Targul dragostei , o infidelitate acceptata de partener

Desi te simti fericit(a) alaturi de actualul partener sau chiar in casnicie , nu ti se intampla uneori sa tanjesti dupa un fost iubit (o fosta iubita) , visand sa sa impaci cumva capra si varza ? Nu ar fi minunat (?!) sa iti regasesti marea dragostea din liceu cu acordul tacit al al actualului tau tovaras de viata doar pentru o singura zi , dupa care destinul sa isi reia cursul obisnuit ?



Ei bine , se pare ca acest lucru este posibil , dar , oricum , nu pe meleagurile noastre...Fotografia de mai sus a surprins mai multi oameni din etnia Hmong , asteptandu-si fostii iubitii (fostele iubitele) la un "targ al dragostei" din Vietnam.O data pe an , femeile maritate si barbatii insurati asteapta regasirea cu fostul partener , pe care il pot reintalni fara a starni gelozia sotilor / sotiilor.

"Chiar asa sa fie ?" , mi-ati putea replica unii dintre voi ."Sotiile si sotii celor care isi permit aceasta destrabalare nu au la indemana macete , pumnale sau macar otrava de sobolani ?"

Oricum , ar fi interesant de stiut in ce fel decurge conversatia dintre doi soti inainte ca barbatul sa se indrepte catre targul dragostei...

"Hei , iubitel , a sosit din nou acea zi din an ? Slava Domnului ! Du-te sa iti intalnesti fosta prietena , iar eu voi sta acasa cu copiii si-mi voi gasi ceva de treaba ."
Sau...
"Ah , asteapta iubitule ! Era cat pe ce sa uit ! Nu poti pleca chiar asa , fara sa-ti iei micul dejun.Uite , ia de aici cateva din prajiturelele tale favorite , pe care ti le-am pregatit special pentru aceasta ocazie ."
Targul dragostei , o infidelitate acceptata de partener Targul dragostei , o infidelitate acceptata de partener Reviewed by Diana Popescu on mai 13, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.