Horoscop Taur 2011 – Previziuni generale


Anul 2011 pare a fi strabatut de tendinte contrarii , in care placerile vietii se vor intrepatrunde cu necesitatea de a concentrare si efort. Creativitatea nativilor din semnul zodiacal al Taurului va ajunge la cote foarte inalte iar perioadele de seninatate si satisfactie vor fi favorizate gratie influentelor lui Venus , Jupiter si Uranus.

Calitatea vietii si a conditiilor de munca se poate imbunatati , furnizand o orientare pozitiva si in celelalte sfere ale existentei.
In cea dintai jumatate a anului , o oarecare nesiguranta si ariditate a sanselor poate caracteriza destinul celor care aspira sa evolueze in cariera sau care vor sa isi vada portofelele ceva mai burdusite. In a doua jumatate a lui 2011 , norocul va fi , insa , de partea lor. Deciziile grabite in domeniul finantelor, mai ales cele implicand actiuni individualiste , nu vor fi de bun augur.

Influenta planetei Jupiter va diminua presiunile exercitate de mediul exterior asupra ta si iti va oferi o mai mare libertate de actiona conform convingerilor si ideilor tale. Desi prietenii si aproape toate contactele sociale iti vor fi aproape pe parcursul intregului an , pot apare neintelegeri in familie sau in relatia cu partenerul de viata , in special in cea dintai jumatate a anului. Coincidentele deloc intamplatoare ale vietii te pot aduce in pragul unor prilejuri deosebite sau chiar ciudate de a experimenta placerea.

Unele probleme de sanatate par a se prefigura in 2011 , mai ales in prima jumatate a anului.


In curand , in blogul Dianei : Horoscopul dragostei, horoscopul carierei & banilor si horoscopul sanatatii Taurului in anul 2011.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Zodia taurului .Caracteristici , compatibilitate si numere norocoase

Horoscopul anului 2010 - Zodia Taurului

Zodia Taurului si Dragostea

Zodia Taurului.Citate , maxime , aforisme

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop Taur 2011 – Previziuni generale Horoscop Taur 2011 – Previziuni generale Reviewed by Diana Popescu on iunie 30, 2010 Rating: 5

8 comentarii:

  1. Ce inseamna de a experimenta placerea? Ce fel de situatii si de placere? sper ca nu carnala si situatii in care ma poate insela... acum mi-e frica ca ma va insela sau flirta sau cine stie.. sau bea in exces, distractie in exces.. Imi poti raspunde, Diana?

    RăspundețiȘtergere
  2. mi-e frica de viitor, sper sa fie totul bine...

    RăspundețiȘtergere
  3. anul meu va fi bun, no matter what!

    RăspundețiȘtergere
  4. sant taur cam batran ce pot sa mai cer de la zodie eu as vrea multe dar nu se poate bani dragoste sanatate 18 05 1951

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.