Horoscop lunar august 2010 - Zodia Pestilor

In luna august , Pestii penduleaza intre nevoia de colectivitate si tendinta spre singuratate , si sunt gata sa socheze lumea printr-o proaspata sau extrema redefinire a fiintei lor.

Tranzitul ispititoarei Venus in Balanta iti favorizeaza incepand din 6 august atat aspectul financiar , cat si cel al dragostei. Transformari benefice iti au poverile de pe inima si te fac sa privesti viata in roz.

Luna noua rasarita in Leu pe 10 august iti retrezeste spiritul analitic , dandu-ti oportunitatea de a trece in revista si a schimba tot ce iti stanjeneste evolutia interioara si exterioara. Vei avea pornirea de te pleca mai ales asupra detaliilor , indiferent daca este vorba de munca sau de viata personala.

Omul revoltat din interiorul tau se trezeste la viata , impreuna cu dorinta de a-ti schimba aspectul exterior si felul in care te implici in lume. Acestea sunt cateva din orientarile infuzate de tranzitul retrograd al lui Uranus , initiat pe 13 august in Leu.
Indiferent daca raspunzi sau nu acestor impulsuri ale sinelui , relatia ta cu lumea trece printr-o modificare importanta , iar cei din jur ajung sa te vada intr-un mod cu totul diferit. Schimbarile radicale din viata ta au o probabilitate mai mare de a se intampla in cazul in care ti-ai reprimat pana acum adevaratele idealuri. Rutina iti repugna si esti gata sa raspunzi la orice provocare a destinului.

Nevoia de compania , parerea sau ajutorul celorlalti oameni se face simtita din ziua de 23 august , gratie tranzitului Soarelui in Fecioara .Desi aceasta aspiratie este fireasca , nu trebuie sa te bazezi intru totul pe cei din jur. Interactiunea sociala iti este , oricum , favorizata , mai ales asocierea cu cate o singura persoana.

Luna plina din 24 august te arunca dintr-o extrema in cealalta , din nevoia de a te inconjura cu oameni catre dorinta covarsitoare de a te izola. Activitatile solicitante din lumea exterioara te-au debusolat cumva si simti ca trebuie sa iti recastigi echilibrul. Subiecte candva arzatoare renasc din propria cenusa in mintea ta si iti retrezesc mai vechi si atractive preocupari. In aceasta perioada este probabil sa ti se releve un secret ce iti poate schimba perspectiva asupra lumii.


Horoscopul dragostei Pestilor in august 2010


O adanca si intima conexiune cu dragostea te poate revitaliza si vindeca de angoase odata cu patrunderea planetei Venus in a opta ta casa (casa transformarii si sexualitatii) incepand cu ziua de 6 august. Esti inclinat mai mult ca altadata sa treci peste diferentele de opinie ale partenerului si sa pretuiesti armonia comunicarii dintre voi.

Incepand cu 23 august , parcursul Soarelui prin a saptea ta casa (casa parteneriatului si relatiilor interumane) te face sa iti doresti cu nesat sa ai in preajma un tovaras de viata . Ideile care iti dau acum navala in minte necesita prezenta si ajutorul cuiva apropiat. Un partener de cuplu este , de fapt, si o oglinda , care te ajuta sa te intelegi si sa iti mentii echilibrul in viata.


Horoscopul carierei si banilor Pestilor in august 2010


Din data de 6 august , tranzitului lui Venus in a VIII-a ta casa face posibil un mare castig financiar prin intermediul unui asociat. Fie ca lucrezi intr-un parteneriat , fie ca nu , pui accentul pe cooperare si lasi pe planul doi micile frecusuri neproductive.

Luna noua , aparuta pe 10 august in a VI-a ta casa (casa muncii si sanatatii) , te predispune unei revizuiri in amanunt a tuturor proiectelor tale si iti furnizeaza un entuziasm capabil sa darame muntii in indeplinirea sarcinilor curente sau a celor care trenau de ceva vreme. Nevoia de a sorta lucrurile te poate inzestra cu siguranta de sine in toate activitatile pe care le abordezi.

Tranzitul Soarelui in a VII-a ta casa are capacitatea de a-ti creste popularitatea la serviciu si a-ti reinvigora abilitatea de a colabora si a te armoniza cu ceilalti. Se poate anunta o perioada aglomerata pentru cei cu profesii necesitand contactul individual cu alte pesoane.


Horoscopul sanatatii Pestilor in august 2010


Aparitia Lunii noi in a sasea ta casa iti vesteste o perioada de fericita initiere a unor regimuri si diete , sau alinierii la noi obiceiuri de intretinere a sanatatii.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna august 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei pentru luna august 2010 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Pesti 2011 – Previziuni generale

Zodia Pestilor si dragostea

Zodia Pestilor - Caracteristici , compatibilitate , zile si numere norocoase

Horoscopul anului 2010 - Zodia Pestilor

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar august 2010 - Zodia Pestilor Horoscop lunar august 2010 - Zodia Pestilor Reviewed by Diana Popescu on iulie 25, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.