Horoscop lunar iunie 2010 – Zodia Scorpionului

In iunie , Scorpionul isi tese cu succes panza in cariera si iubire, dar se ridica si dincolo tentatiile cotidianului in incercarea de a-si prinde in capcana destinul.

Intrarea binevoitorului Jupiter in entuziastul Berbec , odata cu ziua de 6 iunie , are darul de a-ti aduce beneficii in munca , sanatate si viata de zi cu zi , putandu-ti oferi bucurie in lucrurile carora te dedici , straduinta de a te autoperfectiona si mai multa grija fata de starea ta fizica.Cea mai buna cale de a profita de acest tranzit poate proveni din recunoasterea proprilor tale merite , fapt in masura sa iti dea senzatia implinirii si recompense mult asteptate.De asemeni , o mai mare onestitate si sinceritate pot fi benefice si pot prilejui rasplati binemeritate.

Incepand cu 7 iunie , increzatorul Marte paseste in regatul prudentei Fecioare si iti recomanda activitatile de grup si munca in colaborare drept caile cele mai eficiente de implinire a telurilor.Urmeaza un interval de timp in care vei stapanit de o puzderie de noi idei despre calea ta in viata.Incearca sa eviti tentatiile orgoliului de a domina asupra celor din jur.Preferi sa conduci o colectivitate mai curand decat sa fii condus si , cu siguranta , poti gasi mijloace de a nu-i calca pe altii pe batatura.Este posibil sa fii insufletit de o mai mare energie in punerea la punct a unor proiecte iar programul tau zilnic poate cuprinde activitati care abia incap in 24 de ore.

Pe 10 iunie, comunicativul Mercur isi face intrarea in Gemeni si iti confera pentru o vreme mai multa capacitate intuitiva si putere de discernamant.Chestiunile personale sunt apte de a fi analizate mult mai obiectiv si rational.

Luna noua de pe 12 iunie rasare tot in Gemeni , favorizandu-ti aspectele intime ale vietii si dezvoltarea unor abilitati.Poti tine cont mai mult de aspectele sociale si ai inclinatia de a-ti examina mai atent motivatiile interioare.

In ziua de 14 iunie , iubitoarea Venus se furiseaza pe taramurile demnului Leu . Aura ei de farmec , prietenie si afectiune iti ofera oportunitati sociale , profesionale si amoroase.Ambitia te poate domina mai mult decat de obicei si ai putea avea de castigat prin calitatile de manageriat , talente artistice sau prin intermediul partenerului tau de viata.

Vreme de circa o luna de zile dupa 21 iunie , data intrarii Soarelui in Rac , te vei concentra cu precadere asupra lumii exterioare. Cauti sa descoperi o semnificatie mai inalta a vietii tale , sa experimentezi ceva cu totul si cu totul deosebit , opus monotoniei cotidianului.Ar fi indicat sa pleci intr-o calatorie ori vacanta sau te angajezi intr-o activitate apta de a-ti satura foamea de largi perspective.Singurul aspect negativ al acestui ciclu este ca ai putea pierde contactul cu viata de zi cu zi sau cu unele detalii importante.

Dupa 25 iunie , tranzitul planetei Mercur in Rac iti accentueaza tendintele de mai sus si te indeparteaza si mai mult de aspectele practice , orientandu-ti mintea inspre mari viziuni si idealuri.Esti dornic sa iti largesti aria cunoasterii si ai posibilitatea de a comunica cu cineva aflat la mare distanta .Evenimentele de zi cu zi ti se par maruntisuri ce iti pot rapi imaginea globala dupa care aspiri.Cu capul inaltat in nori , vei fi pandit de mici amnezii legate de cotidian , inclusiv uitarea unor intalniri programate de mult.


Horoscopul dragostei Scorpionului in iunie 2010


Tranzitul lui Marte in a unsprezecea ta casa , al carui start se da pe 7 iunie , te de termina sa acorzi o mai mare atentie si grija celor apropiati , inclusiv partenerului tau de cuplu. Scorpionii aflati deja intr-o relatie vor descoperi valentele prieteniei din dragoste , iar cei singuri au posibilitatea de a-si gasi un partener alaturi de care camaraderia va predomina asupra senzualitatii.

Incepand cu 10 iunie , tranzitul lui Mercur in a saptea ta casa ( casa transformarii si sexualitatii) iti deschide o perioada optima de apropiere senzuala si intima fata de partenerul tau .Aceasta tendinta este sustinuta si de Luna plina din 12 iunie , care iti poate sprijini o o intensa impartasire atat spirituala cat si sexuala cu persoana iubita.

Calatoria lui Venus in a zecea ta casa ( casa carierei si dezvoltarii exterioare) , dupa 14 iunie , iti poate facilita inceperea unei povesti de dragoste cu cineva apropiat din sfera ta profesionala.

Dupa 21 iunie , cand Soarele isi incepe tranzitul in a noua ta casa , nevoia de nou si schimbare te poate ispiti catre o aventura sau, eventual , o escapada de infidelitate.


Horoscopul carierei si banilor Scorpinului in iunie 2010


Pe 6 iunie , Jupiter isi incepe tranzitul in a sasea ta casa ( casa sanatatii si a muncii) , prefigurandu-ti un ciclu de ameliorare a situatie tale in cariera sau posibilitatea gasirii unei noi slujbe ( nu pregeta sa consulti anunturile din ziare sau de pe internet !).Sarcini marunte dar anevoioase par a se aduna acum pe capul tau , dar le vei putea indeplini fara a dezgustul de altadata.

Dupa 10 iunie , prezenta lui Mercur in a VIII-a ta casa prevesteste o vreme favorabila planurilor financiare si strategiilor in afaceri.

Luna noua din 12 iunie semnaleaza o zi fericita in pornirea unui plan financiar , acordarea unui imprumut sau munca in domeniul financiar / contabil.

Tranzitul lui Venus in X-a ta casa te poate face mult mai placut cei de la serviciu , inclusiv de sefi .Responsabilitatile si autoritatea par sa ti se impuna de la sine , la fel ca si avantajele in negocieri sau activitati sociale raportate la afaceri.


Horoscopul sanatatii Scorpionului in iunie 2010


Odata cu 6 iunie, Jupiter iti anunta un interval de timp benefic pentru sanatate in care , daca este cazul , tratamentele sau procedurile medicale sunt apte de a avea succes. Daca nu te supraveghezi , vei putea avea tendinta de a pune pe tine cateva kilograme in plus .


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai in functie de ziua de nastere in Horoscop lunar iunie 2010 - Toate zodiile



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Zodia Scorpionului si Dragostea

Horoscopul anului 2010 - Zodia Scorpionului

Zodia Scorpionului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar iunie 2010 – Zodia Scorpionului Horoscop lunar iunie 2010 – Zodia Scorpionului Reviewed by Diana Popescu on mai 25, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.