Horoscopul lunii iunie 2010 – Zodia Sagetatorului

Placerea , iubirea si buna dispozitie sunt numai cateva din cuvintele cheie prilejuite de inceperea parcursului lui Jupiter in Berbec , pe data de 6 iunie.Imaginatia iti va lua avant , originalitatea va izori din sinele tau asemeni norului de cenusa din vulcanul islandez , iar creativitatea te va insoti la tot pasul.Noi proiecte vor primi nemijlocit girul celor din jur , fiind capabile de a-ti aduce recunoasterea sau o rasplata.Eliberat de responsabilitati , te vei putea lasa neingradit in voia placerilor sau distractiei.Acest tranzit al lui Jupiter iti anunta un an fabulos pentru a pleca in vacanta dorita de atata vreme.

Tranzitul lui Marte din ziua de 7 iunie iti deschide un ciclu de stimulare a ambitiilor si dorintei de afirmare.Indiferent daca este vorba despre cariera sau dragoste , vei fi stapanit de o nazuinta febrila de a fi placut sau luat in seama.

Un timp al analizei interioare si al punerii in balanta a tuturor argumentelor pro si contra in orice domeniu .In acest fel pare sa-si puna amprenta asupra ta patrunderea lui Mercur in taramul controversat al Gemenilor , odata cu 10 iunie.Inclinat sa vezi ambele fatete ale fiecarui lucru, ai putea sa dai dovada de o oarecare lipsa de hotarare .Vei avea o dorinta covarsitoare de a comunica sau colabora cu ceilalti , mai ales pentru a-ti impartasi ofurile si sperantele.

Luna noua in Gemeni din 12 iunie iti prevesteste inclinatia de a avea succes in negocieri sau diplomatie , dar si o perioada favorabila activitatilor desfasurate in parteneriat.Vei fi stapanit de gratie si subtilitate in mediul social si vei avea ocazia de a-ti crea cateva contacte utile.

Odata cu 14 iunie , ispititoarea Venus isi incepe tranzitul in Leu si iti trezeste un gust pentru exotism care nu se impaca deloc cu rutina de zi cu zi.Te vei bucura de orice aspect care iti poate largi orizonturile , atat din punct de vedere fizic cat si mental.Ai putea fi atras de persoane sau locuri straine.


Dupa 2 iunie , vreme de circa o luna , Soarele viziteaza Racul si iti energizeaza sectorul transformarii , sexualitatii si dezvoltarii personale din a opta ta casa.Drept rezultat , vei face un pas inapoi si te vei putea focaliza asupra relatiei de intimitate cu un partener de cuplu sau te vei retrage din lumea tumultoasa a cotidianului.Va fi un ciclu excelent pentru planificarea unui buget sau plan financiar , ori pentru a te dezbara de obisnuinte nesanatoase care iti mineaza simtul puterii personale si a autocontrolului.Toate preocuparile personale ar putea sa-ti intre acum in vizor , fiind predispus sa faci o schimbare importanta in viata , cu atat mai mult cu cat iti faci o analiza la sange a talentelor sau punctelor tale forte.

Pe 25 iunie , Mercur intra in Rac si iti ofera un simt intuitiv de zile mari , capabil sa te faca sa iti dai seama la prima vedere ce anume se ascunde sub aparentele celor din jur.Se anunta o perioada in care vei aborda cu naturalete si curiozitate diverse aspecte legate de sexualitate sau lupta pentru putere.


Horoscopul dragostei Sagetatorului in iunie 2010


Odata cu 6 iunie , inceperea tranzitului lui Jupiter in a cincea ta casa (casa creativitatii) iti prezice voie buna , umor si caldura in viata amoroasa sau sentimentala.Cei singuri vor avea sansa de a intalni o persoana foarte apropiata de idealul lor .

Dupa 7 iunie , sub influenta lui Marte in a zecea ta casa , ai putea fi in stare de orice pentru a intra in gratiile persoanei iubite .Daca vei fi inspirat , vei avea numai de castigat .Lipsa discernamantului si nerabdarea nu pot decat sa iti faca defavoruri , atentiile tale transformandu-se intr-o sacaiala greu de suportat .

