Horoscop Leu 2011 – Previziuni generale



Conjunctura astrologica a anului 2011 anunta o perioada favorabila pentru nativii din zodia Leului , mai ales in viata de familie si in domeniul creativitatii .Ideile inspirate sunt pe cale sa se reverse de-a lungul intregului an , facilitand punerea in aplicare si continuarea unor proiecte majore. Numai Saturn poate aduce nori negri pe cerul destinului , prin inspirarea unei stari de melancolie si pesimism , avand totusi darul de a furniza un realism pozitiv in abordarea evenimentelor cotidiene. Influenta lui Neptun are capacitatea de a de a stimula imaginatia , iar tendinta creativa va putea infuza toate aspectele vietii , mai ales dragostea. Nu te lasa coplesit de avalansa de fantezie si urmeaza-ti cu incredere inspiratia !

Anul 2011 promite rezultate notabile in domeniul profesional , inclusiv eventuale avansari , iar Leii angajati in afaceri sau profesii independente vor fi in masura sa inregistreze beneficii. Pentru studenti sau cei aflati pe bancile scolii , 2011 va fi un an al dezechilibrului , cu o prima jumatate pozitiva pentru cei gata de a depune efort si a da dovada de dedicatie.
Desi viata amoroasa ii poate supune unor incercari , in care delicatetea si tactul isi pot spune cuvantul in mentinerea relatiei de cuplu , nativii din Leu pe care iubirea a pus stapanire de o perioada mai lunga de timp vor avea sansa sa se implineasca printr-o casatorie.

In curand , in blogul Dianei : Horoscopul dragostei, horoscopul carierei & banilor si horoscopul sanatatii Leului in anul 2011.



Copyright © diane.ro


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Zodia Leului . Maxime , aforisme , citate

Zodia Leului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscopul anului 2010 - Zodia Leului

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop Leu 2011 – Previziuni generale Horoscop Leu 2011 – Previziuni generale Reviewed by Diana Popescu on iulie 04, 2010 Rating: 5

5 comentarii:

Un produs Blogger.