Horoscop lunar septembrie 2010 - Zodia Gemenilor

In luna septembrie , desi vor avea de indurat rechizitoriul moralizator al lui Saturn , Gemenii sunt gata sa se bucure de aproape toate placerile vietii , in familie, dragoste si profesie.


Casa si familia ajung in centrul preocuparilor tale odata cu Luna noua , intrata pe 8 septembrie in Fecioara si a patra ta casa. Magia selenara transmite mesaje binevoitoare subconstientului tau , asa ca ar fi indicat sa tii cont de inspiratie atat in plan personal , cat si social. In aceasta etapa ti se deschid portile catre intelegerea si dezvoltarea simtului tau de siguranta interioara , spre reorganizarea vietii si descifrarea nevoilor tale cele mai intime. De asemeni, este o vreme potrivita pentru punerea la punct a unor planuri cu bataie lunga si pentru redecorarea ori reamenajarea locuintei.

Debutul tranzitului lui Venus in Scorpion te determina dupa 8 septembrie sa gravitezi in jurul domeniului profesional , toate celelalte aspecte ale vietii fiind in stransa legatura cu acesta , inclusiv relatiile romantice si activitatile sociale.

Din 9 septembrie , Jupiter retrograd in Pesti si a zecea ta casa ( casa carierei si dezvoltarii exterioare) are predispozitia de a-ti da niste planuri peste cap , tendintele tale negative , ce te insotesc de mai multa vreme , putand provoca un conflict major , mai ales la serviciu. Poate fi vorba despre o anumita doza de superficialitate , nesinceritate sau infruntarea unor superiori ori autoritati.
Asa cum face mereu , Jupiter doreste sa iti dea o lectie de viata , evenimentele negative pe care ti le scoate in cale avand rolul de a te alarma asupra unor lucruri pe care trebuie sa le schimbi , in acest caz fiind la mijloc necesitatea de a-ti stapani iritabilitatea si spiritul de fronda.

Invigorarea puterii de concentrare , putand atrage dupa sine nevoia de retragere din mijlocul lumii involburate , reprezinta o tendinta majora incepand cu 12 septembrie, ziua in care Mercur ajunge in aspect direct in Fecioara si a patra ta casa (casa familiei , radacinilor si emotiilor). Memoria nu iti mai joaca nici o festa si iti ofera placeri in depanarea unor evenimente care ti-au marcat trecutul , in special in mijlocul familiei. Gandul ti se indreapta adesea catre cei dragi , dar si spre orice subiect referitor la casa .Oricum , ceva legat de locuinta iti va ocupa o mare parte a timpului , fie ca iti vei lua de munca acasa , fie ca locuinta iti va fi mereu plina de prieteni ori cunostiinte.

Tranzitul lui Pluton , in aspect direct in Capricorn , iti semnaleaza o perioada fericita pentru a aduce pe fagasul cel bun aproape orice lucru , indiferent ca este legat de casa , corp, sanatate , viata intima sau cea sociala.

Energia iti rabufneste prin totii porii gratie intrarii lui Marte in Scorpion pe data de 18 septembrie. Aceasta supraincarcare energetica , daca nu este canalizata asa cum trebuie , catre proiecte sau actiuni constructive , iti poate da o stare de neastampar greu de controlat , ce poate ajunge pana la sentimente de frustrare sau o iritabilitate iesita din comun.

Dupa o vreme de culcusit , esti gata sa iesi din gaoace , sa te afirmi si exprimi in fata celorlalti , datorita tranzitului Soarelui in Balanta , inceput pe 22 septembrie. Inspiratia creativa si emotionala te fac sa salti in pas vioi in viata , atat in zona profesionala , cat si in dragoste ori familie. Nevoia de libertate si evidentiere a eului da startul distractiei si placerilor , jocurilor olimpice ale iubirii si vitalitatii. Iti doresti sa stralucesti pe scena dramatica a vietii si esti mult mai sensibil la felul in care te percep oamenii.

Daca ti-ai permis sa te complaci mai inainte in placerile vietii si desfatarile amorului , Luna plina , rasarita in Berbec pe 23 septembrie , iti readuce aminte ca rolul pe care joci in viata altora poate fi o sursa a unei fericiri stabile. Oamenii pot sa dea deodata navala intr-un spatiu considerat personal pana acum , dar asta nu este o problema .Iti doresti ca cei apropiati sa iti acorde mai multe dovezi de afectiune , si este posibil sa te implici intr-o actiune umanitarista.


