Horoscop Gemenii 2011 – Previziuni generale



Aspectul astral al anului 2011 le va permite Gemenilor sa culeaga roadele eforturilor depuse in 2010 , mai ales in privinta relatiilor interumane. In ciuda cararilor incurcate ale vietii, se pot ivi noi oportunitati sau perspective de abordare a destinului personal , cu atat mai mult cu mediul social si cei apropiati vor fi gata oricand sa iti dea o mana de ajutor.

Desi va fi o perioada presarata de impliniri medii , influenta lui Uranus, secondat de Marte si Soare , are capacitatea de a facilita afacerile si sectorul financiar , dar si clarviziunea din acest domeniu.
Anul 2011 poate debuta cu unele probleme , in special legate de locul de munca sau veniturile financiare. Catre a doua jumatate a anului , acestea vor tinde sa dispara , lasand loc mai curand normalitatii decat succeselor marcante , intrucat nu se intrevede o evolutie spectaculoasa a carierei. Balanta financiara va fi echilibrata , dar foarte sensibila , astfel incat nu iti vei putea permite cheltuieli extravagante, dat fiind ca nu vei reusi sa pui multi bani deoparte.

Viata de familie sau alaturi de partenerul de cuplu poate fi usor incordata in prima jumatate a anului , dand intermitent ocazia unor controverse aprinse. In a doua parte a anului aceste influente negative vor avea pornirea de a se dilua, lasand cale libera armoniei si intelegerii.

Exista posibilitatea rabufnirii unor probleme de sanatate pe parcursul intregului an , in special in jurul jumatatii acestuia. Un motiv in plus de a face vizite mai dese medicului de familie.

In curand , in blogul Dianei : Horoscopul dragostei, horoscopul carierei si banilor si horoscopul santatatii Gemenilor in anul 2011.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Zodia gemenilor.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscopul anului 2010 - Zodia gemenilor

Zodia Gemenilor si Dragostea

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop Gemenii 2011 – Previziuni generale Horoscop Gemenii 2011 – Previziuni generale Reviewed by Diana Popescu on iulie 03, 2010 Rating: 5

2 comentarii:

Un produs Blogger.