Horoscop lunar iulie 2010 - Zodia Sagetatorului

In luna iulie, Sagetatorul incerca sa se desprinda de plictisul vietii cotidiene si se focalizeaza asupra unui nou parcurs in viata , atat in plan spiritual cat si material .

Neastamparul mintii si impulsul catre creativitate capata un nou avant incepand cu 5 iulie , datorita tranzitului retrograd al lui Uranus in Berbec. Viata cotidiana poate ajunge sa te sufoce , intrucat vei simti mereu nevoia de noutate si distractie . O reevaluare a sinelui prin prisma creativitatii iti poate deschide noi drumuri.

Latura practica a vietii iti repugna in continuare . iar mintea tinde sa ti se agate de viziuni , idealuri si idei marete , odata cu 9 iulie si tranzitul lui Mercur in Leu si a noua ta casa (casa explorarii si filozofiei) . In acest ciclu esti gata sa iti largesti ariile cunoasterii si esti inclinat catre o conceptie de unificare a lucrurilor din jur. Ti se poate anunta comunicarea cu cineva aflat la mare departare , iar perspectiva filozofica ce pare a te insufleti te poate distrage de la viata cu zi cu zi , facandu-te neglijent sau uituc.

Luna noua aparuta pe cer pe 11 iulie in semnul Racului si in a opta ta casa (casa transformarii si a sexualitatii) iti creaza prilejul unei invigorari personale si te focalizeaza benefic asupra relatiilor intime si a dezvoltarii unor abilitati. In aceasta etapa vei putea sa devii mult mai constient de personalitatea celor din jur , dar si a motivatiilor tale interioare.

Eclipsa solara din aceeasi zi de 11 iulie are de marturisit ceva despre o impartasire , pe plan fizic , material sau spiritual. Oricum , aceasta conjunctura pare a fi propice unei evolutii interioare , a carei desfasurare depinde de nivelul de implinire spirituala a fiecarui nativ in parte.


Interogarea referitoare la drumul pe care mergi si tinta care iti sta in fata apare mai mult decat necesara pe parcursul tranzitului lui Saturn in Balanta si a unsprezecea ta casa ( casa prieteniei si sperantei) , inaugurat de ziua de 21 iulie. Analizarea si evaluarea felului in care te conectezi cu cei din jur , cu rudele sau colectivitatile din care faci parte sunt pe cale sa te nemultumeasca .Superficialitatea unor relatii isi cere cumva rezolvarea , mai ales din perspectiva idealurilor serioase carora vrei sa te dedici. Este timpul aruncarii balastului care te leaga de detalii sau lucruri de prisos .La finalul acestu ciclu , Saturn ar trebuie sa te lase mult mai constient asupra adevaratelor tale obiective si a cailor de urmat in indeplinirea lor.

Din 22 iulie, tranzitul Soarelui in Leu si a IX-a ta casa echilibreaza cat de cat balanta ta interioara impovarat de Saturn , focalizandu-te catre lumea exterioara. Tentatia aventurii ti se strecoara in sange iar nevoie de experiment apare ca un mijoc de evadare din monotonia vietii cotidiene. Intr-o astfel de conjunctura ti se poate recomanda o vacanta ori o excursie prin care mintea ta febrila , in cautare de ceva nou , sa poate fi satisfacuta. Singurul aspect negativ din aceasta perioada ar putea fi neglijarea unor sarcini zilice sau trecerea cu vederea a unor detalii importante.

Prezenta retrograda a lui Jupiter in Berbec , al carei start se da pe 23 iulie , te poate provoca in asumarea unor riscuri sau noi cai in viata , acceptarea manusii aruncate de destin depinzand de individualitatea fiecarui nativ din Sagetator. Pot apare certuri sau neintelegeri cu vechi prieteni sau o boala care sa afecteze o ruda apropiata

Comunicarea revine pe primul plan , mai ales daca este utila sau fertila , odata cu patrunderea lui Mercur in Fecioara in ziua de 27 iulie , si iti vesteste un ciclu favorabil carierei si evolutiei sociale.

Incapand cu 29 iulie si pe parcursul intregii luni august , Marte tranziteaza Balanta si a XI-a ta casa (casa prieteniei si sperantei) , daruindu-ti succes in toate intreprinderile ce presupun colaborarea sau cooperarea. Mintea iti este cutreierata de o puzderie de idei , iar tendinta de a te aseza in fruntea unui grup te poate determina sa devii dominant fata de ceilalti. Cu toate acestea , poti fi inclinat sa faci gesturi in plus fata de semeni , sau sa te implici , constructiv, mai mult in viata lor.