Debutul parcursului lui Mercur in a X-a ta casa iti deschide perspective mult amicale intr-o relatie de dragoste sau cuplu.Cuvintele iti vor fi inmuiate in mierea complicitatii amoroase iar partenerul tau se poate complace in placerea unor descoperiri reciproce ale adancurilor spirituale.

Luna noua din a saptea ta casa (casa relatiilor interumane si parteneriatului) iti prefigureaza dupa 12 iunie un interval de timp favorabil inceperii unei noi relatii de iubire sau reimprospatarii uneia mai vechi. Vei constientiza mai mult ca niciodata nevoia de a avea alaturi de tine pe cineva care sa te aprecieze si incurajeze.

Aura cu care te inconjoara Venus incepand din 14 iunie , cand isi face simtita prezenta in a IX-a ta casa (casa explorarii si filozofiei) , te poate face mai expansiv si mai generos in dragoste.Vei avea sansa sa te apropii de cineva a carui / carei atractivitate nu ai observat-o pana acum sau de o persoana din cu totul alt cerc sau mediu.Daca vei pleca intr-o calatorie , este probabil sa intalnesti un potential partener la care nu ai visat vreodata.

Tranzitele succesive ale Soarelui si planetei Mercur in a opta ta casa iti creaza oportunitatea de a te atasa mai mult de partenerul tau in plan intuitiv si senzitiv , fara a exclude insa logica si ratiunea.


Horoscopul carierei si banilor Sagetatorului in iunie 2010


Gratie intrarii lui Jupiter in a V-a ta casa , activitatea profesionala iti va marcata de o intensa creativitate .In domeniul financiar , va trebui sa iti controlezi mai atent tendintele de a te increde in anumite jocuri speculative.

Daca iti doresti de mult timp sa pornesti o afacere sau sa devii propriul tau angajator , dupa 7 iunie , pe parcursul tranzitului lui Marte in a X-a ta casa , vei putea avea ocazia nimerita de a o face.Totodata , se intrevad conflicte cu autoritatile sau superiorii .Vei fi mai energic in promovarea intereselor tale si in toate activitatile profesionale.

Tranzitul lui Mercur in a saptea ta casa (casa parteneriatului si relatiilor interumane) , inceput pe 10 iunie , te inzestreaza cu talentul negocierilor , arbitrajului sau consilierii.Comunicarea , insotita de o fericita abilitate diplomatica , reprezinta punctul tau forte in urmatoarea perioada .

Odata cu Luna plina din a VII-a ta casa , parteneriatul sau colaborarile ajung sub lumina rampei vietii tale profesionale.Imbunatatirea relatiilor cu colegii pare a fi o idee buna in acest context.

Dupa 14 iunie , relatiile publice , promovarea in slujba sau alte aspiratii sunt pe cale sa devina realitate.Pentru a-i atrage pe altii de partea ta va conta mai mult felul in care
te exprimi si nu mesajul din spatele cuvintelor tale.

Atat parcursul Soarelui (de pe 21 iunie) , cat si cel al lui Mercur (incepand cu 25 iunie) iti netezesc calea catre strategii sau planuri financiare.


Horoscopul sanatatii Sagetatorului in iunie 2010


Norocosul Jupiter pare a te feri de orice fel de riscuri legate de sanatate.Cu toate acestea , tendinta de a te izola de cei din jur si a te inchide in casa trebuie sa fie compensate prin plimbari in aer si exercitii fizice.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai in functie de ziua de nastere in Horoscop lunar iunie 2010 - Toate zodiile



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Zodia Sagetatorului si Dragostea

Horoscopul anului 2010 - Zodia Sagetatorului

Zodia Sagetatorului.Caracteristici, compatibilitate, zile si numere norocoase

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscopul lunii iunie 2010 – Zodia Sagetatorului Horoscopul lunii iunie 2010 – Zodia Sagetatorului Reviewed by Diana Popescu on mai 27, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.