul mare (policarul) reprezinta parintii.
Degetul aratator simbolizeaza fratii tai.
Degetul mijlociu semnifica sinele tau.
Degetul inelar este corespunzator partenerului tau de viata.
Degetul mic reprezinta copii tai.

Aseaza-ti palmele deschise fata in fata , la o mica distanta una de alta , si uneste cu putere varfurile degetelor mijlocii astfel incat sa se curbeze.Apoi, uneste intre ele varfurile celorlalta degete.Trebuie sa apesi cu forta , unele contra celorlalte , varfurile tuturor degetelor celor doua maini.

Incearca acum sa sa iti distantezi unul de celalalt cele doua degete mari.Ele se vor desparti , pentru ca parintii tai nu pot sa iti fie alaturi intreaga viata si , la un moment dat , vor pleca de langa tine.

Apoi , uneste-ti din nou varfurile policarelor si , cu toate degetele incordate , ca mai inainte , vezi daca poti sa iti distantezi degetele aratatoare .Vei reusi , intrucat surorile si fratii tai vor avea propriile lor familii si va trebui sa va despartiti.

Pune iarasi in contact varfurile degetelor aratatoare si incearca sa iti misti spre exterior degetele mici.O incercare incununata de succes , deoarece copiii tai se vor aseza la casele lor intr-o buna zi si nu veti mai fi impreuna.

In cele din urma , uneste-ti la loc degetele mici si , cu toate degetele apasate cu putere intre ele , incearca sa le separi pe cele inelare.Vei constata , cu surprindere , ca nu poti reusi , caci sotul si sotia sunt sortiti sa ramana nedespartiti intreaga lor viata ...


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Semnificatia degetelor mainii si inelele potrivite acestora

Forma mainii si personalitatea | Ghicitul in palma (1)

Simbolul "I love you" cu degetele mainii
De ce se poarta verigheta pe al patrulea deget ? | O legenda chinezeasca De ce se poarta verigheta pe al patrulea deget ?  |  O legenda chinezeasca Reviewed by Diana Popescu on mai 24, 2010 Rating: 5

5 comentarii:

  1. Buna,
    Eu am putut. Ce vrea sa semnifice asta?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ar insemna ca nu vei reusi niciodata sa ai o autentica relatie de iubire, mai ales prin casatorie.Nu va fi insa cazul pentru nu ai cum sa reusesti fara a trisa cumva.

    RăspundețiȘtergere
  3. degetele mijlocii trebuiesc indoite apoi apropie mainile pana se lipesc degetele mijlocii, apoi apropie varfurile celorlalte degete. de aceea a si reusit sa desprinda degetele pentru ca cele mijlocii nu erau indoite

    RăspundețiȘtergere
  4. totul tine de optiunile personale

    pana la urma conteaza ce ai in inima, nu ce ai pe degete sau la gat

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.