Horoscopul dragostei Sagetatorului in iulie 2010


Uranus retrograd in a cincea ta casa ( casa dragostei si creativitatii) , te provoaca din 5 iulie sa iti clarifici o legatura romantica sau sa iti doresti mai multa transparenta intr-o relatie de iubire , fapt capabil sa duca fie la o resuscitare a conexiunii cu un partener, fie la la o distrugere a acesteia. Cei singuri sau neangajati pot fi atrasi de noi experiente amoroase sau de inceperea unei noi legaturi de iubire.

Tranzitul lui Venus prin a zecea ta casa (casa carierei si evolutiei exterioare) are darul de a-ti aduce oportunitati in dragoste legate de sfera ta profesionala. Este posibil sa incepi o relatie cu o persoana care iti este coleg(a) sau are de a face cu munca ta.

Ziua de 11 iulie este marcata de o Luna noua in a VIII-a ta casa , care prefigureaza un ciclu de exaltare erotica si comuniune cu fiinta iubita la un nivel foarte profund. Eclipsa de Soare din aceeasi zi accentueaza aceste tendinte si face probabila o acutizare senzoriala care iti poate starni sexualitatea la un nivel primar , chiar agresiv.

Sexualitatea este o latura preponderenta a fiintei tale asupra careia actioneaza aspectul retrograd al lui Jupiter incepand cu 23 iulie. Ai putea fi ispitit sa te arunci in niste aventuri amoroase doar pentru experimentarea unor noi senzatii tari din perspectiva erotica, iar acest impuls te poate atrage in relatii cu persoane de o calitate indoielnica.


Horoscopul carierei si banilor Sagetatorului in iulie 2010


Incepand cu 5 iulie poti traversa o perioada contradictorie , pe decursul careia setea si capacitatea ta de inovare se poate impleti cu sfidarea regulilor sau nevoia de a evada din rutina.

Farmecul, prezenta de spirit si aplecarea catre dialog sunt numai cateva din influentele aduse de Venus in parcursul ei prin casa carierei tale, odata cu ziua de 10 iulie. Responsabilitatea si autoritatea par a ti se impune de la sine , prilejuindu-ti conclavuri intime cu persoane suspuse. Succesul profesional poate veni acum prin intermediul calitatilor de manager sau a unor talente artistice.

Din 11 iulie, Luna noua deschide o etapa favorabila de incepere a unui plan sau proiect financiar , a contractarii unui imprumut ori consolidarii balantei financiare .

Parcursul retrograd al lui Jupiter in a cincea ta casa ( casa dragostei si creativitatii) , inceput pe 23 iulie , intunecat din multe puncte de vedere, poate prezice , totusi, castiguri mai mari in domeniul profesional , noi oportunitati la serviciu si cheltuieli sau investitii fructoase.

Dupa 27 iulie, cariera sau afacerile devin obiective prioritare in viata ta , gratie tranzitului inceput de comunicativul Mercur in a a zecea ta ta casa. Glasul este pe cale sa iti vibreze cu autoritate , iar cuvintele mestesugite iti inlesnesc succesul in cadrul unor ocazii sociale. Ai parte , acum, de o vreme auspicioasa inceperii unor noi planuri sau strategii in cariera sau sfera profesionala. Toate ar fi bune si frumoase daca nu ar apare niste barfe care iti pot pata reputatia.


Horoscopul sanatatii Sagetatorului in iulie 2010


Incepand cu data de 23 iulie, Jupiter retrograd in a cincea ta casa iti inlesneste (daca este cazul) succesul unor cure sau tratamente incepute de ceva vreme , dar poate determina si o lipsa de grija in prevenirea unor boli.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iulie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscop lunar Diana iulie 2010 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Zodia Sagetatorului si Dragostea

Horoscopul anului 2010 - Zodia Sagetatorului

Zodia Sagetatorului.Caracteristici, compatibilitate, zile si numere norocoase

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar iulie 2010 - Zodia Sagetatorului Horoscop lunar iulie 2010 - Zodia Sagetatorului Reviewed by Diana Popescu on iunie 26, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.