Horoscopul dragostei Gemenilor in septembrie 2010


Dupa 8 septembrie , ispititoarea Venus , strecurata in cea de-a sasea ta casa ( casa sanatatii si muncii) , nu iti aseaza piedici in calea vietii tale amoroase, dar unelteste ca dragostea sa se iteasca doar la locul de munca sau in zone aflate in conexiune cu acesta.De altfel , mintea are tendinta de a pune stapanire peste latura ta afectiva si nu iti mai permite sa te lasi in voia impulsurilor dezinteresate catre iubire , ci ia in calcul ce alte avantaje iti poate oferi o relatie de cuplu.

14 septembrie inaugureaza trecerea planetei Pluton prin a opta ta casa (casa sexualitatii si transformarii) si iti descatuseaza simturile , gata de a se arunca in orice experiment care le poate satisface foamea de pasiune. In astfel de conjuncturi astrale este de dorit sa nu accepti cu ochii inchisi oricare promisiune ispititoare, ci sa ramai cat mai ferm ancorat in placeri sigure si incarcate de afectivitate , alaturi de partenerul tau de cuplu.

Soarele din a cincea ta casa ( casa creativitatii si dragostei) te insufleteste cu expansivitate din 22 septembrie , iti coloreaza strident aripile de fluture si te deschide catre parfumurile florilor iubirii. Te-ai saturat sa stai cuminte in banca ta , asteptand ca destinul sa te scoata la tabla , asa ca iti asumi mai multe riscuri decat in trecut , dornic sa te joci nu numai cu dragostea , dar si cu tine insuti.


Horoscopul carierei si banilor Gemenilor in septembrie 2010


Nevoia de a te simti in mijlocul unui colectiv de munca guvernat de armonie si satisfactie , sau impulsul de a-ti reorganiza “pupitrul de comanda” de la serviciu apar ca prioritati dupa 8 august , ziua inceperii vizitei planetei Venus in a VI-a ta casa. Colegii par sa te respecte si aprecieze mai mult ca altadata , dar o usoara leneveala are tendinta de a pune stapanire pe tine , datorita ispitei de a impleti munca cu placerea. Spiritul de echipa conteaza in mod substantial , cu atat mai mult cu cat ai pornirea de a fi gata sa ii ajuti si sa le recunosti meritele celor din jurul tau. Toate bune si frumoase, dar socializarea excesiva poate sa te indeparteze de sarcinile tale prioritare.

Din 14 septembrie , planeta Pluton ajunge in a opta ta casa , o zona in care sunt implicati banii celorlalti. Cu acest prilej, daca nu vrei sa ajungi in preajma falimentului , se recomanda sa nu iti extinzi si mai mult datoriile. Trebuie sa fii cu atat mai atent cu cat ar putea sa se iveasca reale oportunitati in afaceri care te-ar putea ispiti sa te indatorezi.

Tranzitul lui Marte , declansat pe 14 septembrie, in a sasea ta casa , iti poate aduce mult mai mult de lucru decat in mod obisnuit , dar poti controla acest dezechilibru prin preaplinul tau de energie. Pe de alta parte, starea de freamat profesional nu este de natura a-ti acorda destula rabdare in conlucrarea cu colaboratorii. Atentie ! Pot apare dispute sau certuri in care n-ar trebui sa arunci si mai mult gaz pe foc.


Horoscopul sanatatii Gemenilor in septembrie 2010


Parcursul planetei Venus in a sasea ta casa , demarat pe 8 septembrie , poate sa te avertizeze in privinta excesului de alimente sau bautura , sau a necesitatii de a renunta in mare masura la zahar. Acest aspect astral este legat , traditional , de vulnerabilitatea bratelor , mainilor, umerilor, plamanilor si sistemului nervos.

Dupa 9 septembrie, tranzitul retrograd al lui Jupiter in a zecea ta casa poate provoca aparitia unei boli sau afectiuni neasteptate.

Energia daruita de tranzitul planetei Marte in a VI-a ta casa poate fi valorificata fara multe batai de cap in noi programe de intretinere fizica. Daca iti este afectata sanatatea in aceasta perioada, cel mai mult ar trebui sa te temi de infectii sau stari febrile.



Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna septembrie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei pentru luna august 2010 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Gemenii 2011 – Previziuni generale

Zodia gemenilor.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscopul anului 2010 - Zodia gemenilor

Zodia Gemenilor si Dragostea

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar septembrie 2010 - Zodia Gemenilor Horoscop lunar septembrie 2010 - Zodia Gemenilor Reviewed by Diana Popescu on august 12, 2010 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.